עולם ורוד משלי

Night firefly

New member
עולם ורוד משלי

לפני חודשיים ככה אני והחבר שלי נפרדנו אחרי 9 חודשים ביחד, אחרי שבועיים וקצת פגשתי את החבר הנוכחי שלי והאהבה שכ"כ ציפיתי לה, אחרי שבועיים ביחד הבנו שאנחנו מאוהבים...ואין הרגשה טובה יותר מזאת. הבעיה היא שמרוב ששניינו שקענו בתוך כל זה שכחנו את החיים הנפרדים שלנו, אנחנו מבלים ימים שלמים אחד עם השני, אנחנו יכולים להיפגש ביום חמישי ולהיות ביחד עד רביעי ואז לחזור הביתה לכמה שעות ושוב ולחזור להיות ביחד, בזמן הזה גם הפסקנו לעבוד אז בעצם אנחנו לא ממש עושים משהו חוץ מלשרוץ אחד עם השני, יציאות , חברים, סרטים, בתי קפה, ללכת לישון ביחד להתעורר ביחד בשעות אחה"צ המאוחרות, זה לא ממש חיים ואי אפשר להמשיך ככה. בעיקרון אנחנו רוצים לעבור לגור ביחד עוד כמה חודשים ברגע שיגמר לו החוזה של הדירה ואז נחפש מקום ביחד, זה מדהים שככה אפשר להתקרב לבן אדם תוך כלום זמן אבל מצד שני קצת מוזר. היום ניהלנו שיחה רצינית על מצביינו והחלטנו שככה זה לא יכול להימשך, ושאנחנו צריכים גם זמן אחד מהשני, לעשות עוד דברים, ואני מבינה אותו פשוט קצת נלחצתי כשהוא אמר את זה, אני יודעת שהוא אוהב אותי, הוא דואג להגיד לי את זה כ"כ הרבה ולהראות לי כל שניה ושניה פשוט לרגע הרגשתי שאני מאבדת אותו ונלחצתי. הוא אמר שהוא אוהב אותי ורואה עתיד איתי ולכן הוא מפחד שנשרף, שאנחנו צריכים גם זמן לעוד דברים פרט לאחד לשני, ואני יודעת שהוא צודק פשוט קצת נהבלתי שהאגדה שלי הולכת להיהרס. זה מגוחך להרגיש רע ולהילחץ כי גם אני חושבת ככה פשוט זה הרגיש לי רע לשמוע אותו אומר את זה ולאכול סוג של סרטים... יכול להיות שאני סתם נלחצת?

dudusch

New member
את חיה ואוכלת סרטים בקשית ../images/Emo8.gif

זה דווקא מוזר לי שאתם שורצים כל הזמן יחד. לדעתי להיות כל היום אחד בתחת של השני לא בריא לקשר, מה גם שבלי עבודה איך אתם חיים? ממה אתם מתקיימים? בלי להסתכל בכרטיס שלך יש לי הרגשה ששניכם די צעירים ומתלהבים מהקשר מסיבות אלו ואחרות, וזה טוב ויפה וכייף. החבר שלך צודק ברצונו בקצת מרווח נשימה, הוא חזר קצת לאדמה, להבין את החשיבות של היותכם ישויות נפרדות, במקביל להיותכם יחד. אם את נכנסת לסרטים בגלל זה, מה יהיה כשתחליטו באמת שאתם עוברים לגור יחד והוא יאמר לך שאתם צריכים לעשות א' וב' וג'? מה תעשי כשהוא יגיד לך שזמן הבטלה נגמר ושצריך לצאת לעבוד, ללמוד וכו'? שמרי על האנרגיות לדברים החשובים באמת.ממה תחיו, איך תקחו את הקשר לשלבים הבאים, מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה וכו'.

שלום

עשו תמיד מה שטוב ונעים לשניכם. אולי יהיה גם לך נוח יותר לפגשו פחות ולהקדיש יותר זמן לחייך הפרטיים, וטוב לקשר. רק כשמתחשק לך להפגש, הציעי. כשמתחשק לו להפגש, יציע. אם לא יתאים לך, סרבי בנמוס.

בר

New member
אל תנסקו מעלה מהר מידי...

חלילה שהצלילה למטה לא תהיה יותר מידי כואבת. בעיניי בתוך שבועיים להיכנס לקשר כל כך אינטנסיבי ומתואר כפי שאת מתארת זה קשר קצת מהיר מידי,קצת רק "קצת מהיר". וכן גם בתוך קשר זוגי ולא משנה מה אורך התקופה,בני הזוג צריכים את הזמן אחד לעדיפויות האחרות שלו. מפגשים עם חברים. עבודה. סתם מנוחה אישית לבד. סידורים כאלה ואחרים. וכל אחד מה שהוא עושה... בן זוגך צודק כאשר הוא מבקש מעט זמן לעצמו וגם רצוי שתיקחי זמן לעצמך,גם לסדרי העדיפויות האחרים שיש לך בחיים וגם כדי להרגיש דבר מעט פשוט,את הגעגוע הקטן הזה בלב למי שנמצא שם במרחק שיחה. שיהיה בהצלחה

A d i 23

New member
אני אחרוג ממנהגי..

ואגיב לך כאן
מאז שאני מכירה אותך, וזו תקופה לא מבוטלת (אוטוטו 5 שנים) לא משנה עם מי יצאת, עם מי היית, תמיד הייתם אחד ב*** של השני
אם זה בגלל ששניכם לא עבדתם, אם זה בגלל שעבדתם באותו מקום עבודה, ואם זה בגלל "נוסחא" שהתרגלת אליה, ואולי גם בגלל זה הקשרים שלך, נכבים מהר, כי באיזשהו שלב, לפעמים כל אחד ואחת רוצה ומחפש "לברוח" לשקט שלו ואם זה לא קיים ואפשרי, בגלל סיבה כזו או אחרת, לדעתי זו בעיה.. אין לך מה להיבהל או להילחץ.. ואני בטוחה שאם תעלי את החששות האלו בפניו, הוא גם ידאג להרגיע אותך.. ואולי כדאי שתעשי את זה. מתנצלת על ההברזה ביום רביעי, פשוט הייתי מאד עייפה. אני מאמינה שנמצא איזה יום שבוע הבא, שתבואו אליי, וסוף סוף אני אכיר את הנסיך החדש שלך

omer73

New member
תראי,

זה שאתם אוהבים וטוב לכם להיות כל היום יחד זה יופי, באמת שכיף לקרוא שככה את נהנים מחברת הצד השני, אבל, וזה אבל גדול, יש עניין של מידתיות, שזה אומר שמה שהולך עכשיו לא יכול להמשיך לאורך זמן, וגם לדעתי זה לא ממש בריא. אם אתם רוצים לעבור לגור יחד תהיו חייבים להתחיל לעבוד כדי לדאוג למחייתכם... ודבר נוסף, גם בתוך הביחד יש את הקטעים שצריך קצת לשחרר, ולתת מרווח כי גם לך בטוח יש קטעים שאת רוצה להיות קצת לבד עם עצמך. ככה שאל תכנסי יותר מדיי ללחץ, אני חושב שהבן זוג שלך לא אמר את הדברים שקטע של לסגת אחורה ביחסים, אלא בקטע של לעשות את הדברים במידה הנכונה.

ס א ט י ן

New member
הוא צודק....

הציפייה בקשר זה דבר חשוב. גם געגועים... צריך לאתגר את עצמנו לפעמים, שזה לא יהפוך למשהו די משעמם בסוף... (גם באגדות יש הרבה דברים שמפרידים בין הנסיך והנסיכה כדי לשמור על הסיפור שיהיה מעניין. אם מהתחלה הם היו כל הזמן ביחד בלי שום דבר שיפריע עד יום מותם- אף אחד לא היה שומע על האגדה הזאת, נכון?)

למעלה