עולם השקר

היית חייבת להרוס

לגברברים את הפנטזיה, האא!!
האא!!
בברכה. אנדר שחושב ששקר לבן לא כ"כ נורא כל עוד הוא נראה כמו כוסית

Le Fay

New member
כלומר, כל עוד הוא נראה כמו פלסטיק

לשימוש חד פעמי?

Le Fay

New member
וגם את ג'וליה אהובתי

(טוב נו. בערך. אם בכלל שחקנית, הייתי הולכת על סוזן סרנדון). אם אתה מפנטז על מראה-פיברגלאס מה איכפת לך איך נראות נשים אמיתיות?

babylon_a1

New member
נו ברור

היפות בפרסומות לא יותר מכוערות ממכוערות, לכן היה צריך להתבצע טיפול הפוך

Le Fay

New member
בייבי, כשאני משקיעה סרט שלם (36

פריימים) בבחורה יפה, רוב הסיכויים שלא יהיו שם יותר מתריסר תמונות 'עוברות', לדעתי, ובדרך כלל לא יותר משלוש טובות לדעתה. כנ"ל לגבי צילומים של בחור יפה. זה עם ניקון ריפלקס, הופעה ייצוגית ותאורה נוחה. אבל כשלוקחים סנאפשוט של בנאדם שיוצא לג'וגינג, זה נראה כמו בתמונות למעלה. אילו לא נטינו כל כך לחפש 'פגמים אסתטיים' ואילולא התרגלנו כל כך לראות נשים עם חצי טונה שפכטל והרבה ריטוש - אף אחת מהן, מלבד אולי בריטני ספירס וקליסטה פלוקהרט, לא היתה נראית לנו פחות מיפה. זה כבר פאק שלנו, לא של שוטפי המוח שמאכילים אותנו לוקשים: הם לפחות עושים מזה הון, אנחנו לעומת זאת נעתרים להם בהתנדבות.

babylon_a1

New member
שפגשתי* סלברטיס הם נראו כל כך קטנים

חוץ מהאמרגן של שרית חדד, שרחב כמו מקרר ובגובה שלי בערך ברור שבמציאות זה שונה, אבל אפשר לצלם תמונה רגילה, סתם ברחוב, ואפשר לחפש את הרגע שהפרצוף מתעוות אח"כ בפוטושופ דואגים להדגיש את החצ'קונים שאולי המייק אפ הסתיר מעקמיים פה מעקמים שם, זהו... עדיין משום מה יש שחקנים שמתפרסמים צילומי פפרצ'י שלהם, הם עדיין נראים טוב ואחרים לא * לא ממש פגישה על כוס קפה, שמרתי עליהם בפסטבל ערד

Le Fay

New member
בחלק מהם כן ובחלק מהם לא. לבני

אדם, גם ליפהפיים מהממים וגם בגיל שלוש, יש יותר מגוון אחד בפנים, ואם יש להם אדמומיות טבעית היא לאו דוקא מסודרת בדיוק ברום עצם הלחי, היכן שקלווין קליין רוצה אותה. יש להם ימים שהם נראים בהם נפלא ויש ימים שלא. ואף אחד לא נראה נפלא כשהוא מדבר או אוכל להנאתו (בלי פוזות אופנתיות למצלמה). אבל אם התרגלת ש"יפה" זה המאט-קוראל הקפוא שחברות הקוסמטיקה משווקות עכשיו בשם 'המראה הטבעי', או מראה הלבן-פנינה ההירואיני ששיווקו לפניו, או השחום-בוהק עם החיוך הענק שהיה אופנתי בשנות השישים - אז פנים ורדרדות של בחורה כבר לא ייראו לך די טוב, וכל מיני מומחים כאן אפילו יגידו שהן נראות כמו סמרטוטים. עכשיו סתכל פקשה שוב על הבלונדה החמודה בסרטון לפני שהאירו לה את הפרצוף בארבעה זרקורים, לפני האיפור, לפני שהעמידו לה את השיער עם ספריי ולפני עיבוד התמונה, ואמור לי ביושר: אם היית פוגש מישהי שנראית ככה במציאות, עם או בלי פן, היא היתה נראית לך רע?

כל הכבוד לך. אני הייתי מעלה את

השרשור הזה לעמוד הראשי של תפוז. שאנשים ידעו במה מדובר.

Le Fay

New member
אוףףףף. התכוונתי כדאי. ומה זה כל

השערות האלה? שינקו!

למעלה