עולם הפנטזיות

עולם הפנטזיות

אהלן חבר'ה חג צמייח נראה לי הגעתי למקום הכי נכון עבורי ברשת כרגע עולם הפנטזיות, שכל כך ממלאות את ראשי בחצי שנה האחרונה. כן, חצי שנה לא עשיתי סקס. כן, אני אוהבת מאוד סקס. כן, עשיתי יותר מדי סקס לפני. כן, עשיתי גם דברים שלא אהבתי. כן, עכשיו אני בעונש. מגיע לי עונש. הייתי זונה, זונה של רגשות. ואני ילדה טובה, אוהבת סקס אבל ילדה טובה. עד גיל 27 הייתי עם שני גברים בחיי. ואז הגעתי לרשת. לקלות הבלתי נסבלת של הזיונים, הסטוצים, החוויות. אז אני עכשיו לא עושה סקס. אבל פנטזיות יש. כל הזמן. אני רוצה עכשיו הכי הכי זיון פראי וחזק. לא צריך לעבוד יותר מדי קשה, אני רטובה מדי. לא צריך משחקים מקדימים. פשוט לחדור. חזק, מהר ועמוק. רוצה אותך, גברי, חזק, שיודע לגעת כמו שצריך. להרגיש לשון, ידיים מלטפות, צובטות, לשות את העור. רוצה להרגיש את הזין בפה, קשה, חם. לשחק עם הלשון על הכיפה, להעביר מעגלים איטיים, מענגים. ובתנועה מהירה חדה לרדת עד הסוף. להרגיש את החיבור עם הביצים. להשאיר אותו ככה, חם, קשה, בתוך הפה. ולהתחיל לעלות עם הלשון, כשהשפתיים צמודות, סגורות. לעלות עד למעלה, מסביב. להטריף אותך. להחזיק לך בביצים, למשוך אותם כלפי מטה. ושוב לרדת עם הלשון. לינוק את הביצים לתוך הפה, למצוץ אותם מבפנים. להרגיש את האחיזה שלך בראש שלי. איך אתה דופק לי את הפה. להוציא את הלשון, להרטיב את השפתיים שלי, ולתת לך להצליף בי עם הזין הקשה שלך על הלשון, על השפתיים. להעביר את הזין על הפנים, על הלחיים, לטייל איתו על הפנים שלי. להעביר איתו מעגלים מעגלים סביב הפיטמות. ואז תחזיק אותי חזק בשיער, ותדפוק לי את הפה. עמוק. עד הסוף. אני רטובה. מוטרפת. מיוחמת. שולחת שתי אצבעות למטה, מורחת את כל הרטיבות, מעסה את הדגדגן, הוא נפוח...מדמיינת אותו כל כך מגורה. מדמיינת אותך נושך אותו קלות. מדמיינת אותך מפשק את השפתיים עם האצבעות ומתחיל לזיין אותי עם הלשון. מחכך את הסנטר שלך, עם הזיפים בני היומיים, לכל אורך הכוס שלי. עם האגודל תופס את הדגדגן וצובט אותו. תופס אותו בין השיניים, תופס את השפתיים שלי בשפתיים שלך, ומזיז את הראש, לצדדים, אוכל אותי, טורף אותי. אני נטרפת. מרגישה את כל הרטיבות, נוזלת לי לירכיים, לכתפיים שלך, לצוואר. אני על הגב. אתה עולה. הזין שלך בפתח הכוס שלי. מחזיקה אותך מהעורף. מוציאה לשון ארוכה חמה. מלקקת את כל הנוזלים שלי ממך. אתה מושיט יד למטה, לוחץ את הזין, הוא כל כך קשה, לוחץ אותו על הדגדגן שלי ועל פתח הכוס. מפסקת רחב, וכורכת את הרגליים סביב האגן שלך. מתנועעת מתחתיך, כמו חתולה מתפנקת, מיוחמת. רוצה שתזיין אותי כבר, להרגיש אותך ממלא אותי. עד הסוף. אבל לא מעיזה להגיד לך כלום. לא יודעת לבקש. מקווה שתבין מתנועות הגוף כמה אני רוצה אותך עכשיו בתוכי. מוצצת לך את הסנטר, מלקקת את כל שאריות הנוזלים שלי, מוצצת לך את השפתיים, נושכת קלות, מחדירה את הלשון, לערבב את כל הטעמים ביחד. אוהבת את הטעם של מיצי התאווה. השיניים שלך נוגסות לי בפיטמות. חזק. ואז אתה מרפה. מעביר ליקוקים עדינים. מרגיעים. ואז שוב חזק. מחזקת את הרגליים שלי סביבך, דוחפת אותך אליי. פנימה. עמוק. אתה מחזיק לי מאחורי הירכיים, אצבעות הרגליים שלי כמעט מגיעות לכתפיים, מחזיק את הזין העומד שלך, נותן איתו מכות קטנות על שפתי הכוס, וחודר. בתנועה מהירה. חזקה. נשאר כך למספר שניות. עמוק בתוכי. מזיז את האגן בתנועות סיבוביות, בלי לדחוף. ככה, כמו שאתה. נצמדת אליך עוד, חזק, רוצה אותך הכי עמוק שאפשר. אתה מתחיל לחדור, יוצא ונכנס, בקצב מושלם. שומעת את המיצים שלי, את הביצים שלך נדפקות על העכוזים שלי. מכווצת כולי, נאנחת, גונחת, צורחת מעונג. אתה חזק. אני אוהבת שאתם חזקים. רוקדים ביחד ריקוד מושלם, הרגליים שלי דוחפות אותך עוד פנימה. הידיים שלך אוחזות בפרקי הידיים שלי. חזק. אתה מרגיש את ההתכווצויות שלי, חזקות, את הנשימות, שומע את הגניחות. אני מרגישה שזה בא. אני אוהבת לגמור ככה. להרטיב את הכל. שתהיה שלולית במיטה. שהנוזלים ישטפו אותי. אתה לא מבין מאיפה זה בא...כל כמויות הנוזלים האלו. מרגיש את הביצים שלך רטובות לגמרי. אתה יוצא ממני, עומד על הברכיים, ואני מתקרבת אליך, מחזיקה את הזין שלך ביד, עוטפת אותו עם האצבעות, ומוצצת אותו עמוק ומהר. יורדת לביצים שלך. מנקה אותך מכל המיצים שלי. משפשפת אותו חזק, לכל האורך. מרגישה את הזירמה בבסיס. מחזיקה אותו רק בבסיס, סוגרת את האצבעות, והפה סוגר עליו. מכווצת קצת את האצבעות. מרגישה שזה מגיע. משאירה את הפה סגור. מעבירה עם הלשון ליקוקים מבפנים. אתה גונח. אתה כל כך גבר. אוהבת לשמוע אותכם גונחים. *** הולכת לאונן ***

גאד..

קצת קללות והפנטזיה שלך מושלמת

תאהבי

אני אוהבת סקס אני עושה המון סקס גם אני ליפעמים מרגישה כבר שדי ומספיק ואיכס אבל אני לא יכולה להפסיק כי את כל מה שתארת אני חייבת לחוות והרבה בלי זה הגוף מרגיש חולה כן אני אוהבת סקס ,כן עשיתי יותר מידי סקס,כן עשיתי גם דברים שלא אהבתי,הייתי זונה ,זונה של הדחפים שלי,אבל עונש ?על מה ולמה? תאהבי את עצמך .

תילמדי

די אל תהיי כל כך דרמתית החיים הם סך הכל אוסף של חוויות אהבה פשוט עוזרת לנו להבין ולחוות אותםבקלות ובשימחה לא יודעת איך? קומי בבוקר תיסתכלי לשמיםותראי איך העולם ניפלא קומי בבוקר תיתכלי במראה ערומה ותיראי כמה הגוף שלך מופלא קומי בבוקר סעי לשינקין ביום שמש חמים ותפנקי את עצמך בבגד סקסי שיעשה לך טוב ליפני שאת נירדמת תשימי דיסק רגוע שאת אוהבת תדליקי נר תדליקי קטורת ותהני מעצמך תאהבי את עמך

תודה...

קצת קשה להתחיל לאהוב את עצמך בגיל שלושים, אבל טוב זה כבר שייך לפורום אחר. בכל מקרה, הלוואי שהייתי מצליחה להנות מזה כמו שאני אוהבת לעשות את זה.

איך?

איך את אוהבת את זה בלי להנות מזה? התשוקה הריח הרטוב המגע המחשבות הפנטזיות הרוך הקשה הגמירה

כן........אוהבת! אוהבת! אוהבת!

הכל...ואפילו יש לי עוד קצת משלי. אבל זהו, מה שסיפרתי בהתחלה, שזה נכנס למעגל מגעיל כזה של סטוצים, וזו ממש לא אני, לא נהנית מזה. אין פה סתירה בין השניים...למרות שזה נשמע דפוק.

אהבה חדשה

את צריכה אהבה חדשה אה אה את רוצה שאני אסדר לך מישהו ? איך את ניראת? בת כמה את? אני לא מנסה להתחיל איתך אני סתם מתערבת לך בחיים אם תרצי שאני אפסיק תגידי לי

../images/Emo25.gif איזו חמודה....נעים לי

תודה....העלית לי חיוך על השפתיים. את יודעת, הבעיה היא לא להכיר, הבעיה היא למצוא את מה שאנחנו מחפשים. וחוץ מזה, אחרי כמה ימים כתבתי שוב, על חוויה שהיתה לי, ושנורא נהניתי ממנה. תודה חומד

תאכלי מאוזן יותר

אם תאכלי מאוזן מזון שיש בו ויטאמינים יצור ההורמונים יתאזן את תצליחי להתאזן גם ברעב לפורקן מיני כי יש חומרים המשתחררים בזמן אורגזמה להם ניתן להתמכר כי הם גורמים להנאה לשיכוך כאבים בגוף אולי לכן את לא יכולה להפסיק

תומאס

New member
מדהים! חזק! מקורי!

אהבתי! ואני גם בעד דיסק רגוע בשעת לילה לאור נרות. יעשה אותך כמו חדשה.

תודה...

האמת לא נשמע לי ממש מקורי, אבל תודה. סתם שיחררתי פה את מה שדמיינתי לעצמי באותו בוקר. ויהיו עוד....

למעלה