עולם הפוך...

blue love

New member
עולם הפוך...

כשאמצא אותה...אני אתן לה הכל..אהבה ללא גבולות..יחס של מלכה...ארעיף עליה מחמאות בלי סוף...אוותר גם אם אני צודק..אומר לה כל שעה שאני אוהב אותה.. את...שקוראת את מה שכתוב כאן אומרת ודאי לעצמך...הלוואי עליי בחור כזה.. הלוואי שיבוא אחד כזה ויתן לי את כל הדברים הכתובים שם למעלה.. והנה הוא בא...איזה כייף לך..את בשמיים..הרקיע השביעי כל כך קרוב... המלכה הולכת מהודרת.. מגונדרת..מורעפת במחמאות..הוא אוהב אותך..! האם באמת טוב לך?..האם עליו חלמת?... הוא כל כך חלומי..כל כך אוהב ...כל כך חונק!!! דיייייי...הנה הוא בכיס הקטן שלך...את משחקת איתו ממש בלי כוונה... הוא פשוט רוצה שתשחקי איתו..הפסקת להשקיע..(את לא צריכה...הוא דואג להכל..)את לא מתגעגעת אליו?...ממש לא!..הוא נידבק...את צריכה חופש ..מרחב..space..את מרגישה כלואה בתוך מערכת היחסים הזאת.. אבל לא רצית שיהיה לך בחור כזה?...לא חלמת על האביר הטוב המעניק והאוהב הזה?... כנראה שאנחנו רוצים ...כשאין.. כשזה בא..אנחנו רוצים שילך... לא סיפור אישי...תשובה למישהי בפורום וידויים..ובטח שמרביתנו עברו זאת לפחות פעם בחיים blue

כל כך נכון!

כשקראתי את מה שכתבת הרגשתי צמרמורת בכל הגוף.אתה יודע כמה פעמים זה קרה לי בחיים? אני מהצד הנדבק לצערי ואין מצב שאני יכולה לשנות את התכונה הדפוקה הזאת. אני כל כך רוצה לאהוב פחות ולהשקיע פחות ואז אולי אתם הגברים תעריכו אותי יותר!!!

מורני !

New member
ואני מאמינה...

שאם אדם מעריך את עצמו הסביבה גם מעריכה אותו.... גברים - נשים זה נושא מסובך מאין כמוהו... בגלל שהוא מלא במשחקים. נורא עצוב שבחורה אומרת שרק אם תאהב פחות הגבר יעריך אותה יותר. הרי השאיפה היא לאהוב הכי הרבה שיש... לא? יודעת - שרוצים את מה שאין - זו תכונה אנושית ואנחנו הרי רק אנושיים.. אני אישית שואפת למצב האולטימטיבי - לאהוב אדם ושיאהב אותי. :) שבוע טוב אנשים.

blue love

New member
אני מאמין...

לאהוב ..זה דבר מחייה...אתה מרגיש אושר ,אתה רוצה לחיות ולהרגיש.. אתה חי בתוך עולם קסום שמרביתו פנטזיה אחת גדולה.. צריך לאהוב..מכל הלב,וצריך לצפות לאהבה דומה מהצד השני גם כן.. אך יש מצבים שאתה אוהב אבל היא לא אוהבת באותה המידה ..ולהיפך.. ואז בעצם אין לקשר סיכוי. האהבה צריכה לזרום בלבל אחיד ..שלא יבצר מצב שאחד ירוץ אחרי השני כי אף פעם לא נוכל להדביק את הקצב... blue

bduya

New member
בלו בלו..

אחחחח כמה שאתה צודק.. בני האדם מטבעם אפ פעם לא מרוצים ממה שיש להם... כשאין- רוצים (והרבה) כשיש- נמאס (והרבה) ולכן... עלינו לסתכל שניה על מה שיש לנו ולומר תודה כי יכל גם לא להיות כלום. אני זוכרת שמורני פעם כתבה הודעה: ``טוב היות האדם לבדו``- אז למה לא טוב?? ואני אמרתי... שגם כשאנחנו ביחד, לא טוב לנו. לא משנה מה יהיה... תמיד אנחנו הקטנונים, האגואיסטים ואלה שרוצים הכל. כן... לפחות פעם בחיים עברתי את זה.. (אני בנ אדם)

למעלה