עולם הפוך

מצב
הנושא נעול.

hope13

New member
עולם הפוך../images/Emo4.gif

עולם הפוך

אז ככה. גזר הדין נכון לאתמול היה גרידה נוספת בגל שאריות שהושארו ברחם
ואתמול הלכתי לרופאת הטיפולים המדהימה שלי והיא אמרה שהיא לא מוכנה שאני אעשה עוד גרידה ומנסים טיפול תרופתי. עשיתי היום בטא, הפעם בתקווה שתהיה שלילית
ואז אנצל מהגרידה. אז בבקשה תחזיקו לי אצבעות. חוץ מזה שכל פגישה עם הרופאה של ממלאה אותי בתקווה וחדוות יצירה ולמרות הפחדים אני מתה כבר להתחיל... ועוד משהו על עולם הפוך. אתמול דיברתי עם חברה שאמרה לי שגם היא בעניני גרידות. רק מה, לה יש 4 ילדים וההריון לא היה רצוי. להבדיל... אני משתגעת מהקטעים האלה
יום נפלא לכולכן

העין ה 3

New member
אכן עולם הפוך

עולם הפוך

ואתמול הלכתי לרופאת הטיפולים המדהימה שלי והיא אמרה שהיא לא מוכנה שאני אעשה עוד גרידה ומנסים טיפול תרופתי. עשיתי היום בטא, הפעם בתקווה שתהיה שלילית
ואז אנצל מהגרידה. אז בבקשה תחזיקו לי אצבעות. חוץ מזה שכל פגישה עם הרופאה של ממלאה אותי בתקווה וחדוות יצירה ולמרות הפחדים אני מתה כבר להתחיל... ועוד משהו על עולם הפוך. אתמול דיברתי עם חברה שאמרה לי שגם היא בעניני גרידות. רק מה, לה יש 4 ילדים וההריון לא היה רצוי. להבדיל... אני משתגעת מהקטעים האלה
יום נפלא לכולכן
אכן עולם הפוך
רוצה לשמוע על כל הגיסים שיכלו להיות לי? בעלי הוא הבן הבכור, כשהוא היה בן שנה בערך, חמותי נכנסה להריון. כמובן שהיא עשתה הפלה! לאחר זמן מה, היא שוב נכנסה להריון! ושוב עשתה הפלה! רק כאשר ההפרש המשוער היה של 4 שנים היא החליטה שמתאים לה והשאירה (כשאני מסתכלת על גיסתי- אני יכולה רק להצטער על כך...). הסיפור חזר על עצמו עוד כ-3 פעמים נוספות. ולמה "כ-"? כי היא לא זוכרת בוודאות כמה פעמים היא עשתה הפלה (היא חושבת ש-5). והיא גם מצדיקה את זה באומרה: "מה אני אעשה, לא יכולתי לגדל כל כך הרבה ילדים ועוד בהפרשים כאלה!" אבל החלק הבאמת מרגיז, זה שהיא כל הזמן מספרת את זה! היא לא מעלה על דעתה שאולי, במקרה, בטעות, הסיפורים האלה עלולים להכאיב לבנה וכלתה שכל כך מתאמצים ולא מצליחים...

anguly

New member
זה באמת מתסכל לקוות לבטא שלילית

עולם הפוך

יום נפלא לכולכן
זה באמת מתסכל לקוות לבטא שלילית
אבל הפעם זה מה שצריך - גם לי היה מצב כזה עם ההריון הכימי. אז מחזיקה אצבעות לבטא שלילית, ולהתנקות טבעית ללא צורך בגרידה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה