עולם הסלב

אילנה153

Well-known member
עולם הסלב

והנה עולם הסלב מתגלה לנו בפרצוף נופר גילתה שהיא חברה טובה של יורם זק שהוא חבר טוב של עידו רוזנבלום שהוא חבר לשעבר של זה וזה וזה אוייייי איכסס אני פשוט נגעלת מכל זה! נופר הבינה שמירב קשורה לטלויזיה וסלבים שהיא כל כך אוהבת והעיניים שלה פשוט נוצצות ובורקות! הכל מכור אנשים נופר היא חלק מההפקה המסריחה הזאת מהיום אני מתעבת את התוכנית הזאת עוד יותר אנחנו פשוט פריירים של ערוץ 2 ויורם זק וכל העולם המסריח הזה של הסלבים וטלויזיה

נופר נצמדת למירב בגלל ששמעה שהיא עתונאית

והנחתה טלויזיה. אבל את שמעת מפורשות שהיא אמרה עכשו שהיא חברה של יורם?

חברה טובה של יורם זק? ../images/Emo2.gifעוד מישהו שמע את זה?

אם זה נכון... אז בא לי להקיא על כל חברי ההפקה, אחד אחד בסדר עולה

אילנה153

Well-known member
יורם זק

זאת לא הפעם הראשונה שנופר מספרת על הקשר שלה עם יורם זק מי שרואה את ערוץ 20 הרבה יכול לראות את הקשר המיוחד של עם האח או כפי שנופר אומרת "האח שלי". אגב אתמול בלילה היא היתה איתו בשיחה של יותר משעה אחרי הקריז עם ליהי ופרידה וחזרה מאושרת ועם חיוך אבל זה מילא... היא קיבלה מים רותחים במקלחת ואישור לאכול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשכל השאר מתים מרעב שם ומסריחים! מקווה שאני לא היחידה שרואה את כל זה...

אילנה153

Well-known member
שיחת סלון

תראו מי יושב בסלון סביב מירב בטיטו:עמיר-דנה-נופר ויואב מדהים חחחחח כולם מעולם הסלב והטלוזייה והג'יפה שמסביב

ornas2

Well-known member
לבית האח נכנסים חברים של חברים. "מועדון סגור"

נראה לכם שיורם זק מתחבר לזבל כמו נופר?

אין מצב כזה. אני לא יודעת מה הולך שם, אבל "חבר" שלה - הוא לא. בחורות מהסוג שלה לא היו מתקבלות אפילו לנקות אצלו בבניין את המדרגות. צאו מהסרט. אני פשוט חושבת שהם בנו על "עממיקו", בתור משהו שמושך את הקהל הפשוט ומעורר הזדהות. נופר בהתחלה נראתה בחירה טובה לזה, היא כיסתה יפה את המשבצת של השחורים הפרימיטיבים, הקולניים, המסכנים, שתמיד יש תלונות על כך שקולם לא נשמע. אז הנה, נשמע. תהנו:) לדעתי בהפקה הם נקרעים מצחוק על איך שהיא משתוללת כמו רוכלת ערביה בדוכן פיתות בשוק של עזה שירד על הפיתות שלה גשם, ועוד יש כאלה שמנסים להגיד שזה לגיטימי. האמת, זה באמת מצחיק.

שורדת 28

New member
עכשיו אני מבינה הרבה דברים

למה נופר אהובה על ההפקה ומקומבנת כל הזמן. אמרו שנותנים לה הוראות מההפקה ועכשיו אני מבינה שזה נכון. לכו תדעו, אולי אמרו לה למי להתקרב ולמי לא. אולי אמרו לה שתתקרב לג'קי שהוא חזק בחוץ, ואחרי שהיתה קרובה לפרידה שינתה את דעתה לכיוון דנה שהיא הטובה בסיפור. ודנה ועמיר דיברו שנופר מקבלת יחס שונה מהם. וואו.... נופר תגיע רחוק רק בגלל שהיא חברה של יורם זק?!!!!!! יורם, איכזבת! לפחות העונה אנחנו עולים על העבודה בעיניים.

שורדת 28

New member
למישהו יש את הקטע

שהיא אמרה שהיא חברה של יורם זק? באיזה שעה בדיוק היא אמרה את זה? ולמי?

למעלה