עולם הבא

עולם הבא

כן כן המדע הוכיח ב 4 דרכים שיש חיים לאחר המוות הראשון סיאנסים שבסיאנס יש מדיום (בעל כוחות רוחניים) שיכול לתקשר עם הנשמות וכן מדיום 14 יש באפשרותו לקבל לגופו את הנשמה של הנפטר ולדבר מגרונו של המדיום בקולו של הנפטר. השני הוא גלגול נשמות שאדם חוזר בגלגול וזוכר את גלגולו הקודם. השלישי הוא הפנוזה שבו אפשר להחזיר אדם עוד לפני היותו עובר והרביעי הוא מוות קליני שאדם מת ורואה מה קורה למעלה ובדרך נס חוזר לעצמו. אסור באיסור חמור לעשות את אחד מהדברים שאמרנו זה מצער את המתים והם התנקמים בנו יש המון ספורים והמון הוכחות לכך אבל זהירות זהו עולם מסוכן ומסתורי מי שיכנס אליו עלול להינזק תשובות על כך תוכלו לשמוע בערכים ערכים הינו ארגון מדעי שמוכיח הכל גם על זוגיות ועל הוכחות מדעיות לתורה לבמצאות הבורא ולעולם הבא הטלפון של ערכים הוא 03-5793035 ממני הצעיר אייל

חחחחח טוב..

אם אתה אומר... שימו לב חברי הפורום,הסיכוי שאותו אדם הוא שרלטן גדול..אם מבקשים ממכם כסף,תבינו שמשהו פה מסריח. חוץ מזה שכל מה שהוא אמר זה שטויות...שום דבר לא "הוכח" באופן "מדעי" כביכול... חביב הקסם

משל בשבילך חביב הקסם

היה כפר אחד שכולם היו עוורים יום אחד אחד מאנשי הכפר טס לחו"ל עבר ניתוח והתחיל לראות חזר לכפר וספר לכולם שהוא רואה צחקו עליו כולם ואמרו עזוב שטויות אתה מפנטז אני לא מפנטז אמר האיש אם אתם לא מאמינים בואו איתי לרופא ותיווכחו בעצמכם והנמשל אתה חובב אני הייתי בצד שלך למדתי אתץ כל התאוריות ה"חכמות " האלה וחשבתי בדיוק כמוך שאני יודע והכל שטויות עד ש.... הלכתי וראיתי בעצמי ההבגדל בנינו הוא שאתה אומר שטויות ולא בודק אדם חכם בודק ולא פוסל דבר שאינו יודע בכלל. לך תבדוק ואח"כ אני אשמע אותך. וד"א אם כסף זאת הבעיה שלך תלך ואני אשלם עליך או אם תרצה קלטת אני אשלח לך ח י נ ם תכתוב לי הודעה לפרטי שאתה זקוק לחינם ואני אשלם טוב אחי שלא תחשוב שצריכים את הכסף שלך. ממני הצעיר אייל

חתיכת משל...

מעניין שלא שמעתי על ה"מכון" הזה אף פעם... מעניין שהוא צריך שאני אשלם לו,מפני שאם הוא הוכיח מדעית את שאמרת,המכון לא יצטרך מימון גם ל20 שנים הבאות. ד"א אם ה"מכון" שלכם רוצה להרוויח כסף,כדי שתתחיל לשתוק..מפני שאתה יחצ"ן גרוע. חביב הקסם

חביב תקשיב

קודם כל זה אל מכון דבר שני הארגון מנהל סמינרים בבית מלון אתה משלם עבור המלון והארוחות 4 ימים שעולים רק 450 ש"ח עבור הלנה והארוחות ולאלה שלא רוצים להוציא פרוטה אלא רק לשמוע יכולים לבוא להרצאות כל יום מהבוקר עד הערב חינם אין כסף. הארגון הוא לא מטרה רווחית אלא להפיץ ולהוכיח את אמיתות התורה והעולם הבא. סתם שאלה חביב כשאתה הולך להרצאה של ד"ר מסויים אתה לא משלם בכניסה???? פה זה הרצאה של מדענים רופאים ד"ר ואנשי מדע שונים והם עושים הכל ללא תשלום פה אולי תבין את החשיבות של העינין. וכמו שאמרתי אני אחזור שוב אם בכל זאת תרצה ללכת למלון ולאכול ובעיה תקציבית עומדת לפניך אשמח לתת לך את התשלום שלא תחשוב שמטרתינו היא כספית. כל טוב ושבת שלום ממני הצעיר איל

מכון שהוכיח

תופעות "על טבעיות" ואת קיום הנשמה מדעית אמור מן הסתם להיות מפורסם ביותר,ולקבל מימון רב מאלפי גורמים. אני לא צריך הוכחות,והרצאות שמעתי מספיק... ביום שהם באמת יוכיחו הכל מדעית אנחנו נשמע עליהם...עד אז,אל תצפה שאני אלך להרצאה... תודה על ההצעה שלך,אבל אני לא צריך את הכסף שלך... חביב הקסם

I am a freak

New member
../images/Emo26.gif

קראתי את כל הדיון שלך עם חביב הקסם ואני חייב להודות שאני כרגע עם רגשות ממש מעורבים. מצד אחד, נראה כאילו אתה הולך בעיניים עצומות אחר האמונה שלך, דבר שיכול לקרות רק אם הצליחו ממש לשכנע אותך שמה שאותם מרצים אומרים הוא בהחלט נכון. מצד שני, אני יכול לשלול לפחות את החלק הגדול של הדברים שכתבת בהודעתך הראשונה. מה המסקנה
פשוטה. 1. או שאתה שרלטן 2. או שאתה לא יודע להעביר את המסר שלך בצורה הנכונה 3. או שאתה פשוט קורבן. שרלטן למה
כי רק שרלטנים יפיצו ברבים את העובדה שהכול הוכח והגאולה באה, ועוד ידרשו כסף כדי להשמיע את הגיגיהם. יש מאחורי השרלטנות תורה שלמה- שמתבססת על הערכים הללו
לא יודע להעביר את המסר למה
כי נראה כאילו ממש הצליחו לשכנע אותך- אבל, אתה מצד שני אומר כל כך הרבה שטויות [לא אומר את זה כדי להעליב, אני אומר את זה כי אמרת דברים כל כך לא נכונים.... אם תרצה אני אוביל אותך למקורות שיוכיחו לך זאת]. אז, אם הצליחו לשכנע אותך ולדבר אל ההיגיון שלך- ואתה מצד שני לא מצליח לעשות זאת, כיוון שאתה מעביר מידע בצורה לא נכונה- מידע לא נכון. קורבן, למה
האפשרות האחרונה אומרת שאתה קורבן, בגלל ששרלטנים גמורים הצליחו לשכנע אותך בדיעותיהם, גרמו לך לשלם להם כסף ואפילו שכנעו אותך להפיץ את דיעותיהם- כדי לגרום לך לספר להם עוד כסף. כרגע, אני לא יודע להחליט, כל העניין נראה לי תמוה ואני מתלבט בין סעיף 2 לסעיף 3. אני לא חושב שעד שאני לא אכיר אותך- אני אוכל להחליט בצורה חד משמעית ונכונה. שבת שלום, הפריק.

ילד אולי כשתתבגר תבין

גם אני בגלך חשבתי שאני חכם ואין חכם ממני אבל ככל שתלמד תביו כמה אתה לא יודע

המקרה שלך הוא ספציפי...

אף אחד מאיתנו לא מתנשא או חושב את עצמו... אתה פשוט הולך עם הראש בקיר. חביב הקסם

אתה מוזמן אלי לדיון מעמיק בנושא

אם אתה כל כך חכם וכולם טיפשים אני מוכן להפגש איתך ולהראות לך הוכחות אחת לאחת כמו כן הוכחות שכליות ומדעיות. ותבוא עם כל החומר שיש לך. ממני הצעיר אייל

מר חזרתי לאבאל'ה, שמעתי שבפורום

"אתאיזם ודת" (פורום מס. 570) מצוי טפוס שהורס את כל טענות הסמינרים להחזרה בתשובה. הצג שם את הטענות ונראה כיצד תשרודנה...

ילדה תקשיבי

יש המון אנשים שמנסים לסתור את הדת המוןןן את חייבת להבין שאת בטוח לא תוכלי להתמודד מולם . תיכון עוד לא סיימת את רוצה כבר לדבר במונחים של מדענים??? יש בערכים מדענים שהם מוכנים להתמודד עם כל תאוריה ויש גם סמינר לאקדמאים , ששם הם מוכיחים את הכל. אתאיסטים גם עם הפרעה נפשית מדברים בלי הגיון אם תקראי מה המדע אומר תביני למה התבטאתי כך . סטיבין הוקינג הוא המדען הכי גדול בתאורית המפץ והוא טוען שיש בורא רק אנחנו לא מבינים את כוונתו. לא רק הוא אלא כל המדע טוען כך. לעולם יש גיל וזה מקובל על כל המדע מה שמחפשים זה לא את ההתחלה אלא מה היה קודם את היש מאין ולא את היש מיש ודבר שני אם את חושבת שאת יכולה להתנשא ולזלזל בדעות אחרות ולהתנשא אני ממליץ לך מהר מאוד לרדת מהעץ אחרת אנשים יבישו אותך ויראו לך כמה את לוקה בחוסר ידיעה ממני הצעיר אייל

מר חזרתי לאבאל'ה, תנוק בן 28, הקשב.

אתה סתם מקשקש. אני מתערבת אתך שלא תשרוד שם, בפורום מס. 570, אפילו יום, והמדענים שלך מהסמינרים לא ישרדו שם יומיים. מוכן לנסות?

כן מוכן לנסות

עוד חכמה בואי נראה אותך בדיון פנים מול פנים עם הוכחות אם את חושבת שאת חכמה את מוזמנת לדיון מעמיק עם הוכחות לכל

אם יש לך הוכחות אשר תעמודנה בפניי

ערעור, לבטח תהיה מעונין לזכות בהן את הרבים. פחדך מדיון פומבי בהוכחותיך בפורום מלמדות אותנו שאתה חושש מהתפוררותן. מכל מקום, האתגר שאני מעמידה לך, שפן, תלוי ועומד. בוא לפורום מס. 570 עם הוכחותיך וצפה בעיניים קמות בהתרסקותן. אני ערבה.

חיפושייך להפריך אינם שווים את המאמץ

מה את מחפשת? להפריך? העובדה שאת אינך מאמינה לא שוללת את האופציה שחצי עולם כן מאמין וכל שכן שאת היא לא זו שתשנה את העולם!!! שיהיו לך חיי אושר ושלווה.

איני מחפשת דבר, אולם הטענה "יש

לי הוכחות", תמיד גורמת לי להגיב במלים "הצג אותן לפנינו, ונבחנן"

למעלה