עולם האגדות

erlich

New member
עולם האגדות

שבו נא מסביבי ילדות וילדים (בכוונה הילדות לפני הילדים
), ואספר לכולכם סיפור קצר. פעם כשאני הייתי ילד (הפעם הזה לא כזה רחוק, אבל תמיד כיף להגיד "פעם כשהייתי" לא?:), היו שוקולדים בצורות של דמויות מעולם האגדות של דיסני. הייתה שלגיה, הגמדים, בת הים הקטנה, ואני גם די בטוח שמוגלי ופו הדוב היו שם. כשהייתי ילד, הייתי אוכל אותם בשלבים, קודם את הראש - כדי לאפשר להם מוות מהיר וחסר כאבים ומשם הייתי ממשיך לשאר חלקי הגוף. (אגב, אורסולה, הייתה סובלת מעינויים ממושכים, ללא הורדת הראש בהתחלה). כן כן, הייתה לי ילדות עשוקה מלאה בכאב. אבל לא על זה באנו לדבר הפעם! אנחנו פה בשביל מה שבעצם מעניין את כולנו. במילה אחת - סקס. במילה אחת אחרת - שוקוסקס. אני אמליץ קודם על רעיון קטן שהיה לי, ומשם נמשיך למה אפשר לעשות עם זה :) את אותן דמויות חביבות (עד מאוד) כבר מזמן לא ראיתי בחנויות. לעומת זאת, לפני כמה זמן ראיתי תבניות בצורות של. וחשבתי על זה, למה לא לקחת את התבניות האלו, ובמקום ליצוק גבס, פשוט ליצוק שוקולד חם נוזל וטעים שהכנתם(ן) יחד עם בן או בת הזוג שלכם (כמובן תוך כדי כל המשחקים המקובלים שניתן לעשות עם שוקולד נוזלי - שעליהם כבר דיברו לפני. לתבניות. אני הייתי מתחיל מאריאל (בת הים הקטנה), אריק (הנסיך) שלגיה, יסמין (ההיא מאלדין) ואזמרלדה (מהגיבן מנוטרדם) שתמיד נמשכתי אליה. ועכשיו לאחר שכל החברים החדשים שלנו התקשו ניתן לגשת לעבודה :) חדר חשוך, כמה נרות, קטורת באוויר, שירי אהבה של הביטלס ממלאים את האוזניים... קחו אחת מהדמויות, והתחילו ללקק, כן כן, *בדיוק* שם. העבירו את העיניים אל בן\בת הזוג. שגם הם יתחילו... כאשר האזור הטעים מסתיים אני מציע לעבור לאזורים האמיתים אחד של השני, אבל זה רק אני. כשגמרתם (מין משחק מילים קטן שרציתי להשתמש בו:) קחו את דמות הנסיך המסוקס שלנו, ואחת מהדמויות הנשיות שנשארו. שוקולד הוא חומר שניתן לשנות לו את הצורה במקום מסוים באמצעות רוק ולשון בלבד (תנסו, זה כיף:). ומשם הדרך לשלל תנוחות הקאמה סוטרא קצרה ביותר, כשתגיעו יחד לתנוחה המועדפת עליכם, אני מציע לבדוק עד כמה אתם גמישים :) אה, ואם תצטרכו מסג' לשרירים התפוסים אחר כך, פשוט תתיכו את השוקולד שנשאר ותעשו את הגוף באמצעותו, שמעתי שזה טוב לנקבוביות. וגם לסקס של אחר כך, אם ישאר לכם עוד כוח
ארז.

WC

New member
אוי ארליך ארליך

פעם היה עלם ושמו איתי. בכתה ז כששפם דמוי שפם חלב לשפתו העליונה, נהג איתי להיות מאוד מיני, במובן המילולי. כלומר הוא נהג לדבר על מין ללא הפסקה, ובמחשבו ביו ארכיונים על גבי ארכיונים של תמונות פורנו. בטיול השנתי בכתה ז, להרי הגליל או משהו. איתי הצטייד בשלל תמונות פורנו מודפסות. אבל לא היו אלא שפנפנות פלייבוי על דפי הA4. מבחר דמויות דיסני, לרוב בסיטואציות מגוחכות ובשילובים אבסורדיים, בסיצנות סקס. וזה מה שההודעה שלך הזכירה לאסלונת, את איתי, ואת אוסף הדיסני שלו. עכשיו להבדיל אלף אלפי הבדלות, הוא גדל להיות אידיוט לתפארת, ואתה ארז, לך האסלונת שומרת חסד נעורים (שוב, כמה רחוק זה כבר ממנה, בגילה שלה). תמיד סברה האסלה שלארליך יש ראש טוב על הכתפיים, שיודע שלכל דבר יעודו. אבל שגם יודע שכל יעוד יש לעוותו ליעודים מהנים בהרבה. אוי ארליך ארליך. יצרתיות יש לך. קבל חן חן. WC תפוס

Levinzone

New member
בסוף עוד יצטרכו להחליף את השם של

הפורום...
אני זוכרת את השוקולד הזה, הוא היה בצורת משולשים... ותמיד אכלתי קודם מסביב וניסיתי להוציא את הדמות שלמה. בכל אופן... מה הקטע שלכם עם כל המשחקים האלה? אני לא בעד, מצטערת. אבל אחלה רעיון עם התבניות גבס-שוקולד. תודה
-יעל- נ.ב - בטווווח אפשר למצוא תבניות של חלקי גוף כלשהם... זה יהיה יותר מעניין לדעתי.

erlich

New member
אני לא אגיב בנוגע לחלק האחרון

מסיבות מובנות
ארז. נ.ב. אני מכין הרבה מאוד תבניות כל מי שרוצה אפשר להשיג אותי במספר: 069-696969

Idan91

New member
שני דברים: ../images/Emo187.gif

א. זה היה אחלה שוקולד. אני הייתי מכרסמת תמיד את החלק של המשולש שאין עליו דמויות.. אבל אני לא זוכרת באיזה סדר אכלתי את הדמויות עצמן.. אח, הנוסטלגיה. ב. קיטשי מדי, תיאור המצב שעליו המלצת. של "הריח" נשמע יותר אטרקטיבי (לא שאחד מהם נשמע אטרקטיבי, יא סוטים מבוגרים! אני בכלל לא קשורה לדברים כאלה).

erlich

New member
אני מבטיח להשתדל יותר בפעם הבאה

המפקדת, ארז.

erlich

New member
אגב

אם זה כבר עלה לדיון, ואני לא מאמין שאני באמת מתחיל לרשום על זה בפורום הנ"ל ולמנהלות יש רשות מלאה למחוק את כל השרשור מתי שיתחשק להן (שזו כמוב הייתה אמורה להיות הכוונה מלכתחילה אבל לא משנה) אז כמה דברים. בסקס - אין כזה דבר אטרקטיבי או לא אטרקטיבי. אין קיטש ולא קיטש, בסקס, ה-כ-ל הולך. סקס זו הפעולה הכי יפה, הכי טבעית, הכי נפלאה שיכולה להיות בין שני אנשים, באותם הרגעים הכל אפשרי והגיוני. לפחות מבחינתי. אז נכון, אפשר להגיד לדוגמא - אני נמשך לדברים או לסיטואציות מסויימות יותר מלאחרות, אבל עדיין צריך לזכור, שכל עוד עושים את זה (ובואו נעשה כמה שיותר
) וזורמים עם זה, מה שחשוב לעשות זה לזרום, ולא לחשוב וואי - כל הסיטואציה הזו שהיא תיכננה לנו כאן, זה כל כך לא אני. או משהו כזה. חשיבה אחת או אחרת בנוגע לקיום סקס או אמצעים לשפר אותו - כולם כשרים. כל עוד הם נעשים בהסכמה וכמובן שיש הבדל של שמיים וארץ בין לקשור את בן או בת הזוג שלך ולשפוך עליו(ה) שוקולד רותח ולהתחיל ללקק בטירוף, לבין להתחיל ללק שוקולדים בצורות מסויימות :) אגב, אני לא יודע אם אתם ניסיתם, או איזה באיזה תנאים אתם נמצאים עם בני הזוג שלכם, התנאים שלי ושל "שתחיה" לא כאלה להיט, אנחנו מתראים רק בסופי שבוע ותמיד בבית שלי או שלה (כשאנחנו לא יוצאים למועדון או פאב או לחברים - כי הרי שם להתחיל למרוח אחד את השני בשוקולד יהיה יותר מדי לא? - אלא אם זה בשירותים, אז זה בסדר. סקס בשירותים זה תמיד בסדר. not) כשרוב בני המשפחה נמצאים. את עניין תבניות השוקולד עוד אפשר להעלים כך או כך (ואחרי מה שיעלי אמרה לי אתמול כבר... כבר יצאו כמה תבניות לדרך - לפחות כסקיצה
), והליקוק הפרטי שלהן בחדר כמובן שלא משותף לעוד 3-4 אנשים שהם לא אתם, אבל ההליכה הדביה (עד מאוד) המשותפת (בתקווה
) לחדר המקלחת קשה להסתיר או להסביר למה מתקלחים פתאום (ולא ניכנס לענייני מקלחת אחרים - יש כמות מקלחות סבירה לסופשבוע ומנסים לעמוד בה אתם שומעים?!?!?!
). ככה או ככה שורה תחתונה עידן - עדיף ללקק שוקולד אמיתי ולהעביר לשון שובבה פה ושם, מאשר להתחיל להסתבך עם מקלחות דביקות של אחר כך. תמיד אמרתי שכשתהיה לי דירה משל עצמי אני בטח אדבק באיידס
ארז.

Idan91

New member
לא הסקס עצמו קיטשי, ../images/Emo187.gif

החדר החשוך עם הנרות שמסביב ושאר ירקות.

erlich

New member
אחרי דיבור עם השלטונות הגענו לעיסקה

קודם כל מאמי :) לא הבנת אותי, באמת שלא, היה ברור לי שמה שאת חושבת שקיטשי זה החדר החשוך, הנרות, ושירי הביטלס. וכמו שכבר הזכרתי, ביום שבו אנשים יצטרכו להתנצל על שימוש באמצעים כמו something של הביטלס בשילוב של קטורת בחדר עם נר ענקי תוך כדי החלפת מבטים חודרים אחד לשני זה יהיה היום שבו אני אתפטר מאגודת מקיימי יחסי המין. אבל שוב - זה רק אני. יכול מאוד להיות שאם יהיה מישהו שיעשה לך את זה את תעיפי אותו לעזאזל, למרות שאני בספק. את מה שרציתי להעביר העברתי, תקראי שוב, אני לא אסביר או אנסה לשכנע, גם ככה את גרה במגדל העמק
ויש לי חברה, כן זה. ארז

Idan91

New member
מגדל העמק?! לא ממש..../images/Emo187.gif

מה, נראיתי לך עד כדי כך ערסית?

למעלה