עולם האגדות
שבו נא מסביבי ילדות וילדים (בכוונה הילדות לפני הילדים
), ואספר לכולכם סיפור קצר. פעם כשאני הייתי ילד (הפעם הזה לא כזה רחוק, אבל תמיד כיף להגיד "פעם כשהייתי" לא?
, היו שוקולדים בצורות של דמויות מעולם האגדות של דיסני. הייתה שלגיה, הגמדים, בת הים הקטנה, ואני גם די בטוח שמוגלי ופו הדוב היו שם. כשהייתי ילד, הייתי אוכל אותם בשלבים, קודם את הראש - כדי לאפשר להם מוות מהיר וחסר כאבים ומשם הייתי ממשיך לשאר חלקי הגוף. (אגב, אורסולה, הייתה סובלת מעינויים ממושכים, ללא הורדת הראש בהתחלה). כן כן, הייתה לי ילדות עשוקה מלאה בכאב. אבל לא על זה באנו לדבר הפעם! אנחנו פה בשביל מה שבעצם מעניין את כולנו. במילה אחת - סקס. במילה אחת אחרת - שוקוסקס. אני אמליץ קודם על רעיון קטן שהיה לי, ומשם נמשיך למה אפשר לעשות עם זה
את אותן דמויות חביבות (עד מאוד) כבר מזמן לא ראיתי בחנויות. לעומת זאת, לפני כמה זמן ראיתי תבניות בצורות של. וחשבתי על זה, למה לא לקחת את התבניות האלו, ובמקום ליצוק גבס, פשוט ליצוק שוקולד חם נוזל וטעים שהכנתם(ן) יחד עם בן או בת הזוג שלכם (כמובן תוך כדי כל המשחקים המקובלים שניתן לעשות עם שוקולד נוזלי - שעליהם כבר דיברו לפני. לתבניות. אני הייתי מתחיל מאריאל (בת הים הקטנה), אריק (הנסיך) שלגיה, יסמין (ההיא מאלדין) ואזמרלדה (מהגיבן מנוטרדם) שתמיד נמשכתי אליה. ועכשיו לאחר שכל החברים החדשים שלנו התקשו ניתן לגשת לעבודה
חדר חשוך, כמה נרות, קטורת באוויר, שירי אהבה של הביטלס ממלאים את האוזניים... קחו אחת מהדמויות, והתחילו ללקק, כן כן, *בדיוק* שם. העבירו את העיניים אל בן\בת הזוג. שגם הם יתחילו... כאשר האזור הטעים מסתיים אני מציע לעבור לאזורים האמיתים אחד של השני, אבל זה רק אני. כשגמרתם (מין משחק מילים קטן שרציתי להשתמש בו
קחו את דמות הנסיך המסוקס שלנו, ואחת מהדמויות הנשיות שנשארו. שוקולד הוא חומר שניתן לשנות לו את הצורה במקום מסוים באמצעות רוק ולשון בלבד (תנסו, זה כיף
. ומשם הדרך לשלל תנוחות הקאמה סוטרא קצרה ביותר, כשתגיעו יחד לתנוחה המועדפת עליכם, אני מציע לבדוק עד כמה אתם גמישים
אה, ואם תצטרכו מסג' לשרירים התפוסים אחר כך, פשוט תתיכו את השוקולד שנשאר ותעשו את הגוף באמצעותו, שמעתי שזה טוב לנקבוביות. וגם לסקס של אחר כך, אם ישאר לכם עוד כוח
ארז.
שבו נא מסביבי ילדות וילדים (בכוונה הילדות לפני הילדים