עולם גדול

חן ב7

New member
עולם גדול

שיר גדול! אחד החזקים ששמעתי.לחן:מפוצץ וממוטט.עיבודים:מדויקים וברמה הטובה ביותר.מילים:בין היותר טובות ששמעתי.אנ'לא מדבר על הקול המלטף של עמיר בשיר והליווי של אבי שזו מתנה ענקית לעולם המוסיקה בכלל.. משום מה השיר לא נכלל בהופעות.מוזר כי לנוכח המציאות היום השיר מקבל ערך מוסף..

מגןימני

New member
את בתבקש

אם כבר מדברים על שירים אז גם השיר של עמיר "את שתבקש" אחד השירים היפים שלו , כל פעם אני מופתע איך הוא מצליח לחדור ישר לתוך הנפש ועם הקול שלו שאף אחד לא משתווה אליו.... עולם גדול דווקא חלק מהשירים שאני פחות שומע , בהתחלה אני שומע בלי סוף אבל אליו דווקא אולי בגלל העיבוד והלחן השונה אני פחות מתחבר אליו... אבל עדיין זה שיר גדול.

meshugna

New member
עולם גדול- שיר גדול שיש לו המון נק' זכות

זהו אחד השירים שגרם לי בקלות האמת להתתמכר לזמר הענק הזה פשוט אין כל כך הרבה מה להגיד על השיר הזה כי הכל בו מושלם. עוד לא שמעתי אותו בהופעה אבל אני מאמין שאני עוד יזכה לזה.

מגןימני

New member
השיר הזה ,עולם גדול מתאר בצורה מושלמת

מתאר בצורה מושלמת את ההרגשות של עמיר מילד ונער ושמגיע לגיל יותר מבוגר ומתאר איך עברה עליו הילדות עם הרבה חלומות ותמימות.... עד שהגיע לגיל שהוא רואה שלא הכל ורוד ולא כל מה שאתה מצפה יגיע אליך ולא הכל הולך לפי איך שמצפים שילך , באמת שיר ענק... למרות שאני לא שומע אותו הרבה... אבל מבחינת מילים...? פשוט שיר ענק... כמה שהוא פשוט וכמה שהוא אומר הרבה.

כל הדיסק הזה

כולו ששמו אותו מקום אותה הרוח למי שבמקרה לא ידע..הוא פשוט דיסק אלוף..הייתי אומר אלוף בשחור אפילו... כל שיר ושיר שם מושלם..גם עיניים מביטות וגם על המדרכה וגם קצת לבד וגם צבעים.. אחד הדיסקים הגדולים שלו...

אלבום מדהים

הייתה הזה תקופה שהוא שבועיים לא יצא מהמערכת פשוט תענוג, אני לא מפסיק לשמוע את קצת לבד.

למעלה