עולם א-מיני

Berethor

New member
גותי=אפל

תתחיל להשלים תפער..אחרת אתה מודח ממועצת הערפדים..

amb2

New member
מי מתלבש אפל?

אני אפילו לא לובש צבע שחור זה צבע אפל אני נגד גותי אפל אני בעד אדום וירוק כמו צפרדע צפרדעים לשילטון! בקרוב פורום צפרדעים א-מיניות

Berethor

New member
צפרדע ?

אם אתה צפרדע אז יש סכוי גבוה שערפד צרפתי יאכל לך תרגליים..

amb2

New member
ברתור

אף אחד לא אוכל אותי. אני קטלני. אני גם א-מיני כך שאני לא מבזבז אנרגיה על שטויות כמו מין למשל.

השאלה אם זה מפריע לך.

כי לי אישית זה כן היה מפריע...וגם היו לי תקופות כאלה.............. כי אם כן...אז אפשר לשנות......

Mystic Circle

New member
לא מפריע לי

גם אצלי זה עכשיו בתקופות ולא כול הזמן. בגיל ההתבגרות זה היה הרבה יותר גרוע. אני רואה את זה בתור דפוס אישיות כזה.

אם ככה אז סבבה..........

האמת אדישות מפחידה אותי...אין לי בעיה שישנאו אותי...אבל אם אדישים אלי, קרים אלי..אני לא יכולה לשאת את זה. ואני הכי מפחדת כשאני נהפכת להיות אדישה. אבל כמובן שהכי חשוב ש, את שלמה עם עצמך...!

snoopytush

New member
חשבתי שוב אז ככה

הייתי מעדיפה שכל העולם יהיה אמיני ארומנטי שלא יהיה לאנשים צורך להיות בזוגיות אבל שכולם ידאגו לכולם ויעזרו לכולם לגדל את הילדים שלהם ותהיה מעין חוויה משפחתית שבטית. אני חושבת שמערכות יחסים זה pain יותר

לא בהכרח.

אצלי הרגשות לא חייבים להיות מכוונים לבן אדם אחד. אני יכולה לאהוב הרבה אנשים. אני כן רומנטית.

זה תלוי בן-אדם, אני מניחה.

אני חושבת שקשר שיספק אותי הרבה יותר כן יהיה קשר רומנטי עם אדם ספציפי, ולא עם קהילה שלמה.

No pain - No gain

מכירה? זו ססמה לעידוד כושר, אבל זה נכון לגבי הרבה מאוד דברים בחיים... אין טוב בלי רע, זה חלק מהחיים; אבל הקשיים בדרך הופכים את החיים למעניינים יותר ואת ההצלחה למתוקה יותר, וזה נכון גם בזוגיות. לפעמים זה מבאס, כמו כל דבר בחיים, אבל לרוב (בזוגיות טובה זה רוב הזמן, אם זה להיפך אז או שמשנים או נפרדים) החלקים הטובים שווים את זה, לגמרי. אפילו כשתכנתו את המטריקס גילו שאידיליה מוחלטת לא עובדת על המוח האנושי. הוא צריך אתגרים, הוא צריך גם לסבול לפעמים...
אגב, אני לא חושבת שאם לבני אדם לא היה צורך בזוגיות הם היו עוברים לחיות בקומונות... אבל מודלים של להקות או של קבוצה שבה רק חלק מהפריטים מתרבים קיימים לא מעט בטבע. אני לא יודעת אם זה מוצלח יותר, אבל איכשהו נראה לי שבני אדם לא "מתוכנתים" ככה מלכתחילה... חלק מהעניין של הקמת משפחה תלוי מאוד בזוגיות, לדעתי, וזוגיות תלויה, לרוב, במיניות. זה טבע האדם. אני לא חושבת שהאנושות הייתה מוצלחת יותר בעולם א-מיני וא-רומנטי (בכלל, עולם א-רומנטי נשמע לי באסה רצינית!
)

snoopytush

New member
אז ככה האני

קודם כל ובלי שום קשר מטריקס זו טרילוגיה מעולה!!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו לנושא: אני אומנם רומנטית אבל אין לי ניסיון במערכות יחסים עם בנים תמיד זה דורך לי על היבלת של החוסר ביטחון. אני מרגישה הכי נוח עם בנות, הייתה לי תקופה שחשבתי שהיה לי הכי נוח אם הייתי לסבית. קשה לי להקשר לבנים לא רק בתחום הרומנטי ואני הולכת להשמע כמו פרויד רק מהצד ההפוך אני לא מבינה מה בנים רוצים. מצד שני אני מתה על אהבה. היא מחלייה אותי ואת נשמתי ואת זה הרבה אנשים יכולים לספק בשפע. אני זקוקה לתחושה של מתשפחתיות בחיי , המשפחה הגרעינית לא מספיקה לי ואין לי קשר טוב עם היתר לא משנה למה. אז אני הכי אפרח עם הרבה אנשים שיעזרו לי ביחד לגדל את צאצאי או צאצאים של אחרים זה לא באמת משנה מבחינתי . חוץ מזה ככה תהיה פחות אחריות לכל אחד כי היא תתחלק בין כולם. אני בעד לגדל את הילד לערכים הומניים אבל לתת מנגד לכל ילד להתפתח בכיוון שלו. אני אהיה ככה הכי מאושרת את זה אני יודעת.
ואם חלק מההורים ירצו לטוס לחו"ל יהיה מי שישאר וישמור על הילד.....

מטריקס? טרילוגיה? ../images/Emo12.gif

אני לא יודעת על מה את מדברת... לגבי בנים - אל תתרגשי, אף אחד לא באמת מבין מה הם רוצים... (אני לא בטוחה שהם יודעים
). אי אפשר איתם, אי אפשר בלעדיהם. אם את מתה על אהבה איך תוכלי לחשוב בכלל על עולם א-רומנטי?
לגבי גידול ילדים ב"שבט", זה מזכיר לי איזשהו פרק מ"דרמה וגרג"... אין לי מושג עד כמה זה מוצלח בפרקטיקה; למיטב ידיעתי יש אנשים שאכן חיים כך בקומונה ומגדלים יחד את הילדים, כפי שאת מתארת. אני לא רואה את עצמי במסגרת כזו, אבל ת'כלס אם זה מה שמגניב אותך בחיים, חפשי ותמצאי, זה קיים. לדעתי האישית שווה לעבוד על המקום של חוסר הביטחון. לא רק באספקט של בנים (אם זו הסיבה שמונעת ממך לנסות קשר רומנטי אז בכלל חבל) אלא בכלל, לחיים, בכל המישורים (עבודה, לימודים, חברה וכו').

snoopytush

New member
כי אני

אוהבת אהבה באופן כללי לא רק בין בני זוג אני יכולה להיות מרוצה מכל צורות האהבה. והאני מטריקס זו הייתה סדרת סרטים היה 1,2,3 כמדומני מה שהופך את זה לטרילוגיה

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif

לגבי המוריקס - זו היתה בדיחה. הקומיקס.. רק שאני מודה שלא הצלחתי להבין את הסוף..
אגב, בתקופה שלמדתי אימון מנטאלי, אחת המשתתפות בסדנא שהייתי בה צוות, היתה אמא ל-6 ילדים. השתמשנו בקטע של הגלולה האדומה או הכחולה. בסוף הסדנא, בסכום, היא אמרה בין השאר שהיא לקחה ברצינות את נושא הגלולה.. הלבנה...

למעלה