עולם א-מיני

עולם א-מיני

האמת חשבתי הרבה על מה עדיף. עולם א-מיני או עולם מיני...ואני מתחילה לחשוב שהייתי מעדיפה שכולם יהיו א-מיניים. החברות בין אנשים תיהיה יותר על בסיס רוחני.......מה יותר טוב מזה?

avi1283

New member
יכול להיות נחמד

עולם א-מיני, לא יהיו פשעים על רקע מיני, נשים לא יהיו מוטרדות ולא יחששו שגברים מתחילים איתם רק בשביל סקס. אנשים לא יוכלו להישאר ביחד רק בשביל זה והם יצטרכו באמת שיהיה להם חיבור טוב. אולי גם יהיה פורום קטן של רק מיניים בתפוז, וא-מיניים יכנסו כדי לשכנע אותם אחרת... מצד שני פרסומאים יצטרכו לחשוב על עוד רעיונות חוץ מלשים דוגמניות בבקיני שלא קשורות למוצר, שלא נדבר על הדוגמניות עצמם שאולי יהיו בלשכת האבטלה, כך שלא הכל ורוד...

p019

New member
../images/Emo45.gif

אבל בזמן הפנוי נצליח להמצא סוג חדש של פשע

inbardaf

New member
גם אני חושבת ככה

ואחרי המפגש אפילו יותר. בימים האחרונים אניחושבת לעצמי, כמה קל היה ליצור קשרים אמיתיים בלי שהמתח המיני הזה יפריע כל הזמן.. בלי כל הזמן לחשוש ולהזהר ממה שאני לובשת, אומרת, עושה. איך הצד השני מפרש את זה ומה עלול לקרות. בלי להפסיד ידידים ממש טובים, רק מפני שהם נמשכים אלי ולא מסתדרים עם זה. מסקנה: צריך להפגש יותר

p019

New member
זו שאלה מוזרה לא-מיני, לא ../images/Emo6.gif

הגעתי למסקנה שהכי נורא זה להיות מיני בעולם א-מיני. אנחנו אולי לא נהנים מכל הרעש סביב המיניות אבל אנחנו גם לא צריכים מהם שום דבר.

inbardaf

New member
הם יהיו ממש מדוכאים...

מילא אנחנו לא מוצאים פרטנרים, אבל כשהם לא ימצאו.. זה יהיה קשה!!!! אנחנו בטח ממש ניבש אותם ונתסכל אותם..

נכון.

חשבתי על זה גם, האמת היא. אני לא יכולה אפילו לדמיין את התסכול של מיני בעולם א-מיני. אני מניחה שתחושת הזרות וחוסר הנורמליות שאדם כזה יחוש תהיה גדולה ממה שאנו חשנו לפני שנתקלנו בהגדרה [וידענו שזו בעצם נטייה קיימת ונורמלית, כמובן...].

snoopytush

New member
אני לא רוצה עולם אמיני

אני רוצה שיהיה גם וגם אני אשמח אם תפריכו לי את הדיעה אבל אני חושבת שאנשים אמיניים חסרי תשוקה לחיים. אני מקווה שזה לא נכון כי אני מחפשת אחרי אנשים עם תשוקה ( לאו דווקא מינית לחיים באופן כללי).

???

ממש ממש לא נכון........... לי יש המון תשוקה לחיים...ואפילו יותר מרוב האנשים המיניים! אין שום קשר.

snoopytush

New member
../images/Emo140.gifאבל את מקסימה!

גם לי אין תשוקה לחיים אבל התקדמתי כבר אין לי תשוקה למוות! אני אנרגתית ויכולה לשמח אנשים ובעזרת השם אני גם אשתוקק לחיים

Mystic Circle

New member
זה לא קשור למקסימה או לא

גם אנשים מקסימים יכולים לא לאהוב לחיות או לרצות למות. מעניין, פעם הייתה לך תשוקה למוות? חשבתי שאת פוחדת מהמוות.

snoopytush

New member
האמת שדי השתניתי

רציתי למות בגיל 6 כי היה לי קשה בבית. חברה מתקופת הבית ספר שלא ראתה אותי הרבה זמן ( כרגע מפאת חוסר אמצעים אנו רק בקשר פלפוני ), הייתה בשוק ממני. היא אמרה לי כל תקופת הבית ספר היית שקטה ובעולם משלך ועכשיו את לא סותמת את הפה... היו לי תקופות שחיית רק למראית עין הייתי לפעמים קצת כמוגופה מהלכת וזה השתנה . אז כן הייתה לי תשוקה למוות. מה שנשאר זה נטייה למצבי רוח, וכשאני רצינית כולם חושבים שאני בדיכאון

Mystic Circle

New member
אני להפך,

מהילדות עד גיל 12 הייתי הבנאדם הכי שמח בעולם. לא הייתי סותמת את הפה לדקה. בעקבות מעבר דירה שלא רציתי השתנתי נורא. התחלתי ללבוש הכול שחור, בקושי דיברתי, נכנסתי לדכאון. ועד היום לא ממש יצאתי מזה...כאילו, התחלתי יותר לחשוב מאשר לדבר, חייה בעולם משלי.

snoopytush

New member
האמת

שהתלהבתי מהלבוש שלך אני אומנם לא משקיעה בלבוש ( כרגע גם מפאת חוסר תקציב חח), אבל אני חולה על סגנון גוטי . אני מאמינה שאפשר לחזור לשמחת החיים הזו. לאט לאט

Mystic Circle

New member
תודה,

אבל גם אני לא משקיעה כול כך בלבוש. כול מה שלבשתי - הייתי מתלבשת ככה גם לעבודה...

למעלה