עולם איביי הישראלי

tatanbubi

New member
עולם איביי הישראלי

ראיתי מודעה בפורום YNET עם כותרת "רעידת אדמה בעולם האיביי הישראלי", יש למישהו מושג על מה הם מדברים?

טלי5555

New member
אתה חמוד

אבל תמצא דרך יותר מקורית להביא טראפיק לפורום השני...

tatanbubi

New member
אני? חמוד?

טלי, אין לי שום כוונה להביא טראפיק לפורום השני, האמת היא שאני חושב שהפורום הזה והמנהלת שלו פי מאר יות מקצועיים מהפורום השני. מה גם שהתגובות פה הן מהירות ומדוייקות והיכולת לכתוב הודעה בפורום השני מבלי להירשם קצת מטרידה אותי מאחר ואנשים לוקחיפ פחות אחריות על מה שהם כותבים כאשר הם לא צריכים להזדהות (להירשם). שאלתי רק מתוך סקרנות.

טלי5555

New member
אני? המנהלת?

אני מקסימום המזכירה של OZI. מתנצלת על האשמות השווא

noam weissman

New member
יש בעיה כלל עולמית ולא רק אצנו

המכירות באיביי יורדות בצורה נוראית. יש משפט בהייטק שאומר שהאוייב של הטוב זה היותר טוב... המשמעות היא כשיש משהו עובד ואולי אפילו עובד טוב לא לגעת.. בלא מעט מקרים הנסיון לשפר מקלקל. מה שקרה שבשנים האחרונות באיביי ביצעו שינויים שמטרתם הייתה אחת בלבד והיא להכניס עוד ועוד כסף לאיביי !!! התוצאה הייתה שבטווח הקרוב כן הם הרויחו יותר אבל ירו לעצמם ברגל. השינויים גרמו להרבה סוחרים לנטוש, הגדיל את כמות הרמאויות וכו.. בנוסף המשבר העולמי שנחת במקביל לשינויים גורם לקריסה טוטאלית. לדעתי אין מצב שאיביי יורידו את העמלות לרמה שהייתה לפני כ 3-4 שנים ואו יעשו שינויים לטובה. הכיוון שלהם הרסני. אני לא חושב שהם יקרסו אבל בהחלט יקטנו יותר ויותר אתרים יעלו על חשבון השטויות שלהם... הצמצומים שמתוכננים בכח אדם רק שופכים אור על מה שקורה בחברה. חבל אבל זה מה יש

רדבול78

New member
אני ממש לא מסכים איתך

מספיק לדבר בגנות איביי, לא יורקים לבאר ממנה אתה שותה!

noam weissman

New member
את לא חייב להסכים איתי ../images/Emo13.gif

יורק לבאר שאני שותה ממנה ??... בנתיים שותים את דמיינו.. ותסלח לי אם אתה לא מסכים איתי זאת לא דעה שלי זאת הדעה הרווחת של אנליסטים, של מוכרים עם עשרות אלפי פידבקים שמן הסתם שלמו מאות אלפי דולרים עמלות אם לא מליונים. יש עובדות בשטח... לפני כמה שנים עמלת סיום ממוצעת הייתה כ 5% והיום היא בסביבות 10%.. נראה לך שפוי שאיביי ופיפאל על מכירה של 1000 דולר יקחו עמלה של 100 דולר... אם אתה חושב שזה פייר אני חושב שאתה צריך להתעורר כי אתה בתרדמת. אם אתה רוצה לקרא קצת שרשורים מעניינים אני אחפש כמה מעניינים ואפרסם פה. אני לא מדבר על השמצות ואתרים כמו אני שונא את איביי וכו .. אני מדבר על שרשורים שמפורסמים בפורומים של איביי ע"י מוכרים וכו... אני מדבר איתך שתומכים של איביי בבלבלה לא יודעים מה לומר כששואלים אותם למה המכירות נעצרו... תשובה של אם זה קורה לכולם לא לדאוג בטוח שאיביי בודקים את זה ממש מרגיעה אותי... זה כמו שישראלי ממוצע יגיד לך "אחי סמוך עלי"... אתה סומך עליו ? כל מי שכותב את מה שהוא כותב לא עושה זאת כדי להכפיש את השם של איביי נהפוך הוא. כואב לנו על מערכת נפלאה שנהרסה/נהרסת בגלל חמדנות של מנהליה. מינדוף שגרם במעשיו לקריסה של הבנקאות האמריקאית וגרר את כל העולם עשה את מעשיו כדי לעזור לך ולי... ממש לא הוא חשב על עצמו רק שזה הדרדר ויצא מכלל שליטה עד שהתפוצץ. לעומתך אני קצת בודק לפני שאני יורה. לפני המהפך של איביי שנקרא "הורדת עמלות": פרסום בארה"ב במחיר קבוע עלה 35 סנט לבעלי חנות זה עלה רק 10 סנט בלי לקחת את עלות החנות הבסיסית 16 דולר עמלת סיום בחנות עמדה 12% עמלת סיום במכירה עמדה על ממוצע 8% או פחות לאחר המהפך והורדת מחירים עלק
פרסום במחיר קבוע עולה 50 סנט לבעלי חנות בסיסית זה עולה רק 20 סנט אבל שכחו שחנות בסיסית עולה 16 דולר... כלומר למי שמוכר מעט עמלת הפרסום עלתה ב 15 סנט. עמלת סיום היום רק 9% בממוצע.. אבל במקרים מסויימים מגיע ל 12% איפה בדיוק הורדת המחירים ?? איביי עומדים לפטר עובדים וכי למה כי הולך להם כל כך טוב ובגלל השינויים הם רווחיים יותר, ממש לא.. הם יורדים כל הזמן.. המניה נפלה יותר מדולר בזמן האחרון וכו וכו... בשורה התחתונה לפני שאתה זורק משהו תן קצת כבוד למי שקצת עבר קילומטרז.. שב"ש...

רדבול78

New member
מצטער

אבל אני באמת חושב שאחרי כל הנתונים המעניינים שנתת, הגישה שלך היא זו שמשנה. לפי דעתי, אם מישהו בוחר להציג גישה בכיינית קשה לו יותר לחתור להצלחה. אני מקווה שיהיה לך בהצלחה- אתה עושה רושם של בחור עם ראש.
תודה.

noam weissman

New member
יקירי אני לא מתבכיין

אין לי בעיה לשלם עמלות אבל שיתנו תמורה... נכון לכרגע משלמים הרבה מאוד על מערכת עם בעיות, מעט תעבורה ומבחינתי אפס מכירות .. קישקושים בדולר זה לא מכירות. עד לפני כחצי שנה יכולת להעלות קובץ לגוגל עם כל המוצרים ולקבל חשיפה.. איביי הסתכסכו עם גווגל ולא ניתן. מאז אין כמעט כניסות מגוגל. איביי התכסכו עם סקייפ עוד כשהיו חלק מהם... סקייפ חסמו את הגישה לאיביי... איביי דפקו את המוכרים הכבדים ואלו עברו למכור באמזון אתה לא רואה פה דפוס לא בריא של ההנהלה של איביי ????? ברצון שלהם להשיג עוד ועוד יש כמה גדולים שאמרו חברה הבנו אותכם עד כאן !!!!!!!!!!!!!!! קאפיש ?

למעלה