את לא חייב להסכים איתי ../images/Emo13.gif
יורק לבאר שאני שותה ממנה ??... בנתיים שותים את דמיינו.. ותסלח לי אם אתה לא מסכים איתי זאת לא דעה שלי זאת הדעה הרווחת של אנליסטים, של מוכרים עם עשרות אלפי פידבקים שמן הסתם שלמו מאות אלפי דולרים עמלות אם לא מליונים. יש עובדות בשטח... לפני כמה שנים עמלת סיום ממוצעת הייתה כ 5% והיום היא בסביבות 10%.. נראה לך שפוי שאיביי ופיפאל על מכירה של 1000 דולר יקחו עמלה של 100 דולר... אם אתה חושב שזה פייר אני חושב שאתה צריך להתעורר כי אתה בתרדמת. אם אתה רוצה לקרא קצת שרשורים מעניינים אני אחפש כמה מעניינים ואפרסם פה. אני לא מדבר על השמצות ואתרים כמו אני שונא את איביי וכו .. אני מדבר על שרשורים שמפורסמים בפורומים של איביי ע"י מוכרים וכו... אני מדבר איתך שתומכים של איביי בבלבלה לא יודעים מה לומר כששואלים אותם למה המכירות נעצרו... תשובה של אם זה קורה לכולם לא לדאוג בטוח שאיביי בודקים את זה ממש מרגיעה אותי... זה כמו שישראלי ממוצע יגיד לך "אחי סמוך עלי"... אתה סומך עליו ? כל מי שכותב את מה שהוא כותב לא עושה זאת כדי להכפיש את השם של איביי נהפוך הוא. כואב לנו על מערכת נפלאה שנהרסה/נהרסת בגלל חמדנות של מנהליה. מינדוף שגרם במעשיו לקריסה של הבנקאות האמריקאית וגרר את כל העולם עשה את מעשיו כדי לעזור לך ולי... ממש לא הוא חשב על עצמו רק שזה הדרדר ויצא מכלל שליטה עד שהתפוצץ. לעומתך אני קצת בודק לפני שאני יורה. לפני המהפך של איביי שנקרא "הורדת עמלות": פרסום בארה"ב במחיר קבוע עלה 35 סנט לבעלי חנות זה עלה רק 10 סנט בלי לקחת את עלות החנות הבסיסית 16 דולר עמלת סיום בחנות עמדה 12% עמלת סיום במכירה עמדה על ממוצע 8% או פחות לאחר המהפך והורדת מחירים עלק
פרסום במחיר קבוע עולה 50 סנט לבעלי חנות בסיסית זה עולה רק 20 סנט אבל שכחו שחנות בסיסית עולה 16 דולר... כלומר למי שמוכר מעט עמלת הפרסום עלתה ב 15 סנט. עמלת סיום היום רק 9% בממוצע.. אבל במקרים מסויימים מגיע ל 12% איפה בדיוק הורדת המחירים ?? איביי עומדים לפטר עובדים וכי למה כי הולך להם כל כך טוב ובגלל השינויים הם רווחיים יותר, ממש לא.. הם יורדים כל הזמן.. המניה נפלה יותר מדולר בזמן האחרון וכו וכו... בשורה התחתונה לפני שאתה זורק משהו תן קצת כבוד למי שקצת עבר קילומטרז.. שב"ש...