עולים כיתה !

האדרים

New member
עולים כיתה !

זהו, תם ונשלם ג'ורדינס (4,000 חלקים) - הכי גדול שלנו, עד כה. אבא אדר יתקין תאורה חדשה באיזור הפיזול לכבוד הפאזל הבא. מי מוכן לנחש???

123נעמי

New member
כל הכבוד ../images/Emo140.gif

עכשיו רוצים לראות אותו ממוסגר ותלוי על הקיר. ועכשיו אני אנסה לנחש מה האתגר הבא
רגע חושבים ..............................................................................
לא - לא זה
- לא יכול להיות
כן - הם ינסו... אחרי שהם הצליחו בקלות את הפאזל הזה בטוח הם ינסו את האתגר הבא נו טוב - אני יהמר אני מהמרת על ................................. רומא
לא תשתפו אותנו בנסיון שלכם בהדבקת פאזלים?

shimination

New member
כל הכבוד לכם!

אני כבר מחכה לראות את התמונה של הפאזל המורכב... איזה יופי! והפאזל הבא... גם אני מהמר על: "רומא".

roni 93

New member
../images/Emo47.gif

כל הכבוד! אני מחכה לתמונה של הפאזל הממוסגר על הקיר....

jocie1

New member
הבא בתור, השלמת רומא ב-5000 חלקים פחות

החלקים שכבר מחוברים...לא לזלזל במה שכבר הספקתם בהצלחה, שבת שלום

האדרים

New member
הפותרים נכונה מוזמנים לבוא לעזור ...

ברכות לפותרים - אכן, רומא יהיה האתגר הבא. זה ייקח עוד יום-יומיים של התארגנות: התקנת תאורה חדשה והזזת הפאזל ממקומו שכוח האל לזירת ההתרחשויות המרכזית... לגבי המסגור של ג'ורדינס: נכון לעכשיו, נראה לנו שהוא יחכה לרומא ואז ימוסגרו ביחד. אבל נחליט בהמשך לפי קצב ההתקדמות. נעמי, לגבי הדבקה - הוספנו הודעה לקישור המתאים.

123נעמי

New member
ראיתי - תודה ../images/Emo45.gif

ועניתי לכם בשאלה חדשה:) אבל השאלה הזו סתם לידע כללי. רשמתי כבר סיכום מקווה שזה יעזור לחברה בעתיד

האדרים

New member
בשעה טובה פאזל רומא הגיע למעונו החדש

אבא אדר התקין תאורה חזקה יותר בפינת הפיזול המשפחתית. הוספנו ל-2 קרטוני הביצוע המוצמדים (עליהם הרכבנו את פאזל ה-4,000) קטעי קרטוני-ביצוע לאורך ולרוחב והעברנו עליהם את הפאזל. (החלק המורכב של רומא ישב על קרטון של מקרר - הגענו למסקנה שזה לא ממש נוח). מתישהו בימים הקרובים ננסה "להתחבר" אליו שוב ... דבר נוסף: אתמול כשמיקמנו את הפאזל מחדש שמנו לב, מחדש, כמה רוונסגבורגר לא ממש לטעמינו: - החלקים דקים מידי ולא נצמדים טוב אחד לשני (ולכן גם היה קל מאוד להפריד איזורים כדי לשנע אותו) - הדפסת הצבעים חיוורת למדי - יש שוני מהותי בצבעים (הגוונים) שעל החלקים לעומת הציור שעל הקופסא ...

למעלה