עולה עולה..

בהביבו

New member
עולה עולה..

[URL='target=_blank'][/URL]מכבי חיפה מובילה 1:0. איזה משחק מעולה מצידה!!!

agent V

New member
אווויי!! איזה משחק ../images/Emo70.gif

איזה כיף יהיה לי לעשות את הסיקור של המשחק היום

agent V

New member
הוא יהיה ארוך ומפורט מאוד../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

agent V

New member
טוב נו...

אז אולי אני לא אהנה כל כך מלסקר את המשחק הזה
אבל לא נורא...

TakTik

New member
סוף סוף חזרנו

כול ההתלהבות מליגת האלופות....החשק...הכדורגל היפה... רק שימשך ככה גם במחצית השניה

agent V

New member
אכן כן../images/Emo70.gif

וגם אוואט חזר לעצמו ובגדול! איזה הצלות! איזה ביטחון!! ככה אני רוצה לראות אותו תמיד
בכלל כל מכבי חיפה נראית כמו בליגת האלופות! משחקת משחק קבוצתי וחכם
זו המכבי שאני אוהב
(למרות שאני אוהב את מכבי חיפה תמיד
ללא קשר מה תהיה התוצאה
)

בהביבו

New member
..../images/Emo26.gif..

[URL='target=_blank'][/URL]ייאלה מכבי, תכניסו בהם עוד אחד. אהה דרך-אגב, עוד מעט כל אלה האוהדים של ת"א יבואו לכאן..חחח

O n y X

New member
אכן כן!

אני ממש לא רוצה להגיד את זה אבל אני כן אגיד : אמרתי לכם! ההימורים עושים עין הרע למכבי.....
סיכום המשחק: הטוב הוא מכבי חיפה, הרע הוא הפועל תל-אביב והמכוער הוא משחק הכדורגל שעכשיו ראינו... חחחחחח.... אז מי זכה בהתערבות? אמרתי לכם!אמרתי לכם!אמרתי לכם!אמרתי לכם!אמרתי לכם!אמרתי לכם!אמרתי לכם!

היית יכולה להיות מנומסת ולא../images/Emo60.gif

להגיד כלום. ואז כולם היו באים אלייך ואומרים איזה בוגרות הראת שלא אמרת כלום

O n y X

New member
אף אחד לא היה אומר את זה...../images/Emo13.gif

וגם לא הגבתי על מה שכתבתם עליי קודם...
אני אמרתי קודם שזה וזה עושה עין הרע ושוב צדקתי, אז יצא שצדקתי. אם הייתי טועה ומכבי הייתה מנצחת 6-0 הייתי באה ומורידה בפניכם את הכובע(
איזה אתם מעדיפים?
)

B-BALL

New member
עם כל הבאסה שבדבר, אני חייב להגיד

שנעשה צדק. חיפה לא היו יותר טובים, להפועל היו כמה הזדמנויות מעולות (קלשצ'נקו למשקוף מטווח אפס מול שער ריק כמו איזה נכה), ופנדל לא היה בשום אופן. חבל לי על באדיר, שבטח כולם ירדו לחייו עכשיו, אחרי ההחמצה הגורלית שלו, אבל גם זה יעבור. בסופו של דבר, חיפה יקחו אליפות. יש עוד זמן, והם יתעשתו. הם יותר מדי טובים בכדי לפספס את זה. אין לכם סיבה לדאגה, חברים. בסופו של דבר, זה יהיה שלנו. סלמאת.

מה יש לחיפה שהיא כל כך

גרועה בפנדלים?!!! עובדים איתם בכלל על בעיטות מ-11 מטר?!!! בטוח שכולם הרגישו מה שאני הרגשתי,שהפנדל יהיה בחוץ. גם שביט בשער שהוא תותח בעצירות פנדלים וגם באדיר בועט והרגשתי שהוא לא היה דייקן רוב המשחק במסירות כדורים. ממש אין לי מצב רוח,בכיתי עוד לפני הפנדל וכמובן שאחריו,כי ידעתי מה יהיה. שבוע הבא הפועל נגד ראשון,כך שזה ניצחון בטוח להפועל (לצערנו),שבוע אחרי זה הדרבי התל אביבי ואיך שזה נראה עכשיו,מעודדים את מכבי. לנו מחכים שני משחקים קשים,שבוע הבא נגד מכבי פ"ת ושבוע אחרי נגד ב"ש. חיפה,למרות הכל אנחנו מאוד אוהבים אותך ואת תקחי את האליפות,אמן!!!

TakTik

New member
דווקא באדיר בכלל לא אשם בפיספוס

הבעיטה שלו היתה ממש טובה.....גבוהה יחסית וקרובה לצד...אבל הזינוק של אלימלך היה מצויין

למעלה