עולה לכיתה א

טלצ

New member
עולה לכיתה א

יש לי ילד שאמו רלעלות לכיתה א ויש לו בעיות מוטוריות שמטופלות על ידי התעמלות התפתחותית וריפוי בעיסוק הגננת לוחצת להעלות אותו לכיתה א ואני חושבת שהוא לא מתאים הגננת טוענת שזו החלטה שלה בלבד ולי אין כל נגיעה בעניין האם נכון הדבר? האם יש תקנון שנותן את הזכות להורים להחליט? מי יכולה לעזור לי בבקשה....

חני ב

New member
לא נכון

בסופו של דבר ההחלטה הסופית היא של ההורים! אבל את צריכה לחשוב טוב האם עוד שנה בגן תועיל לו.

טלצ

New member
תודה חני - אבל

אני מאמינה שטובת הילד שיישאר עוד שנה בגן, יש גם בעיות מוטוריות וגם בעיות רגשיות ושוחחנו על כך איתו והוא מקבל אתזה בהבנה השאלה איפה זה רשום ואיפה אני יכולה להשיג חוזר או תקנון של משרד החינוך כדי להגיש לגננת כי היא טוענת שההחלטה שלה בלבד !!! ובאמת שהשיקול שלי הוא טובת הילד נטו, אין לי שום שיקול לא הגיוני. הילד מאוד חלש ומדבר בשפה תינוקית ועדיין לא נגמל בלילה מחיתולים מעבר לבעיות המוטוריות ושוב תודה

חני ב

New member
גם שלי נשאר שנתיים בגן חובה

וזה עשה לו רק טוב. למזלי גם הגננת חשבה כך וגם פסיכולוגית הגן שאבחנה אותו. לא יודעת איפה זה כתוב אבל אני יודעת בוודאות שרק את המחליטה הסופית.

תמר,

New member
לא מזמן אמרו לי, שגם במקרה של השארה

בגן מחייבים התייעצות עם פסיכולוג, כדי לא לגרום נזק לילד. (יכול להיות שזה לא תקף על כל הערים)

לאה_מ

New member
למיטב ידיעתי לכל הגנים העירוניים יש

ליווי של פסיכולוג מטעם השרות הפסיכולוגי. שווה להתייעץ עם הפסיכולוג/ית שמלווה את הגן הספציפי הזה. וגם למיטב ידיעתי ההחלטה הסופית היא של ההורים.

למעלה