עולה כיתה נו אז גם הזרעה מס שמונה נכשלה מהחודש הבא עולים כתה ל IVF בבקשה תחזיקו לי אצבעות
E e l l a 0 0 7 New member 20/1/08 #1 עולה כיתה../images/Emo7.gif נו אז גם הזרעה מס שמונה נכשלה מהחודש הבא עולים כתה ל IVF בבקשה תחזיקו לי אצבעות
עולה כיתה../images/Emo7.gif נו אז גם הזרעה מס שמונה נכשלה מהחודש הבא עולים כתה ל IVF בבקשה תחזיקו לי אצבעות
ט טלטל11 New member 20/1/08 #4 מחזיקה חזק חזק!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif
S s p r i n g1 New member 20/1/08 #6 מצטערת לשמוע על הכשלון ../images/Emo201.gif מחזיקה אצבעות מעכשיו לבול פגיעה ב IVF הראשון, שהכל בו יעבור בקלות יחסית והכי חשוב שיצליח ויהיה הריון בחודש הבא
מצטערת לשמוע על הכשלון ../images/Emo201.gif מחזיקה אצבעות מעכשיו לבול פגיעה ב IVF הראשון, שהכל בו יעבור בקלות יחסית והכי חשוב שיצליח ויהיה הריון בחודש הבא
N nina L New member 21/1/08 #7 אלה, המון המון הצלחה ב-IVF!../images/Emo24.gif הבוגרות ובכלל כאן בשבילך!
E e l l a 0 0 7 New member 21/1/08 #8 תודה תודה עדיין מתרגלת לרעיון טיפה הפחידו אותי שאם בגלל השרירנים שלי לא יראו את אחד השחלות אז אולי לא יצליחו לאסוף מספיק ביציות
תודה תודה עדיין מתרגלת לרעיון טיפה הפחידו אותי שאם בגלל השרירנים שלי לא יראו את אחד השחלות אז אולי לא יצליחו לאסוף מספיק ביציות
T tutik1 New member 21/1/08 #9 אלה, אני מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif מאד מקווה (ומאמינה) שהעליה בשלב תביא עימה את התוצאה המיוחלת. תמשיכי לעדכן!
אלה, אני מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif מאד מקווה (ומאמינה) שהעליה בשלב תביא עימה את התוצאה המיוחלת. תמשיכי לעדכן!