עוטה על עצמי מסך

שרית 114

New member
עוטה על עצמי מסך

מתעטפת באווירה, צריכה אותה כך כל כך ספוגה, נוטפת כולם רוקדים ומתעטפים בזה, במחול הארוטי החושני הזה ואני מביטה בכם, מביטה לומדת את מחול השדים, מביטה ואוהבת, אוהבת את הנגיעות, אוהבת את הנשיכות, אוהבת את התחושות. מסירה מעליי מסכות, מורידה את כל המגננות, וניטרפת בחלומות שבויה בהזויות. עוצמת עיניים ונותנת לך לחדור לתוך תוכי לגופי לנישמתי. מתנתקת מכולם, מתנתקת מכל העולם וצועקת בכל רם בוא קח אותי... תרים אותי תתרומם איתי תעניק לי את חווית חיי.

אפולו68

New member
הזיות

שרית כבר התרגלנו לכך שאת משוררת אירוטית נפלאה אך כל פעם פסגות חדשות .... יתר על כן ניכר שהדברים קרובים ללבך ונכתבים מתוך אמת עמוקה פנימית סוערת וסוררת.... אין מילים...נותרו רק ההזיות.....

mr_lonely

New member
כלי מיטה

לו יכלו כרית, מזרן וסדין הסדורים במיטתך לדבר, היו ודאי מספרים סיפור מופלא על מעשה אהבה. לו יכלו כרית ומזרן וסדין שבמיטתך לחוש ולהרגיש, היו ודאי נותרים סמוקים ושקועים כל ימיהם.

mr_lonely

New member
יש לי משהו שאת

לא רוצה ....מבינה את הרמז ?

mr_lonely

New member
בואי...בואי...

בואי...בואי... רחצי נשמתי... אל תכנעי לי ואל תתני לי לעשות בך כרצוני כל עוד רצוני הוא רצונך אין צורך בכניעה ואני לך ואת לי ..עד כלות נתגלגל ונתערבל ונזעק ו..נשתוק ביחד.

hotman10

New member
../images/Emo24.gifחווית החיים.. אינה רק שיא

אלא גם משהו מתמשך, עם הרבה שיאים קטנים. לא חוויה של רגע או שעה או כמה שעות, אלא רצף של הוויה יחד, של שותפות, של לתת ולקבל. מחול מטורף- כל פעם מחדש, נשיקות תאותניות, נשיכות קלות. ולחישות באוזנך, שוב ושוב- את קוסמת. קוסמת של מילים, קוסמת של רגשות ומחשבות. רוצה שתקחי אותי, שתשתפי אותי בחווויה, לא רק היום, לא רק מחר, אלא- ככל שנוכל.

hotman10

New member
לכסות אותך ב- ../images/Emo25.gif

לנשק את שפתייך, ללגום אותך. לנשק את צוארך, למצוץ את עורך. לנשק וללקק את תנוכי אוזנייך, לפתוח, לגלות את כתפייך, לנשק, לנשק, עם נשיכות- מציצות קלות. ולהמשיך- לנשק אותך, לרדת לאורך גופך, לכסות אותך בנשיקות, להטריף אותך, ולהיות מוטרף ממך. משתכר מהנשיקות, מהגוף שאני מנשק. רוצה עוד, רוצה.

ransky 2111

New member
כמה שאת צודקת!

כמה שאת צודקת, כולנו רוצים באהבה כמו שאנו נותנים אהבה, כולנו מצפים לחום ולהבנה ולקצת נחמה, אך צריך שניים לטנגו, שניים אשר יעריכו ויעודדו, שניים שיהיה שיתוף פעולה, כי החיים לא תמיד מזהירים. אני בתור אדם רגיש כמובן נהנה מהחושניות ומהארוטיות שבסקס, אך אני רוצה גם בהבנה וביחס.

למעלה