עוזרת לאמא :)

עדימ

New member
עוזרת לאמא :)

הייתם מקליטים הרצאה של כ4 שעות לפחות בנוט 2 שלה?
המטרה להקליט כל שבוע הרצאה כזו ואז להעביר לשמוע באוטו או במחשב.
האינסטינקט שלי אומר שעדיף לקנות מכשיר יעודי כי הבטריה תמות וגם לא יהיה מקום בזכרון.
בנוסף היא שוקלת לקנות טבלט להרצאות.
על מה הייתם ממליצים?
תודה

סטלוס2

New member
הבטריה אכן תיגמר מהר

לאחר הקלטה של 4 שעות.
אני גם לא יודע מה יקרה אם באמצע יהיה טלפון או תגיע הודעה. סביר שההקלטה תפסיק או לפחות תופרע.

ברמות כאלה באמת כדאי לקנות מכשיר יעודי להקלטות (טייפ מנהלים זה נקרא פעם).
השאלה אם אפשר לחבר את זה אח"כ לאוטו ולשמוע (לא השתמשתי באחד כזה הרבה זמן).

לגבי טאבלט- איזה שימוש היא צריכה בהרצאות? לא הייתי מקליט גם עם טאבלט 4 שעות אם זאת השאלה.

voguemaster

New member
אם מפחדים מזה אפשר להכניס ל-silent mode

ההקלטה לא אמורה להיות מופסקת כשאין סאונד לנגן בשביל צילצול. הטלפון יעבור למסך מענה שיחה ופשוט אפשר לדחות אותה.
הקלטה של 4 שעות באיכות סבירה לא תופסת כמות אדירה של נפח. מה שכן צריך לשים לב לגביו זה שישמעו טוב. בד"כ קשה יותר להקליט מישהו שרחוק ממך.
אני לא הייתי מהסס להקליט עם הנקסוס 4 שלי. אם הייתי מגלה שמשום מה ההקלטות מצטברות ולוקחות יותר מדי מקום הייתי מעתיק אותם החוצה מתישהו.

עדימ

New member
בעקרון מטרת הטבלט היא לרשום תוך כדי ההרצאה

היא כבר לא רגילה לכתוב בכתב יד...
ולפטופ כבד ומסורבל לה...
אז אולי טאבלט חשבנו שיהיה לה קל יותר לסחוב...
האם ההקלדה בטאבלט סבירה?
בכל אופן כמו שאתם מבינים אני ממש לא בכיוון של אייפד.
חשבתי יותר בכיון של טאבלט עם ווינדוז 8.1 או משהו כזה כך תהייה לה תמיכה בקבצי WORD שמאוד חשוב לה והכי דומה לעבודה מול מחשב רגיל. אני צודקת?

סטלוס2

New member
לדעתי, הקלדה בטאבלט לא נוחה

מן הסתם הרבה פחות נוח להקליד טקסטים ארוכים על מסך מגע.

יש טאבלטים שאפשר לחבר אליהם מקלדת - אין לי ניסיון עם זה, אבל זה פיתרון ששווה לחשוב עליו.
הטאבלט עם המקלדת אמור להיות פחות מסורבל וכבד מלפטופ.

אגב, רשמת לפטופ מסורבל לה. אני לא הכי בקיא בתחום - אבל יש היום לפטופים קטנים וקלים שמאוד מאוד נוחים - ועבור הקלדה לוקחים בקלות כל טאבלט.

BobboVilla

New member
אני מצטרף לסטלוס - עדיף מכשיר פשוט להקלטה

לא חייבים "טייפ מנהלים" - יש גם נגני MP3 פשוטים עם אפשרות הקלטה. יש לי Sansa clip קטנצ'יק שאפשר להקליט בו. אני לא יודע מה בדיוק האיכות, אבל בטוח יש דגמים עם מיקרופונים איכותיים. היתרון של נגנים לעומת מכשירי הקלטה ייעודיים הוא שאחר כך אפשר בקלות לחבר לאוטו (אם יש חיבור AUX) ולשמוע, בעוד שזה לא בהכרח המצב עם מכשירי הקלטה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
להשתמש במכשיר הקלטה ייעודי !

מדובר במכשיר שנראה ומתפקד גם כDOK, לאחר ההקלטה פשוט תוקעים אותו לשקע הUSB במחשב או ברדיו של הרכב (אם יש) ושומעים את ההקלטה.

משהו כזה למשל >> http://tinyurl.com/ph55l6t

למעלה