עוזרים לגיא שבט

ש חף

New member
עוזרים לגיא שבט

זהו מסר ממשפחתו של גיא, גיא שבט, ספורטאי בן 30, התמוטט כ-200 מטרים לסיום מירוץ זכרון. סיבת ההתמוטטות מכת חום. כתוצאה ממכת החום נפגעו מערכות חיוניות בגופו, בעיקר הכבד שנהרס לחלוטין. גיא עבר השתלת כבד דחופה מתורם בעל סוג דם שונה. על מנת שההשתלה תצליח גיא זקוק לעירויי דם רבים מסוג AB+. בנק הדם בארץ נמצא במחסור של מנות דם ועל סף אזילה מוחלטת של דם מסוג AB+. אנו מבקשים מכולם לתרום דם, לאילו בעלי דם מסוג AB+ ניתן לפנות ישירות ל: לירון צור 054-7885192 חנה קרן 04-9990187, 052-6591924 לירז פרלמוטר-צור 054-7885905

ש חף

New member
חברים,זה חשוב!

אני לצערי לא יכולה לתרום דם (לא רוצים את הדם שלי
) בגלל שהייתי במצב של כמעט צורך במנות דם. מי שיכול שילך מחר לתרום,היום זה הוא - מחר זה אתם.

טל205

New member
אולי תעזרי לי

לעזור לו. איך אני יודע איזה סוג דם יש לי?

ש חף

New member
נראה לי

שהם אומרים לך שם,אחרי שבודקים (אני לא יודעת כי לא תרמתי אף פעם) אבל בכל מקרה יש מחסור אדיר במנות דם בארץ.

ש חף

New member
בטח יודעים

אם עשית בדיקות דם,זה אמור להיות במאגר מידע שלהם. <מעניין מה שלי..>

evilihi

New member
התכוונת קופ"ח?

לא נראה לי שבקורות חיים יש את זה
אני דווקא ניסיתי לתרום בצבא פעם אחת ולא הלך (ע"ע התעלפות). בפעם השניה הצלחתי לתרום אבל הייתי על סף התעלפות כל אותו יום. יש לי בעיה עם מחטים - מספיק שאני אראה מישהו מדמם, או מחט שנכנסת לאנשהוא, או מישהו תורם דם - אני מתעלפת (אחרי שאני משנה צבע ללבן שלג). אה, כנ"ל אם אני אקרא בעיתון נניח על פרוצדרות רפואיות מגעילות...ואם אני אקום מהר מהמיטה
זה לא קורה לי בכלל עם תוכניות טלויזיה והייתי מכורה לאיאר בזמנו... המף, החתולה קיבלה חיסון לפני 13 שנה והתעלפתי במקום (וגם פתחתי את הסנטר, אבל זה מתאים לשרשור של הכתם לידה).

מותר לי

New member
../images/Emo26.gif

כשבועיים או חודש אחרי התרומה הראשונה מתקשרים למוקד שמופיע בכרטיס התורם ושואלים
זה מה שקורה כשקוראים את האותיות הקטנות של הכרטיס
בקופ"ח לא אמורים לדעת אם לא עשית בדיקת דם לזיהוי סוג הדם (שזה דיי מיותר, במידה ואתה מתכוון לתרום...)

y e t i

New member
במקרים כמו אלה ,ונניח לך יש דם נדיר ..

והוא דרוש בדחיפות , הם יוצרים איתך קשר . בכל מקרה את סוג הדם ניתן לברר רק שבוע לאחר ההתרמה ,יש טלפון ושעות מסודרות לבירורים שמופיע באתר שלהם . לדעתי עדיף שלא להתקשר , מכיוון שעד שהם עונים שם לוקח די הרבה זמן . אם יש בנק דם בעיר שאתה גר , עדיף לקפוץ שם .

y e t i

New member
טוב תודה ,מה אצלך ?

התמונה שלך שמופיעה כאן בפורום , פשוט מזעזעת . צריך לשבור לצלם את הידיים ..שחיטה של תמונה .

ש חף

New member
סגרתי

מתה על האייקון הזה - פרצוף שוק! איזה אייקון את אוהבת? (משחק חדש!) כחולה לשירותך,כבר מוחקת את התמונה המהממת הזאת.

y e t i

New member
מה נסגר איתך ..

אמרה לך רק את התמונה לא את כל התגובות .

ש חף

New member
אי אפשר

אנחנו לא עד כדי כך משוכללים. הודעה שנמחקת לוקחת איתה את התגובות אליה...

למעלה