עוזרות ושאר ירקות

עוזרות ושאר ירקות

אז שבוע נשאר עד פסח , וזה הזמן המתאים ביותר לדבר על עוזרות. לי יש בעיה עם זה- מצד אחד אני מאוד נזקקת להן, הילדים שיהיו בריאים תמיד דואגים שתהיה לה עבודה, מצד שני אני נתקלת בקושי אישי גדול להכניס מישהי הביתה. כשחושבים על זה, היא יודעת הכל, רואה לך הכל, צריך להיות נחמדים אליה, צריך להתחשב בה, צריך שהסטנדרטים שלכם לניקיון יהיו דומים, היא צריכה להיות נאמנה ועוד ועוד היו תקופות שהחלפתי עוזרות בקצב ופשוט נמאס לי להסביר לכל אחת מה לעשות, איפה נמצא כל דבר, איך אני מצפה שתנקה ובכלל ליצור אמון אני בטוחה שחלק מכם חווה דברים דומים, אני מאוד רוצה לשמוע איך אתם מתמודדים עם התלות הזאת ועם כל העניין של חוסר האינטימיות . שלכם דניאלה

skooby

New member
שלום דניאלה

העניין הור לחפש עוזרת טובה, נוחה אבל כשמוצאים זה כבר נהייה קלי קלות. יחד עם זאת צריך גם קצת סבלנות ונתחשבות מצדנו. למשל אני מאוד מרוצה משלי, היא מזיזה רהיטים, מגהצת ועושה את כל מה שאני לא יכולה לעשות. אבל גם עושה לי קצת בלאגן עם הכלי פלסטיק ואני לא אומרת כלום.

shirlygn

New member
אבודים עם עובדות זרות

אז ככה..אני החלפתי 10 עובדות זרות מאז הולדת בני..האחרונה אצלי 3 שנים ואין לי טענות חוץ מיזה שביום וחצי שהיא בחופש אני לא מגיעה לכלום ולא מוצאת כלום...היא לא מבינה שגם אני צריכה להגיע לדברים..פרטיות..מתרגלים לזה כשאין ברירה...יש יתרונות..הבית תמיד נקי..לא צריך לצעוק על הילד לגבי הצעצועים כי לא אני מסדרת..יש מסעדת גורמה בבית, לפחות אצלי... לפני כן אכלתי קש עם העובדות שלי וגם לא ידעתי לחלק פקודות ולהיות בוס. היום אני עושה הפרדה רגשית..היא לא חברה שלי והיא לא מעניינת אותי..לפעמים זה קצת מבאס לשבת בארוחה עם מישהי שלא בא לך לדבר איתה, ולא לשמוע אותה, זה תחושה קצת אידיוטית..אבל מצד שני גם לא מענינים אותי הקיטורים שלה על זה שאני מארחת...והיא צריכה לבשל הרבה...אני עושה מה שבא לי, כי היא לא עובדת כל כך קשה באופן כללי... אצלי אין עיניין של כשרות וכלים וכל זה..לא יודעת איך מתמודדים עם הסוגיה הזו.. שירלי

למעלה