עוזי חיטמן נפטר הלילה

טיפקסית

New member
עוזי חיטמן נפטר הלילה

המוזיקאי עוזי חיטמן נפטר לאחר שלקה בהתקף לב המוזיקאי עוזי חיטמן הלך הלילה לעולמו לאחר שלקה בהתקף לב. חיטמן, בן 52, נחשב לאחד המלחינים והמבצעים האהובים בארץ מאז שנות השבעים ("עוד סיפור אחד של אהבה", "אדון עולם", "כאן"). הלוויתו תיערך ככל הנראה ב-16:00 בבית העלמין ירקון. (ynet) עוזי איש יקר, מוסיקאי דגול שאני גדלתי עליו. השיר שלו אלוהים שלי אותו שיר אהוב כל כך שחודש ע"י הדג נחש על החלום שבו מופיע אותו מלאך ומביא את בשורת השלום לזכרך איש יקר, לעולם לא אשכח אותך מימי הופה היי ועד אחרון השירים שלך

Shani276

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

גם אני בדיוק באתי לכתוב על זה, אני הייתי בהלם ששמעתי על זה,אחרי הכל הוא היה סה"כ בן 52. חלום עליכם
יהיה זכרו ברוך.

../images/Emo16.gif

את האמת גם אני גדלתי על השירים שלו... חרשתי על הקלטת. ואחרון השירים שלו עוד לא יצא הוא היה אמור להוציא סינגל בימים הקרובים ולאחר מכן גם דיסק חדש. שעכשיו כנראה ייצא בגרסא לזכרו. יהי זכרו ברוך.

shiepki

New member
יו איזה שוק.. ../images/Emo16.gif

באמת חבל
ושימו לב למשהו- בביוגרפיה באתר הרשמי שלו, השורה האחרונה שהספיקו לכתוב זה על הגירסה של הדג ל"רציתי שתדע"

טיפקסית

New member
../images/Emo16.gifעוזי אדם גדול

סיפור אמיתי מהחיים: לפני כמה שנים הייתה אצלינו להקה בבי"ס של חבר'ה שאז היו עוד בביה"ס [היום הם כבר בצבא] והחלום שלהם היה לעשות קליפ לאחד מהשירים שלהם והם החליטו לשלוח מכתב לחלום עליכם ,לעוזי, שיעזור להם והוא כמובן נענה ברצון לבקשה זו ותמך בפרויקט לאורך כל הדרך, הוא ליווה אותם לצילומים והיה איתם כל הזמן אחד מהחבר'ה שניגנו אז בלהקה היה מדריך שלי בתנועה, ואני זוכרת שדיברנו על זה והוא אמר לי שאף אחד לא יוכל לעולם להבין את הגדולה של עוזי ,וכמה שהוא צדק קשה לנו להבין עד כמה גדול מהחיים הוא היה. לפני שנתיים החליטו לארגן לנו בבי"ס ערב תרבות לשכבות ז'-י"ב [הייתי אז בי'] שיעסוק בנושא חלום עליכם החבר'ה שאירגנו את זה תיאמו עם עוזי שינחה את הערב כמובן שזה יוקלט מראש, נסעו לעוזי הביתה ראיינו אותו והזכירו לו את אותו קליפ וכמה שהוא קרן מאושר והיה הבנאדם הכי מדהים. הזיכרון הראשון שלי מעוזי היה עם שלישיית הופה היי המקורית- יונתן מילר,יגאל בשן ועוזי, שלישייה של יוצרים זמרים מוסיקאים מוכשרים והאנרגיות בהופעה והחיוך המעט מבויש על הפנים הייתי בהופעה שלהם באיזה מקום ואני זוכרת שעוזי פשוט שילהב את הקהל. זוכרת את פסטיבל הזמר החסידי את השיר אדון עולם שנגע לי עמוק בלב קשה לי לעכל את הידיעה על מותו, הוא שייך לדור של נפילים ולעולם שהולך ונעלם. אסור לנו להפסיק את המנגינה של עוזי, אנחנו חייבים לזכור אותו כפי שהוא היה רוצה שנזכור אותו בואו נשמור על הרוח שלו אסור לנו לאבד אותה לזכרו של איש יקר,אומן,יוצר ואישיות גדולה

parnar

New member
"אני נולדתי לשלום שרק יגיע"

עוד אמן דגול שהלך מכאן, אבל כל כך צעיר בן 52, צעיר בנפשו וצעיר בגיל. עוזי תמיד ישאר אצלי בלב, מילים לא יכולים לתאר את ההרגשה בלב.
יהי זכרו ברוך

טיפקסית

New member
האם למישהו יש רעיון כיצד להעביר את

הידיעה על מותו לחברי הדג נחש? אני חושבת שבתור קרובים להם ובתור מי שהעריכו את עוזי זו חובתינו להעביר להם את הידיעה העצובה האם למישהו פה יש רעיון כיצד ניתן להעביר להם זאת אני לא חושבת שהם יכולים לקרוא את הפורום מארה"ב כך שהאם למישהו יש רעיון? אני חושבת שכעת יהיה זה יפה מצד חברי הדג נחש לבצע את אלוהים שלי [אולי גם הגרסה המקורית?] לזכרו של עוזי ז"ל

טיפקסית

New member
אני מקווה

אני חושבת שכל פעם שאני אהיה בהופעה והם יבצעו את אלוהים שלי זה פתאום יעשה מין צביטה כזו עמוק בלב זה מוזר להגיד את זה אבל אני לא מרגישה שהוא נפטר, המוסיקה שלו מבחינתי תמיד קיימת אצלי זה כאילו הוא ממשיך ללוות אותנו

FunkyGiraffe

New member
גדלתי עליו, מגיל 0. הלב לא תופס.

יהי זכרו ברוך של אחד מהכותבים והמלחינים הגדולים בכל הזמנים בארץ

../images/Emo7.gifוווואי בעסה לדגים

הם עבדו איתו וזה, עכשיו הם בחו"ל בטח מזה מבואסים.. הוא היה איש טוב..

טיפקסית

New member
ועל המוות הזה יש לומר

כואב לי עליו גם על המשפחה שהשם ייתן לו מנוחה נכונה עוזי יקר תנוח על משכבך בשלום ואנחנו נחשוב,נתגעגע ונמשיך לגדל את הדורות הבאים על היצירה שלך הפורה כל כך

shunsine

New member
זה ממש ממש ממש כואב...

אישית.. אני מרגישה שאיבדתי מישהו קרוב לי. פאק, גדלנו על הבנאדם... איבדנו חלק מהילדות.

idanri

New member
אלוהים שלי

לפני פחות מ-10 דקות היה השיר אלוהים שלי עם עוזי חיטמן ז"ל בערוץ 11. הייתה גירסה אחרת מהגירסה של חומר מקומי. ושונה מאוד מהגירסה החדשה.

למעלה