עוזי.. ואחרים..

בודד17

New member
עוזי.. ואחרים..

עוזי אתה ניסית לעזור לי לפני ימים מספר וכל ניסיונותיי עלו בתוהו.. ניסתי לשרשר תגובה לאשכול ההודעות שלנו אבל משום מה הוא לא נכנס לדף הראשון לכן הנני מצרף לפה את הקישור לאשכול שם יש את תגובתי האחרונה.. אודה לך(\לכם) מראש.. ערן.

לינק

New member
תנסה להריץ סריקה אונליין

יש בקישורים. פנדה, rav וכאלה, רצוי שלא רק מוצאים, אלא גם מורידים

uzi2

Active member
אז כמה דברים

ראשית הינה לינק לדיון המקורי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=170&msgid=13623176 הבדיקה אונליין שגם יודעת להסיר היא זאת של פנדה, ואני מאחל לך בהצלחה (הלינק בקישורי הפורום והזכרתי את זה גם בתשובתי המקורית). האם הקבצים הנגועים יושבים על קבצים שהשם שלהם או המסלול שלהם (התיקיות או תת התיקיות שבהן הם יושבים) מכיל אותיות עבריות? אם לא, אז לא היתה סיבה מדוע השיטה של F-Prot לא תעבוד אלא אם דילגת על שלבים. האמת היא שגם השיטה הראשונה היתה צריכה לעבוד. לכן נותר לי רק להבין מה בדיוק פוספס כי לדעתי איפשהו דילגת על שלב כזה או אחר. אז ראשית נבין, מה בדיוק קרה עם ההנחיות לגבי F-Prot. מה בדיוק קרה? הקפדת להתקין ולהריץ את ה- F-Prot כפי שהסברתי והוא לא זיהה את הוירוסים? הוא זיהה את הוירוסים אבל לא ניקה אותם (וכך גם הוא הצהיר). או שמבחינתו הוא זיהה וגם הסיר את מה שזיהה אבל אח"כ מצאת אותם שוב? האם באמת הקפדת על כל השלבים?

uzi2

Active member
המממ... לא רק פנדה

אלא גם הסריקה של RAV אונליין יודעת לנקות וירוסים. אפשר לנסות אם כי אם לגבי הטכניקות של F-Prot ושל סימנטק, אני די בטוח שהסיבה שהם לא הסירו את הוירוסים היא שמשהו פוספס במילוי ההנחיות, הרי שלגבי הסריקות אונליין הללו אין לי מושג אם הן יצליחו גם להסיר (אבל רצוי לעזור). דרך אגב, איזו מערכת הפעלה יש לך? (מפורט)

למעלה