עוזב את הפורום ..

MahazotZemer

New member
עוזב את הפורום ..

ממש קשה לי לכתוב את ההודעה הזו. דבר ראשון,זה לא (רק) בגלל מיכל. כבר כמה ימים שאני חושב על זה ועכשיו הגעתי להחלטה, אני מאוד אוהב אתכם,פורום,אבל תודו שחלקכם רציתם שזה יגיע וגם אם לא,זה צריך להגיע. אני עוזב לא מתוך רצון שבא לי ממש לעזוב כי אני שונא אותכם ואתם בלתי נסבלים, אתם דווקא על הכיפאק אבל כנראה שאני לא. וזה לא אומר שאני כבר לא אוהב את לירז,להפך,אני מת עליה. ירושה: האלופה 2 - אני אמשיך לכתוב,אם מישהו ירצה לפרסם את הפרקים במקום שהם לא יפורסמו בכלל,שישלח לי מסר
מי רוצה להיות לירזיונר - אם מישהו ירצה להמשיך שישלח לי מסר בית המשפט לענייני לירז צ'רכי - כנ"ל אני עוזב בנימה רגועה ומאחל לכם הרבה כייף.

עופרי ג

New member
../images/Emo2.gif

מה קורה לכם?! קשה לי להאמין שבגלל שמישהי אמרה פה משהו שלא נעים לך לשמוע אז החלטת לעזוב, זה לא הגיוני אפילו קצת! אתם קצת יוצאים מפרופורציה נראה לי... מיכל אומרת את הדברים האלה בחוסר רצינות, נראה לי, וגם אם לא- זה לא אומר שאתה צריך לעזוב את הפורום! אתם צריכים לצאת לשאוף אויר. זה בסך הכל פורום בתוך המחשב, יש גם עולם בחוץ! לא צריך לקחת הכל בכזאת רצינות! בקיצור, שמוליק אתה לא צריך לעזוב! אבל אם תחליט בכל זאת שזה מה שאתה רוצה - דרך צלחה

מהממת 6

New member
אופפפ../images/Emo10.gif אתה ממש סבבה..! =] חבל ש..

חבל שאתה עוזה חולעע עלייך שמוליק.. =]

nuna19

New member
מה זה?!

אפשר להתבגר פה קצת?! מה קורה לכם? מדובר בפורום!!! אנשים פה כותבים כדי לחלוק אהבה למושא הפורום ולא כדי לריב. אני רק אגיד דבר אחד:למיכל מפריע שאנשים לא משרשרים כמו שצריך אז היא אומרת את זה! זה הכל ולא צריך להיפגע ולעזוב פורום בגלל דברים כאלה! הרי לכל מי שכותב בפורום יש מכנה משותף כזה או אחר. אם אתה רוצה לעזוב אני לא אהיה זאת שאחליט בשבילך אבל זה סתם עצוב לי שאנשים לוקחים דברים קשה מדי ואישי מדי ויורדים לרמה די לא לעניין של קללות. בכל מקרה שיהיה לך רק טוב בין אם תרצה להשאר ובין אם לא.

למעלה