עוזבת

טאKילה

New member
הלו שום לקבור ת'עצמך...

תני לי את העונג להעניש אותך בכיכר המרכזית של הפורום!

קרוואלה

New member
סתמי טאקקקקקקקק.......

תני לה לקבור ת'עצמה!
בכלל תנו לתת לה מכות.... סאמקקקקקקקקקקקקק תנו להנות קצת! קיצר או שתתנו לי לתת לה מכות או שאני עושה בלאגן!!

jud1001

New member
מפוזרת ....אז ככה..צ'מעי..../images/Emo41.gif

ראשית כלומר בראש ובראשונה שמחה שחזרת בך... ושנית.. כגולשת ותיקה כלומר אני..מודיעה לך קבל עם ופורום : קסם הוירטואליה מכיל בתוכו את הטופ של הטוב אני מצויה כאן מזה זמן...קוראת ולא תמיד מגיבה כאילו גם קצת עובדת...ולאאאא מול מסך .. אוהבת את הגלישה כאן ולו גם מהעובדה העיקרית שמנהלי הפורום וטאקי בראשם משכילה להשרות אוירה כייפית ונעימה..ישנה התיחסות לכל גולש.. ותמיד ברוח חיובית...דבר שלא מתרחש בכל פורום.. מחבקת אותך מפוזרת..
חיבוק חברי... אוהבת אותך ואת כתיבתך...(כבר אמרתי פעם)

טאKילה

New member
הסתכלתי לצדדים יש מנהלת אחת../images/Emo163.gif

והיא מחבקת ואוהבת את כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם במידה שווה
חדשים או ותיקים כולם אבל כולם חשובים לפורום, מגוון אנשים כייפים.

מפוזרת ובלנקה ../images/Emo24.gif

שמחה שחזרת בך מפוזרת... את מתוקה אמיתית
בלנקה מקוה שגם את תחזרי כי גם את מקסימה
כמו קודמיי חושבת שזה
נעים ומלא הומור.. אמא שלי אומרת שאם יש מקום בלב... יש מקום לכולם... אשה חכמה אמא שלי...
ות לשתיכן ולאמא שלי

paloma blanca

New member
../images/Emo24.gifתודה חיה נחמדה...

לא התכוונתי לעזוב עדיין ובטח לא הייתי יוצאת בהצהרות כאלו מקסימום הייתי פשוט פורשת. היות ומפוזרת יצאה בתחושתה מצאתי לנכון לומר שאני מבינה אותה כי גם אני קיבלתי קצת תחושה שכזאת ולכן חיזקתי את דבריה. אין ספק שיש כאן אנשים נחמדים ואתם באמת מאד מגובשים מהזמן הרב שאתם מכירים ואני יודעת שלפעמים קשה לחדור לקבוצה מגובשת. אז שיהיה שבת שלום לכולם ואחלה סוף שבוע

אלמרה

New member
אז אומר לך פאלומה לבנה יקרה שאני...

לא מכיר אף אחד פה ואיני כותב כאן הרבה כל כך ולא מזמן בכלל ובכ"ז מצאתי את הפורום חביב ונעים ויושביו מקבלי פנים בסבר ועל כן אני מרשה לעצמי "לאהוב" ואפילו "להתחתן" ובלי קללה עסיסית "סעאמאק" של טאקילה אני לא יכול ללכת לישון כי לא אוכל להירדם... לא אחת קורה שאני חושב "הנה כתבתי את שורת המחץ, הכותרת של הלייף!, מחר אנחנו מתראיינים לTIME" ובכ"ז ההודעה נותרת שוממה ללא תגובה, לא אומר שזו לא אכזבה, אבל כגודל הציפייה, כך קוטן האכזבה ולא יעלה על דעתי להיעלב. במקרים שונים לחלוטין, כאשר נוצרת דינאמיקה עויינת, חילופי מילים וביטויים עולבים (מה שלא קרה כאן השבח לטאקילה), או אז אני סומך ובוטח במינהלת שזהו תפקידה לגרש את הרוחות הרעות ולהרגיע. יש לה את הנדרש באופי ובנסיון חיים והיא עושה זאת כמו מנצחת של תזמורת סימפונית. סופ"ש נעים ומלבלב, שבת שלום ונחת רוח, הרבה מוסיקה ומטעמים לכולם.

שמים1

New member
מפוזרת ../images/Emo141.gif

אנחנו קבוצה מגובשת , אבל האנחנו הזה כולל אותך וכל מי שנכנס לפורום וכותב בו , לעיתים לוקח מעט זמן להרגיש ממש בתוך החונטה ...אבל אנחנו כמו משפחה קטנה כאן ולכולם יש מקום בחיבוק חם חם של כולנו אל כולםםםםם. שמחה שאת כאן ....
וחיבוק חם חם גם לבלאנקה ....יאלללה מי מכין קפה?
ופיסטוקים לקראת הטריוויה?

שמים1

New member
חיל'ה ../images/Emo24.gif

נראה לי בקצב הזה כל הפורום יוצא איתי מחר לטיול שנתי , כולם כבר ארזו תיקים והכינו במבות ופופ קורן

../images/Emo6.gif

בסוף עוד תחליטי להישאר כי כולם יצאו במבות מה? טיול שנתי. הרגתותי
תיהני הכי הכי שאפשר

שמים1

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo152.gif

כשיוצאים כל המשפחה... נראה לי שאני אשכח את עצמי ב -
חחחחחח

חחח, שמיים נשארו לי עוד קצת ממתקים

מהמישלוח מנות האחרון שקיבלתי... להביא איתי את הסלסלה ?

אוףףף איזה מתח איזה דרמה

הטריויה הזאת נגמרה הסתיימה ועכשיו לעוד סימן לסופ"ש זה החלק שלך שמיים אני כבר מחכה ומצפה לו והקפה עלי כולכולם מוזמנים לשתות קפה אצלי בין צפרדעים שמיים שוב לך איחולים וחיבוקים לסוף שבוע של כיופים בצפון ליאור

למעלה