עוזבת

עוזבת

ניסיתי, באמת. היה די שקוף שאתם ממש לא מעוניינים . ובכל זאת ניסיתי להמשיך לנסות. לא הלך. תהיו בריאים. ובהצלחה לכם בפורום. שלום שלום. מפוזרת [אין צורך להגיב, אני כמעט לעולם לא חוזרת לפורום שעזבתי]

טאKילה

New member
בואי הנה מפוזרת שלי...../images/Emo88.gif

מה קרה מתוקה? מה על לבך מה? אולי לא עקבתי, אולי הייתי עסוקה בעצמי. אל תלכי סתם כך תני לי להבין מה מי גרם לך לרצות ללכת? הישארי יקירה את מקסימה ונעימה

אלמרה

New member
אוי אני מרגיש אשם...../images/Emo122.gif

כאילו מה? הייתי לדעתכם צריך להיענות להצעת הנישואין ולהציל את המצב?
אנא מפוזרת אל נא באפך, הכל היה לשם הכיף, ההלצה וההנאה בלי שום כוונה רעה חלילה. אילו ידעתי שאת עומדת להציע לי נישואין (ואילו ידעת כמה ריגשת אותי כשהצעת
), הייתי ממציא את הפורום הזה לפני איזה 8-9 שנים... האלו!! מפוזרת!!! את שומעת? תבואי פה מיד בחזרה! את לא הולכת לי לשום מקום כן אחות שילו? אאאההה!

אלמרה

New member
פיר? האמת? אני בכלל מציע שתכתבו לה

כמוני ותספרו לה שאנחנו אוהבים אותה ומכבדים מאוד את תרומתה הסגולית לקהילה החביבה. אני שולח למפוזרת מכאן ובגלוי חיבוק חם מראש כזה גדול:
===============(*_*)================

paloma blanca

New member
../images/Emo4.gifלמה ...

כי יש תחושה של התעלמות (לא מכולם ) יש תחושה כאילו רק הותיקים רצויים. יש תחושה כאילו כמו קומונה סגורה. טאקי יכולה להעיד שאפילו פניתי אליה ישירות במייל ושאלתי אותה. זה מה שאני מרגישה ואולי גם מפוזרת .

שמים1

New member
בלאנקה יקרה

צר לי שכך את מרגישה , כולם בעצם עונים לכולם ומתייחסים לכל שרשור שנפתח. זה טבעי לעיתים שכותבים שכותבים הרבה זמן ביחד זורמים יותר בחופשיות אבל אנו אוהבים כאן את כולם ורוצים שכולם ימצאו כאן את הפינה החמה והנעימה שלהם. אולי טוב שמפוזרת פתחה את השרשור הזה ויכולת להביע רחשי ליבך .. אני חיפשתי שרשור שפתחת וראיתי שהגיבו אלייך בחום ובחיוך ... כמו בחיים לעיתים לוקח מעט זמן להרגיש שייכות וחלק מכולם זה לא אומר שאנו לא רואים בך חלק חשוב ונעים מאיתנו.
חם חם .

paloma blanca

New member
../images/Emo24.gifשמיים יקרה ....

אני משתתפת בעוד פורומים (כידוע לך) ומעולם לא קיבלתי תחושה כזאת בפורומים אחרים .... אז התחושה שלי לא באה לה סתם. נכון שבשרשור שפתחתי היו אחלה תגובות . בכלל אני רוצה לציין שדווקא בהתחלה הייתה לי הרגשה מאד נעימה התקבלתי יפה ובחום . אבל איפשהו בהמשך משהו השתבש ואני לא יודעת לשים את ידי עליו. אפילו חשבתי שאולי אמרתי משהו לא במקום או אולי פגעתי מבלי להתכוון.

שמים1

New member
בלאנקה ../images/Emo141.gif

את יודעת בלאנקה ...לפעמים גם אני כותבת משהו ולא תמיד מתייחסים , זה לא אומר שלא קוראים ..זה אומר שאין אולי מה לאמר על מה שנכתב.. ולגבי פורומים אחרים ראיתי שמספר פעמים כתבת שיש שם אווירה קשה ושזה כואב לך.... אני חושבת שכולם רצויים כאן וכולם די מסתדרים עם כולם , בסך הכל יש כאן תמיד אווירה נעימה...מעולם לא פגענו כאן באף אחד , ולכן חשוב שאת משתפת בתחושותייך כדי שתשמעי שאנו חושבים שאת חמודה , שכיף לנו שאת כאן איתנו.... ותרגישי בבית. רק ראבבקקק תחליפי את ה
תמיד שאני רואה ששמת אותו אני חושבת שקרה לך משהו לא טוב .

קרוואלה

New member
פרנציפפפפפפפפפפ.........

פרנציפ אני לא הייתי הולכת!!! חיחיחיחי אם לא רוצים אותצי פה אני הייתי יושבת להם על העצבים ולא זזה מפה!!! ורגע של רצינות....תחושת הלא רצוי היא לרוב תחושה שאדם גורם לעצמו להרגיש... אני אישית מאוד אהבתי את הכתיבה של מפוזרת.. ואם מישו פגע בך בכוונה או שלא ..כדי מאוד שתעמידי אותו על מקומו!! אל תברחי ממקום שאת רצויה בו!! תככים קיימים בכול חברה וגם פה ..ומי שיגיד לך שפה הכול על מי מנוחות שקרן!!

עלק....

שכחת איך נעלמת לנו פעם..????? רק ראית שזזתי קצת מהשטח וחזרת אהההה???? בובעעעעעעעעעעעעעעעעעעע באמא'שלי געגעתי לך
רטובה!

שמים1

New member
מפוזרת? זו את?

שקוף שלא מעוניינים? אנחנו מתים עלייך , אני כותבת כמעט בכל הזדמנות כמה כיף לנו שאת כאן. חבל שכך את חשה , חשבתי שאת מרגישה איתנו בבית , את מיוחדת ומעישרה את הפורום בכתיבתך המליצית , הנבונה והחכמה.
.... אז הגבתי , ואני בהחלט מקווה שתקראי . מחכים לך ב
עם הטריוויה והסיכום השבועי ..עם כוס
ו
חם חם מכל הלב

יערית 1

New member
אחלה רעיון לפתיחת שירשור../images/Emo127.gif

מפוזרת הרי את יודעת שמחבבים אותך פה..אני בטוחה שתכף תיכנסי ותכתבי עבדתי עליכם....אה?

1 באפריל זה ביום שבת ... לא?!../images/Emo12.gif

אגב קיבלתי מ-סלקום טאפט שיגועים ..."בראד פיט מתקשר אלייך" ואני בכלל מעדיפה את ריצ'ארד גיר...

למה?../images/Emo12.gif מה קרה? ../images/Emo12.gif

אני מודה שלא תמיד אני בכלל נכנסת... ולא תמיד מגיבה לכולם... וגם את לא תמיד הגבת לדברים שכתבתי לך... ויש עוד כאלה שלא תמיד מגיבים לי ...לפעמים זה קורה ... אבל מכאן ועד לעזוב בגלל זה?
חבל מאוד!

אלמרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חוזרת ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כאן המקום לקבל בכפיים וחיבוק את המפוזרת שמחליטה לחזור וב ג ד ו ל!!!

אני חושבת שאין דבר כזה לעולם לא

אז בואי מפוזרת וקחי את ה"כמעט" וחזרי בך מה"לעולם" אל תעזבי אותנו בחיית ליאור

אוףףףף אני באמת מתנצלת../images/Emo10.gif

באמת שחשבתי שאתם פשוט קבוצה מאוד מגובשת. ובאמת שלא רציתי לפגוע באיש מכם [כי מצאתם חן בעיני מלכתחילה] ובאמת שלא התכוונתי להטיל ולו צל של ספק בפורום האמיתי, מצחיק, אינטיליגנטי, שנון וכן הלאה הזה. זה לא יצא טוב ובאמת מגיע לי ללכת לקנוסה קצת בתור עונש קל. אז סליחה. אתם צודקים אחת אחד. אתם אנשים טובים. ואני לא יודעת איפה לקבור את עצמי ממבוכה.

למעלה