עוזבת.

YuvalJones

New member
עוזבת.

כי אני בכלל לא לרמה של הפורום הזה. אתן כאן בדרך להיות בלרינות כשאני? סתם ילדה קטנה שבחיים לא תגיע לרמות שלכן.. היה נחמד

ליאני2

New member
לא כולנו בלירנות =]

את לא צריכה לעזוב... יש פה גם בנות לא ברמת בלרינה = ) אני גם ממש ממש לא מתקרבת להרבה כאן (מהמעט מאוד זמן שאני פה חח)... אז מה.. אני נורא אוהבת לרקוד.. וזה נחמד לדבר עלזה עם עוד אנשים שאוהבים לרקוד.. אם זה ככה אצלך אז אין לך שום סיבה לעוזב...

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifחבל...

כי המון בנות פה לא פה כי הן בלרינות, או בבולשיו, אלא פשוט כי אנחנו אוהבות לרקוד.. אף אחד פה לא רואה איך את רוקדת, או ישפוט אותך לפי איך שאת רוקדת... אם תתחרטי או משהו, תמיד הפורום פתוח בשבילך

בחירה שלך...../images/Emo54.gif

אני יכולה להגיד לך פה שרוב הכותבים והכותבות פה הם בסביבות גיל ה- 11-19 וגם אחת מבוגרת שעוזרת לנו הרבה (פיה טובה אחת), רובנו לא יכולים להיות בלרינות ורקדנים טובים ומפורסמים כי אנחנו בתחילת דרכנו. יש כאלה שרוצים באמת לעסוק בתחום הזה בעתיד(כמוני..) ויש כאלה שזה פשוט תחביב לשעות הפנאי ולא רוצים משהו מחייב ומקצועי... אני יכולה להגיד שמשאני בפורום, זה מעשיר לי את הידע במחול ועוזר לי.. וזה גם כיף לראות אנשים שיש להם את אותו דבר שכולנו בכלל פה- האהבה למחול. אם בכל זאת תרצי לחזור לפה, את מוזמנת!
נ.ב.- אני הגעתי לפורום כשאני בידע הכי קטן שבבלט (כי רקדתי קצת מודרני והיפ הופ) וכולם מתייחסים בשווה לכולם, אפילו אם מישהו לא הכי טוב בריקוד ואין לו את הגוף הדרוש כדי להיות רקדן.

../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

אני באמת שמחה לעזור. וכן,לא כולם באלרינות כאן. אני מעל גיל 30 ורוקדת להנאתי.

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifזה לא קשור-כולנו פשוט אוהבת לרקוד../images/Emo9.gif.

זה לא פורום "בלרינות" ולא פורום "בלט קלאסי", זה פורום מחול. כל אחת מתחברת לצד אחר של המחול, פשוט כולנו אוהבות את הנושא בגדול
. אני לא חושבת שזאת סיבה לעזוב, ואת מוזמנת לכאן כל הזמן, ואני אומרת את זה בשם כולן
.

YuvalJones

New member
עריכה: מתקנת את מש שתפוז לא הוסיף בהודעה.

אני יודעת שאני סתם מגזימה. אתן כמוני ואני בטוחה שכל אחת ממכן התחילה ממשהו קטן שהתעצם והתעצם עד עצם היום הזה
עוד סיבה שאני כבר לא רואה סיבה להכנס לפה זה שאני לא בטוחה שאני אוכל להמשיך לרקוד. הרגל שלי נהרסה בצורה מוזרה למדי - מה שהתחיל מכאבים של "נתפס לי השריר" ועבר לכאבים של בכי ושכיבה במיטה. די מבאס אותי להכנס לכאן בידיעה שאני לא יכולה לרקוד. וכן אני יודעת שאני מוזרה, כי אמרו לי אתזה כבר לא מעט פעמים אבל אינלי בעיה. מוזרות זה סטייל P: אני עוד אכנס לכאן בהמשך וזה ברור.

YuvalJones

New member
[שלא תחשבו חלילה שאני איזה גותית קשוחה ואפלה.

לא ולא. אני סתם אחת אם בעיות XD.]

ר ו ת ו ש

New member
כמו שכבר כולן אמרו.

זה מאוד נכון ולא צריך להיות מעולה כדי להיות פה. גם אני באתי לפה בהרגשה כזאת, אבל עדיין מאוד כיף לי (למרות שאני לא כותבת הרבה). אז.. אין סיבה לעזוב. גם את לא חייבת להגדיר אם את פה או לא. כל אחת, גם אם היא באה פעם בחודש או פעם בשנה יכולה להיות כאן, בלי שום קשר לרמה שלה במחול. גם שאברילוש אמרה, אפשר ללמוד המון מהפורום הזה וגם, להתקדם בזכות זאת.

למעלה