עוזבת...

עוזבת...../images/Emo10.gif

טוב תראו...
לאחר תקופה כל כך ארוכה.. אתמול הודיעו לי שמחרתיים אני טסה לניו יורק לחצי שנה!
כן אם אתם שואלים אני יודעת אנגלית.. אבל אין לי מושג איך אני יגיע מהמחשבים שמה לכאן! אז רציתי לסכם תקופה כל כך כייפית שהייתה לנו ביחד!
ולא יודעת אולי עוד נתראה! הייתם לי בית שני ומשפחה שנייה ואין כמוכם!
סתםםםםםםםם נראה לכם!?!??!?!חצי מילה אני לא יודעת באנגלית!!
אני כולה הולכת לניו יורק לאיזה שבוע משהו מהחוג כדורגל שלי... אבל אל תדאגו בחדרים יש מחשב ועושים סבב כל ילד חצי שעה איזה קמצנים...אבל לא נראה לי שאני יספיק להגיד שלום אז אני אומרת עכשיו מי שרוצה מ'ס פלא' שלי שאני יגיד לכן מה להגיד לפורום ממני אז שתכתוב לי מסר! מתה מתה עליכןןןןןן!! בחיים אני לא יעזוב אותכם!!

omri120

New member
ששששיווווו.........אני לא מאמין!!!

איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ניו יורקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ועוד לחצי שנהההההההההההההההההההההההההההההה אתם קולטים????????? שיווו...תעשי חיים! איזה כיף זה. מה יש לך לעשות פה בישראל???? סתם חרא פה. חרא אנשים,חרא נוער וחרא ממשלה. רק קומבינות ושחיתויות. תעשי חיים בניו יורק----ותאמיני לי ששם יש הרבה סקעתים. :) חחחחחח אולי תפגשי אפילו מפורסמים צעירים וסקסיים. שיווו--בהצלחההההההההה

omri120

New member
שיווווו..לא הבנתי כלוםםםםםםםםםםםםם

אמרת שאת נוסעת לחצי שנה...לא??? עכשיו את אומרת שבוע??? ואת אומרת "כדורגל"?? לא הבנתי כלום. תסבירי

אוקיי כנס!

אני בחוג כדורגל וברוב המשחקים ניצחנו 96% מכל המשחקים ועכשיו אנחנו טסים לליגה כזאת של שבוע כל יום 2 משחקים הבנת?

omri120

New member
חחחח..בנות וכדורגל???

אתן משחקות כדורגל?????..חחחחח פעם אחת ראיתי בנות רצות אחרי כדור והספיק לי....
לפחות אתן כ"כ סקסיות שאתן משחקות. לגביי הרמה--נוותר. חחח
שיהיה בהצלחה מאמי

אני יודעת איך זה נשמע!

אבל תאמין לי אנחנו משחקות כמו בנים! אם תראה תדבר ממש אחרת! אתה מוזמן לבוא היום למשחק שלנו בירושלים זה ב-5 ובערך ב10-11 אנחנו טסות...

לאו14

New member
אני חולקת אליך!!../images/Emo141.gif

לפי דעתי בנות וכדורגל נשמע נפלא!! גמאני אוהבת לשחק..אומנם לא באופן מקצועי כמו לינוי.. אבל בשכונה ככה..איך לי בעיה!! זה משחק כייפי..ונחמד אז..למה לא.. וחוץ מזה..אם תסתכל על העולם שלנו..לבין שהיום אין דברים שבנים עושים ובנות לא עושות וההפך לדוגמא.. יש היום מלאא בנים שרוקדים..ואל תגידו לי שזה לא אותו דבר כי זה כן.. עד לפני 20 שנה בערך..זה היה הזוי לראות בן רוקד..בסביבה נורמלית.. מבינים.. אז..לי זה נראה סבבה לגמרי בנות שמשחקות כדורגל!

ט ל י 9 9 9

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

סתם, לא באמת כעסתי. גם לי התחשק פעם לשים את כל הפרצופים האלה.

ליניייייייייי../images/Emo7.gif

ככה את מפחידה אותי?? אל תעשי לי את זה שוב
מאמי תהני בניו יורק!!! ותזכרי שאני אוהב אותך מואהההההה

simhit

New member
לינויושש הבהלת אותי!!!

אל תעשי את זה שוב
שיו אני יתגעגע אלייך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן את מדהימה ומתוקה ואני חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך את הכי ההכי שיש!
תהני כמה שאת יכולה ואל תשכחי אותנו
אוהבתותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מושלמת

simhit

New member
שרשרתי בטעות לרועי ../images/Emo122.gif

איזה סתומה אני...

לאו14

New member
לינויייי../images/Emo141.gif

תגידייי את רוצה להרוגג אותיי או מה?!? אל תעשיי לי את זה!! אני עוד יקבל התקף לבב!! תהניי יפהה שליי!! אני יתגעגעעע בטירוף!! תעשי חיים ותחזריי מהרר!!

יפה שלי! ../images/Emo60.gif

באמת שנלחצתי!!!!
איזה כיף! ניו יורק לשבוע
תהני הכי שבעולם!! ונשמח לשמוע ממך במשך השבוע!! נתגעגע!

0o0o loren o0o0

New member
לינויי את מתההההה!!!!../images/Emo46.gif

את רוצה לעשות לנו התקף לב מההההה?!?! טוב אז אני מאחלת לך [מאחלת חעחע] שתהני בניו יורק-ושלא [אבל לא
] תשכחי אותנו!!!! מתה עלייך יפיופה אחתתתת..!!
לורן

בהתלחה לא קראתי ת'סוף חחח...

מאמי שיהיה לך המון המון הצלחה
והכי חשוב שתהני!!! ותימצאי לך איזה סקעת אחד .......... שתיים, שלוש, עשר. מאווווווווווווווה -קרן-

i love skat

New member
מאמייי..../images/Emo187.gif

חחח לרגע נבהלתי..
אבל אני מכירה ת'הודעות האלה חיחי זה צפוי מדי..
אז תהני המון המוווןן תבלי ותעשי שמייחח...ואני ממש שמחה בשבילך שאת נוסעת.. תעשיי חייםם מאמיי..
ושמריי על קשר כמה שאפשרר.. אוהבתותךךך

skaatit 1

New member
חחח....נבהלתייי...../images/Emo42.gif

תהני לך בשבוע הסה
תבואי להגיד שלום לפחות...
והעיקר שתהני ותזכרי שמתגעגעים אלייך פה...

למעלה