עוזבת את הבית

SABI123

New member
עוזבת את הבית

שלום לכולם הינה עברו שבע חודשים מאז שאהובי הלך לעולמו , ואני עוזבת את הבית שבוא גידלנו באהבה ענקית את ילדנו , בית שררה בוא תמיד שמחה , אהבה והמון אושר, אבל מאז שיש ניפטר התחושה בבית היא של עצבות גדולה. לכן אנחנו עוזבות ויצאות לדרך חדשה מקוה שאני לא עושה טעות . בסוף חודש ניפרד סופית מהבית ובמקומנו יכנסו זוג שבישלם זו התחלה חדשה. אני מאחלת להם רק אושר ושהיה להם רק טוב כמו לי ולילדים היה. אני עוזבתעם תחושהנ כבדה בלב. מסרבת עדין להשלים עם מותו ויודעת שברגע שאני אסגור את הדלת בפעם האחורנה אני משלימה עם מות של אהוב חיי. כולי תקוה שהוא שומר עלינו מילמעלה. אני רוצא לאחל מיפה למיכל ושגב בהצלחה החיים החדשים. אני רוצא להודות למיכל שהיתי לצידי כשהיתי צריכה.

../images/Emo119.gifבהצלחה עם בחירתך

לכל אדם יש גישה שונה להמשך הדרך.אני נישארתי בבייתי הישן בעיקר וזו דרך חיים לגור במושב.יתכן ומגורים בעיר היו משנים את אורח חשיבתי.

../images/Emo50.gif בדרכך החדשה "משנה מקום משנה מזל"

שבביתךתשרור שמחה ואושר הרבה בריאות לקראת העתיד החדש ...ומהמשבר הזה רק תצמחי!!!

בהצלחה בבית החדש

מאחלת לך שתצליחו את והילדים לעשות מהבית החדש בית מלא באור ואהבה ומקווה שהאור יאיר את הבית החדש , וגם הלב יתמלא באורו של הבורא והוא יזכה אתכם שיתמלאו משאלות לבכם לטובה ולברכה

em0854

New member
בהצלחה בבית החדש../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

את לא עושה טעות, את עושה מה שאת מרגישה לנכון. בטוח שאהובך שומר עליך ומדריך אותך לעבור למקום שיאפשר לך להתחיל התחלה חדשה , הזכרונות תמיד ישארו, אך הלב לא יצבט למראה כל פינה שמזכירה את העבר. אני נאלצתי לעבור דירה לאחר מות בעלי כי עברנו לדירת קרקע בשכר דירה עקב מחלתו , וכשהסתיים החוזה לאחר פטירת בעלי, לא היה לי צורך ורצון להשאר בה. לא חזרתי לבית הישן אלא עברתי לבית אחר ששופץ שמהווה לבנותי ולי התחלה חדשה. התחלה שנותנת לי המון כוחות למרות שהשיפוץ שהיה בחלקו בתקופת המלחמה חייב המון השקעה נפשית וכספית. מחבקת אותך ומאחלת לך שבבית החדש תבנו את והילדים, חיים חדשים מאושרים למרות האובדן, זה אפשרי.

../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך על דרך התמודודתך . דרך ארוכה עברת בשבעת החודשים ואת עם הפנים קדימה כל הזמן ,שומרת על משפחה מתפקדת ומוצאת את הכוחות לחיות טוב . בטוחה שאהובך גאה בך ובדרכך . כבר כתבו משנה מקום משנה מזל , מאחלת לך שאושר, אהבה, הרמוניה ובריאות ישכינו דרך קבע בביתך החדש . שולחת לך חיבוק כח לקראת המעבר, האריזה, ופתיחת חיים אחרים בבית חדש .

פשו שי ת

New member
SABI123

בהצלחה במעבר הדירה אתן הולכות לחיים חדשים לאט לאט תסתגלו לעובדות ותלמדו לחיות לצידן חיבוק בהצלחה אוהבת חגית

למעלה