עוזבתתת!!

עוזבתתת!!../images/Emo7.gif

חבר'ס אני עוזבת אותכם נהנתי פה מאוד אבל אני חושבת שהגיע הזמן קצת לפרידה כי לא ממש מגיבים להודעותיי ואתם יודעים לכל דבר טוב יש גם סוףף, בנוסף לכך בא לי קצת לעזוב לא'דעת למה בא לי לעזוב פה קצת או שסתם לא'דעת לא בא לי להיות פה בפורום לצמיתות,ולהתנתק קצת מהאינטרנט !! אז אולי אני יחזור אני מקווה שאני יעשה שיקול נכון וכן!! אני מקווה שאם אני יחזור תזכרו אותי!!
אני ימשיך לבקר פה באתר אבל לא בפורום אולי אני יחזור לקראת העונה השלישית אני יראה אמרתי לכם!!!
(חושבת שכןן) אוהבת'כם ,יתגעגע!!
מקווה שלא תשכחו אותי כל כך מהר!!!
ושיהיה לכולכם הצלחה ושיתגשמו משאלותיכם!!
בייי!!!! נ.ב. לא באה למפגש!!

../images/Emo15.gifמאמוששש...לאאא../images/Emo70.gif

אני ממש ממש לא רוצה שתעזביי... אני לא הגבתי לך כי לא הייתי במחשב
אבל הרקע שלך יהיה מוכן מחר
לא מגיבים לך ישר כי לוקח זמן עד שכולם בפורום... ואני לא חושבת שאת צריכה לעזוב בגלל זה
מקווה שתשקלי שוב את העניין...
מירי

מירושש

אני יעזוב לכמה זמן אני יחשוב אולי אני יחזור מחר או מחרתיים או.קיי תשימי בפורום את מה שהכנת לי כי את אפילו לא יודעת מה רציתי שתכיני אז אני לא יודעת מה הכנת!! וזה לא קשור אלייך העזיבה שלי כי את תמיד מגיבה את הכי בסדר שבעולםם!! תני לי ת'איי סי שלך!! תודה ביי!

למה עוזבבתת../images/Emo35.gif

אל תעזבביי
כולם יגיבו אם הם יראו או אם תהיה תשובה או אם הם באותו רגע בפורום בכלל..
אין סיכוי שנשכח אותךךך
אבל אל תעזביי תחשבי על זה שווב
אפחד פה לא עוזב אותנוו

שירושששששששש מאמי

אני לא יכריח אותך להישאר אבל כדאי לך ואת יודעת אם תירצי לחזור תמיד אז את יודעת איפה למצוא אותנו

חבר'ס

טוב אני החלטתי שש... אני ח-ו-ז-ר-ת אליכם שיכנעתם אותי!! אני יחזור עכשיו!! ויהיה בפורום אני ישתדל יותר אבל בבקשה תנסו להגיב לי יותר להודעות שאתם כאן תגיבו ב-ב-ק-ש-ה-! ומירי אני רוצה חתימה עכשיו אני הולכת לראות כוכב נולד 3 אז תדברי איתי מחר!! ביי לכולם!! ח-ז-ר-ת-י-! חחחח.... מ-א-ו-ש-ר-ת-! אגם רודברג כי שלמות היא לא מילה גסה!!

נתגעגע...אני באמת מצטערת שלא

הגיבו להודעות שלךךך:-\ אממ...אני לא הכי מכירה אותךךך... אבל בכל זאת..עצובה שאת הולכת

Honey432

New member
לא מכירה אותך ממש../images/Emo3.gifאבללל

אני בכל זאת מקווה שתמשיכי לכתוב פה מדי פעם
אוהבת, טל

למעלה