עוזבתתת אתכםם

עוזבתתת אתכםם../images/Emo110.gif

למרות שכמעט כולכם יודעים אני מקווה שזה פסדר שפתחתי תהודעה הזאתת.. אז ככה
מחר בבוקר אני נוסעתת לאילתת היום ב6 בערב אני הולכת (נו.. נוסעת חחח) לאבא שלי.. ואני ישנה אצלו וב7 בבוקר יוצאים אני שמה עד יום ראשוןן.. ואני מניחה שאני יחזור בערבב.. (משו כמו 8..) זה אומר שאני נוטשת אתכם ל4 ימים
(לכל אלה ששכחו מהחופש מתמטיקה
) <אגב תודע לכל מי שעזר לי מה אני צריכה להביא...
> כמו שאני מכירה את עצמי אני בטח יחזור עם איזה 87895726 תמונות
אני היום יכנס בערב אחרי אמ"ל כדי לרשום תסיכום של הפרק ולא נראלי שאני יהיה יותר במחשבב.. אזזזז אני יתגעגע לכל אחד ואחד מככםםםם ברמות מטורפוות
אוהבת אתכםםם תמייד
מיכל

פוטוווווווווווווווווווווווווווווווו

אני יתעגעגעגעעג אלייך מלאןןןןןןןןןןןןןן הרבה הרבה הרבה... ותהניייייי כמה שאפשר ולא לאכול הרב אוכל ולא ליקפוץ ראש בבריכה ותיזהרי ממעליות ותהנייייייייייייייי... מתה עלייך הודי

מיכי יפהה שלללללייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שמת לב שיפה שלי זה המאמי החדש
חחח טוב אז מיכל'וש תהניי המון המון המון
תעשי חייםם (ואל תקשיבי להורים חעחעחעח
) אני יתגעגעעעעעעע מלאאאאאאאאאאא
מה אני יעשה 4 ימים בלי מיכל
חחח... תנצלי כל דקה באילת ..חח. בכל זאת 5 שעות נסיעה (מאצלי זה 6 שעות חחח מאצלך 5 לא?) ווווו...... אל תשכחייייי להביא לי חתימה ממויאל ומסקעתתת
חחח אהה ומיכי... שתחזרי לא יראו אותך בחושך..חחח <לכל מי שלא הבין חח היא תחזור שזופפפה אז לע יראו אותה בחושך חעחעחע> ביוש מיכלייייי....
מוווואאאאאה

חח בטח טפסו אותה לא../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

אני מפחדת בכלל להכנס לים כי אני פוחדת מדגים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

עכשיו אני איתך במסן אני יספר לך משו שהיה לנו בימאות
ואינלי מושג מה עם הכרישה הזאת.. אבל מפחיד בכל מקרה

מיכי לאאאאאאאאא כנסי../images/Emo7.gif

אוףףף קשה לי להיפרד...את נוסעת ליותר מידי זמן.... טוב עכשיו אני יהפוך לאמא פולניה וחסר לך שאת לא עומדת בהוראות: 1. לא לשכחו כובע 2.לא לשכוח את המצופים שקניתי לך.... 3.לשתות הרבה אבל הרבה מים.... 4. אם את יכולה תביאי לי כמה מגבות מהמלון.... 5. תעשי כמה חיים שרק אפשר..... תנצלי את העיר הזאת..... אני יתגעגע המונים את לא יודעת.....אוףףף מיכי אני כבר מתגעגעת..... יאוו איך שכחתי....תמסרי ד"ש נשיקות לנסיך המושלם הראלוש (סקעתון)....
מי אוהב אותך יותר ממני
תשעשי חיים ותשמרי על עצמך...

חחחחח הרגת אותייייי ../images/Emo6.gif

לא לשכוח מצופים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולהביא לך מגבות חחחחחחחחחחחחחח גם לי תביאי ממגבת אחת... (ואת הברז אם אפשר
)

חיחיחיחיחי חופפפפפפי../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

תודדעע ענקיתתתתתתתתתת
אני לא ישכח כלום אל תדאגי
.. אניי התגעגעעע מלללאא
אוהבתותך

../images/Emo41.gifמשוגעעת שליייייייייייייי

יאהה כבר שבוע את משגעת אותי עם החופשה הזאתי חחח לא נורא תלכי תהני ואל תשכחי שחופש זה לא אומר לשכוח את החברים אז חסר לך שלא תתקשרי אליי אחד הימים הבנת
ואם את לא מבינה לי חתימה...
וכמובן תצלמיי מלאאאאא.. ואווו אני כבר מכינה את עצמי לקרוא את המגילה שלך ביום ראשון או שני.. יאללה מתוקה שליי תהני ותעשי חיים אוהבתותך המוןןןןןן מור

למעלה