ביו'ש תהני..
א אביחי 33 New member 4/7/05 #23 להת' נטע מאמי../images/Emo13.gif אני אתגעגע תעשי חייים מאמי אוהב מיליון אביחי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 4/7/05 #9 עותתתייייייייייי../images/Emo110.gif דבר ראשון תהני באירוע ובאילתתת גםם תעשי חייייםם אני יתגעגעעעעעע נדבר במסן יותר מאוחר אם אני יתחבררר לאביו
עותתתייייייייייי../images/Emo110.gif דבר ראשון תהני באירוע ובאילתתת גםם תעשי חייייםם אני יתגעגעעעעעע נדבר במסן יותר מאוחר אם אני יתחבררר לאביו
א אביחי 33 New member 4/7/05 #10 רעות כנסי מאמי../images/Emo24.gif קודם אני מקווה שתעשי חיים כמה שאפשר . אני מצטער על הדחיות של הברכה לללת אני היום בע"ה יישלח לך או להילה במסר אישי. מקווה שתהני,וסמכי עליי בעניין הסדר אשתדל כמה שאני יכול אוהב מיליון אביחי
רעות כנסי מאמי../images/Emo24.gif קודם אני מקווה שתעשי חיים כמה שאפשר . אני מצטער על הדחיות של הברכה לללת אני היום בע"ה יישלח לך או להילה במסר אישי. מקווה שתהני,וסמכי עליי בעניין הסדר אשתדל כמה שאני יכול אוהב מיליון אביחי
ה הודיוש המאמוש New member 4/7/05 #11 עותי../images/Emo99.gif עותוש מאמוש תהני ותעשי חיים ו.. אני יתעגעגעעג אלייך ו.. זהו.. אוהבתותך הודי
י ילדה שח2ל על הזמן New member 4/7/05 #14 עותיי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif עוזבת??????????????? תחזרייי מהר אני יתגעגע המונים!!!!!!!!!!! מקווה שתהני באירוע ובמיוחד באילת ניראה לי שיוצא לנו אותו תאריך את יודעת.????? אולי ניפגש יחיחיחיחיחיחי בקשר לברכה של איילת אני עובדת עליה עכשיו אני ישלח לך או ללת מתישהוא.... תעשי חיים! - - נופר.
עותיי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif עוזבת??????????????? תחזרייי מהר אני יתגעגע המונים!!!!!!!!!!! מקווה שתהני באירוע ובמיוחד באילת ניראה לי שיוצא לנו אותו תאריך את יודעת.????? אולי ניפגש יחיחיחיחיחיחי בקשר לברכה של איילת אני עובדת עליה עכשיו אני ישלח לך או ללת מתישהוא.... תעשי חיים! - - נופר.
ה הדסי מתה על אגמי New member 4/7/05 #20 ביו'ש עותי../images/Emo70.gif אני אתגעגע! את מהנלת מעולה ... תהני והכי חשוב... תספרי חוויות ומתגעגעת הדס!
ביו'ש עותי../images/Emo70.gif אני אתגעגע! את מהנלת מעולה ... תהני והכי חשוב... תספרי חוויות ומתגעגעת הדס!
ש שריתוששששש New member 4/7/05 #36 רעותיייי תהני... תעשי חיים... נתגעגע... את תהיי חסרה פה... מתה עלייך!!
י ילדה שובבה1 New member 4/7/05 #46 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif תהנייי.. אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זמן לא ידועעעעעעעעע בלי רעות בביתתתתתתתתתתתתת... ח=ל=ו=ם=!!!! יאללה אנשים תתכונווווווווו..כל היום אני במסנ'(טוב נו..עד שאחי יבקש ת'מחשב )
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif תהנייי.. אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זמן לא ידועעעעעעעעע בלי רעות בביתתתתתתתתתתתתת... ח=ל=ו=ם=!!!! יאללה אנשים תתכונווווווווו..כל היום אני במסנ'(טוב נו..עד שאחי יבקש ת'מחשב )
א איילולוש New member 4/7/05 #3 תודה מאמי אני יוצאת ל... מחנה בעופרה ותודה רבה!!! ואני חייבת לקום מזה מוקדם ואני חייבת לישון ואני לא מצליחה....
תודה מאמי אני יוצאת ל... מחנה בעופרה ותודה רבה!!! ואני חייבת לקום מזה מוקדם ואני חייבת לישון ואני לא מצליחה....
א אביחי 33 New member 4/7/05 #4 אז תצאי מהמחשב מאמי../images/Emo122.gif שיהיה לך כח יאללה תהני, ביווש מאמי
נ נטע המאמי המקורית New member 4/7/05 #16 איזה צחוקים שיש לכם מחנה בעופרה אני לומדת שם וחברות ממש טובות שלי גרות שם וחבל שדווקא השבוע כי אני לא בבית אחרת הייתי באה לבקר...
איזה צחוקים שיש לכם מחנה בעופרה אני לומדת שם וחברות ממש טובות שלי גרות שם וחבל שדווקא השבוע כי אני לא בבית אחרת הייתי באה לבקר...