.. עוזבים
...

אביחי 33

New member
להת' נטע מאמי../images/Emo13.gif

אני אתגעגע
תעשי חייים מאמי
אוהב מיליון
אביחי

עותתתייייייייייי../images/Emo110.gif

דבר ראשון תהני באירוע
ובאילתתת גםם תעשי חייייםם
אני יתגעגעעעעעע
נדבר במסן יותר מאוחר אם אני יתחבררר
לאביו

אביחי 33

New member
רעות כנסי מאמי../images/Emo24.gif

קודם אני מקווה שתעשי חיים כמה שאפשר
. אני מצטער על הדחיות של הברכה לללת אני היום בע"ה יישלח לך או להילה במסר אישי. מקווה שתהני,וסמכי עליי בעניין הסדר
אשתדל כמה שאני יכול
אוהב מיליון
אביחי

עותי../images/Emo99.gif

עותוש מאמוש תהני ותעשי חיים
ו.. אני יתעגעגעעג אלייך
ו.. זהו.. אוהבתותך הודי

עותיי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

עוזבת??????????????? תחזרייי מהר אני יתגעגע המונים!!!!!!!!!!! מקווה שתהני באירוע ובמיוחד באילת ניראה לי שיוצא לנו אותו תאריך את יודעת.????? אולי ניפגש
יחיחיחיחיחיחי בקשר לברכה של איילת אני עובדת עליה עכשיו אני ישלח לך או ללת מתישהוא.... תעשי חיים! -
- נופר.

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

תהנייי.. אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זמן לא ידועעעעעעעעע בלי רעות בביתתתתתתתתתתתתת... ח=ל=ו=ם=!!!! יאללה אנשים תתכונווווווווו..כל היום אני במסנ'(טוב נו..עד שאחי יבקש ת'מחשב
)

תודה מאמי אני יוצאת ל...

מחנה בעופרה ותודה רבה!!! ואני חייבת לקום מזה מוקדם ואני חייבת לישון ואני לא מצליחה....

אביחי 33

New member
אז תצאי מהמחשב מאמי../images/Emo122.gif

שיהיה לך כח
יאללה תהני, ביווש מאמי

איזה צחוקים שיש לכם מחנה בעופרה

אני לומדת שם וחברות ממש טובות שלי גרות שם וחבל שדווקא השבוע כי אני לא בבית אחרת הייתי באה לבקר...

למעלה