.. עוזבים
...

היי אנשים אני עוזבת......./images/Emo10.gif

אנשים אני עוזבת לשבוע{וקשה לי נורא שבוע שלם בלי מחשב...קשה להפרד} ואחי מקליט לי אמ"ל ואני מקווה שמשהו יוכל לשלוח לי את התקצירים מה יהיה בשבוע הזה... לב יו אול לולי!!!

אני עוזבתת../images/Emo10.gif+ הודעה דחופההה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

לפני זה... יניב תמחוק את ההודעה הזאתי ביום רביעי... לפני שאיילת חוזרת מיוון... יום רביעי יש לי אירוע משפחתי בבאר שבע... ומשמה אני נוסעת עם המשפחה הזאתי לאילת... אני לא יודעת גם עוד כמה אני ישאר שם אחר כך... אבל עדיין... זה בערך שבועיים שאני לא יהיה פה... כאילו אני יהיה... יראה מה קורה בפרוום(בזמן שאני לא יהיה באילת אלא רק אצל הדודים) אבל לא יוכל לסדר, לארגן... מה שניקרא בקטע של הניהול... למרות שיש עוד יומיים אני לא יודעת כמה אני יהיה בפורום... אני רוצה לנצל את זה לעבוד קשה על המצגת לאיילת... אז מי שלא שלח ברכה שישלח לי או להילה במסר...(אנחנו מעדיפים כמה שיותר מהר.. אבל הילה עדיין תיהיה פה... רק יום רביעי חמישי שישי הילה לא תיהיה כאן)... פשוט שלא תזכרו ברגע האחרון... ומי שרוצה שתיהיה תמונה שלו ליד... שישלח לי במסנג'ר או להילה באייסיקיו... כרגע אפשר עוד לדבר איתי במסנג'ר... אבל עדיין אני יתגעגע לכוווווולםםם
מי שבאמת רוצה אותי או מתגעגע אני בפלאפון...(חוץ מיום רביעי שזה היום של האירוע ואני במילא לא יוכל לדבר) תשמרו על הפורום ועל תעשו ליניב ואיילת שתחזור מיוון הרבה בלאגן... אוהבת אותכם המווווווווןןן רעות

ביי לכולם../images/Emo7.gif

אני נוסעת לשבועיים ואין מצב שאני יוכל להיכנס מחשב אז ביי כבר מתגעגעת(ואל תידאגו אולי אנ י לא יוכל להיכנס למחשב אבל טלויזיה תהיה שם...
)

עוזבתתתתתתתתת../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אז כמו שרעות כתבה..יום רביעי יש לנו אירועעעע... אז..אנחנו נוסעות לבאר שבע...
נכון זה עוד יומיים אבל יש לי עד יום רביעי עוד מליון ומשו דברים להספיק
..אז אני לא יודעת כמה אני יכנס לפורום עד אז.. אני יתגעגע אליכםםםם..
ובהזמנות הזאת אני גם רוצה להגיד משו: לאביחי וליניב-סליחה..לא ידעתי שאני כזאת רעה
ולמרות הכל אני עדיין מעריכה אותכם ואוהבתותכםם המוןן
ולעדי נגר הכתבת ברדיו
...את עוד תיהי טייסת אני מבטיחה לךךך חחחח
ולכי תידעי..אולי גם בעתיד תגיעי לחלל
(סורי..אין זה לצערי אני לא יכולה להבטיח לך
) אולי יצא לי להיכנס לפעמיים למסנ' ולאייסי.. אז..מי שבא לו שידבר איתי שם.. ולכל אלה שיש ת'פלא שלי..אני לא איתו..הוא נידפק.. אוהבתותכםםםםםםםםםם המוווווווווון
ה=י=ל=ה

אביחי 33

New member
חבל אייילה../images/Emo10.gif

למה את נוסעת
לאן מאמי|
בכל מקרה מאמי אני מקווה שתהני
ולגבי התקצירים..תמצאי הכל בבלוג שלי מאמי
דרך צלחה
אוהב מיליון
אביחי

עותייי ../images/Emo26.gifלפה ומיד...../images/Emo36.gif

אוףף אין לך מושג כמה אני יתגעגע!!
היית מנהל מדהימה, וילדה מדהימה!!
אני לא ממש טובה בדברים האלה אבל אני ינסה!! סוריי אם עשיתי אי פעם בלאגן בפורום והשארתי לך ולאיילת את העבודה!! את תהיי חסרה...!!
תהני כמה שיותר באילת (כי זאת ה-עיר...)
מקווה שנספיק לדבר לפני
אל תשכחי שאנחנו פה תמיד

אביחי 33

New member
מושלמת שלי../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

תעשי חייים מאמי,מקווה שתהני הכי הרבה בעולם
ואל תדאגי,אמרתי לך שמצאנו פתרון,וסורי אם הוצאתי עלייך עצבים שהיו לי גם מאחרים
אוהב מיליון
אביחי

Koala Girl

New member