עוזבים את היישוב

Master Stav

New member
עוזבים את היישוב

קראתי הבוקר ועשה לי עצוב .... בעוד מספר ימים עוזבים את היישוב. בורחים. היה לנו טוב ונעים פה. האווירה טובה. האוויר רע. יש כל כך הרבה גורמים סביבתיים מסרטנים בימינו - ואם בכוחינו להימלט מאחד מהם (שריפות הניילונים ביישוב) אנחנו פשוט לוקחים את הרגליים ועפים מפה מיד! ניסינו לתמוך במאבק בטלפונים ושיחות עם כל הגורמים שידועים לנו כמעורבים בנושא - כולל שיחה אישית עם ראש המועצה מר גולברי ממנה השתמע כי לא ברור לו מתי ואם נראה את האור בקצה המנהרה (או יותר נכון - את האוויר הצח בקצה הריאה). הוא לא נשמע לחוץ או מוטרד במיוחד מהנושא... גם כאשר אמרנו לו שזה יגרום לנו ויתכן ולעוד משלמי מיסים לעזוב את היישוב שהוא עומד בראשו ואמור לדאוג לתושביו. כל כך הרבה אנשים ומכרים מסביבינו חולים היום במחלות סרטן כאלו או אחרות... ממש מגיפה... לא ברור לי מיהם אותם חקלאים מטומטמים וחסרי לב ומצפון שמציתים ניילונים ושאריות חומרי הדברה והופכים את היישוב מסביבינו לתא גזים אחד גדול ורעיל! אין להם משפחות? ילדים? נכדים? וכל זה למה? בשביל לחסוך כמה שקלים?!?... אנחנו עוזבים בגלל אנשים קטנים ורעים שהחליטו בין השאר אתמול, ערב ל"ג בעומר, לנצל את המצב בו ילדי ישראל חוגגים סביב למדורות עצים (מפגע סביבתי לכשעצמו....) והציתו מסביב לישוב כולו (גם בפאתי קדימה) "מדורות" משל עצמם... מדורות ל"ג בעומר מיוחדות ועצומות מלאות גזם ומתובלות בתוספות מסרטנות ממין ניילון ושות' אותו אספו כנראה בשבועות האחרונים במיוחד לכבוד החג... שלום צורן ולא להתראות! בהצלחה במאבק!

א ר י י ה

New member
עצוב אבל מובן.......

אמש וגם הבוקר ראיתי במו עיני את מדורות הענק המסרטנות והכוללות ניילונים בפתח של קדימה דרום (בנה ביתך).......אני בהחלט יכולה להבין את הכותב.........צר לי להפסיד שכן יקר ועוד תמורת ראש מועצה יקר...........יקר מאד.........כל כך יקר שבבריאותינו אנו משלמים על בחירתו המחודשת ועל חוסר המעש שלו.........חבל........

למעלה