עוזבות

נוסעתתתתתתתת

זהוו נוסעת והפעם למלא זמןןןןןןןן - 8 ימים!!! ים המלח ואילתתתת והולך להיות לי מוי מוי כיףףףףף חנוש תהני גם את באילת נשמה שלי!! וכולם תהנו לכם נצלו אתה ימים אינ אתגעגע מלא ואני אהיה בקשר עם מי שצריך ;) ליאתי שלי תחסרי לי הכי בעולםםםםםםםםםםםםםםםם אני אדבר איתך יפה שלי!! הדריייי בושה אם את לא מתקשרת אלייי חח ויניביי עכשיו כשאנחנו שותפים למקצועעעע תעשכן אותיי ובכלל אל תשכח מה הבטחת לי ביום שני ;) חחחחחחחחח סתם סתם העיקר שתהנווו ותדברו איתי חופשי כולם!!!!! שבוע מקסים שיהיה לכםםם אוהבתותכםםםםםםםםםםםםםם בייי ביייייייי

גמני עוזבתתתתת../images/Emo7.gif

אני נוסעת היום כנראה אחה"צ לאחותי.. כידוע היא בחודש תשיעי אעאעאעאעאעא ... אז אני כארן בשבילה כדי לעזורר=)... נוסעת לשבוע בערך... אני אתגעגע המוניםםם!!!!!!!!!!! דיקוש שלי אוהבת אותך,תהני;)..!! הדרייי אני יתאמץ להתחבר בשבילך חח לאב יוווו...;) אבל תראי גם את מאמצים..!! אוהבת אותכםםםםםםםם!! שבוע מקסים לכולםםםםם!!צ'או

מאמי תהני המוןןןןן אני אתגעגעעעע

שיהיה לך הכי כייף שבעולםםםםםםםםםםםם ותחזרי מהר ואני אהיה איתך בקשר בובע!! מתה עלייך נשמה

הדרוס

New member
חחחחח סתווווווווווו

מקווה שתהני המוניםםםם ותרדי קומה ותתחברים
לאב יוווווווווו סתווווו

חח ליאתי זה לא ממש כיף אחיינים ואני

אומרת את זה מנסיון כפרה עלייך יש לי 2 אחיינים אחת בת 4 ואחד בן שנתיים וחצי דברי איתי ואני כבר יגיד לך איך לטפל בהם חחח

הדרוס

New member
חחחחחחח אני אתקשר!!! דונט ווארי

רק שלא ייגמר לך הבטריה, הא?!?! חחחחחחחחחח תעדכני ת'שלט
לאב יו דרלינג.....נתגעגעעעעעעעעע

נשמה שליייייייייייייייייייייייי!!!

את יודעת הרי שזה הולך להיות שיאאא?!?! אני אתגעגע הכי הכי הכייייייי .. זה יהיה קשהההה!! אני ישמור איתך על קשרררר בעזרת השםםם ואת תספרי לי כמה את נהנית שמה ורק נהנית!! אוהבת אותךךךךך נשמההה מואההה!! תהניייייייייי

RaZiK4

New member
../images/Emo24.gifתהני../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

נסיעה נעימה

דיקוש כנסי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

דיקלה,אני אתגעגע אלייך מאוד
תשמרי על עצמך
אני
אותך,דיקלה

k a b o o k

New member
עוזבות../images/Emo7.gif

*התכוננו להפצצות שיחות של טלפונים ממני
*

נועוW

New member
תהני../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo8.gif