עוורים

אלון גל

New member
עוורים

אלו שלא קולטים שהבעייה המרכזית כאן היא שהפלשתינים תחת כיבוש הם פשוט עוורים!!!

hreuven2

New member
וגם השוטים

כדוגמת השרץ לעיל. מענין שגם לאחר התבוסה חלק מהם ממשיך במצח נחושה בדברי בלע. העם בבחירות האלה הקיא מהם ומה שחשוב הקיא אותם ואם היו בחירות עם ביבי היחס היה 70% ל30% ונגמר השמאל.אמריקה

nightbird

New member
אלון, כבד דעה שונה ויכבדו אותך

הסיבה שאתה חוטף פה כל-כך הרבה, היא השנאה שהשמאל בנה לעצמו בהתנשאות ובהצגת כל מי שמתנגד לדעתו כ``בלתי שפוי``, ``אידיוט``, ``צ`חצ`ח``, ``מוכר חמוצים`` וכיו``ב. בכוונה אני לא מזכיר פה את הכינויים ``רוצחים`` או ``נאצים`` שהשמאל נהג להדביק לימין, כי אלו סתם התפרצויות של עצבים שהיו משני הצדדים הפוליטיים בארץ. החטא שלכם, בשמאל, לכל אורך הדרך, הוא ההתנשאות. ההתייחסות למי שמתנגד לדעתכם כאל אדם נחות שכלית, חוסר הנכונות להבין שיש פשוט תפיסה שונה. אני, למשל, לא חושב שהבעיה המרכזית פה היא שהפלשתינים הם תחת כיבוש. לא מזה התחיל כל העימות בין ערבים ליהודים באזור הדפוק הזה, אלא מזה שהערבים לא היו מוכנים לקבל אותנו כאן. זה שהפלשתינים נמצאים - עדיין, ולזמן מוגבל מאוד - תחת כיבוש, היא רק תוצאה של מה שהיה קודם וחוסר הנכונות שלהם, גם עכשיו, להתפשר על אותם עניינים מיסטיים מפגרים שהזכרת. למה הם עושים כזה ענין מירושלים? אם אתה אדם אינטליגנטי, אני חושב שאתה צריך לנתח את הדברים בצורה קצת יותר מעמיקה ועם יותר יושר אינטקלטואלי ולא סתם לזרוק שאחרים הם ``עוורים`` או שמשפט של שרון בענין ירושלים הוא שמוביל למלחמה. מי שגורם למלחמה הוא בדרך-כלל זה שפותח בה.

אלון גל

New member
תבדוק את ההסטוריה

של השיחות כאן ותראה שדבריך על התנשאותי פשוט תלושים

למעלה