עוד

Just לובלו

New member
עוד

נצמדים למשקוף הדלת והוא תופס את החזה שלי, מוצץ - נושך את הפיטמה הורודה. לשונו עולה לצווארי ומשאירה חותם. אדום. בולט. רגליי נפתחות מאליהן למרות שידו על ברכי. הוא מטייל עם לשונו, מעביר בי צמרמורת ומפשק את רגליי עד שלשונו נושפת לדגדגן שלי. דעתי כבר לא שלי, אני כ"כ מתרגשת מזה. "אל תזוזי", הוא מצווה. מכה יבשה על הכוס טובעת בתוך ים של רטיבות. הוא מפשק את השפתיים בעזרת פיו ומלקק אותי כשחום אדיר שולט שם. מלקק מלמטה - למעלה, נוגע בנקודה הזאת שמעיפה אותי לשמיים ואני יכולה להרגיש איך אני מתכווצת תוך שניות. "מי הרשה לך לגמור?" הוא נצמד אליי, אני מרגישה קרובה אליו. לא רק פיזית. "בואי, בואי זונה יפה שלי". בראייה מעורפלת אנחנו גוררים אחד את השני למיטה, דורכים על הבגדים שהסרנו. אני נשכבת מעליו, מתחככת בזין שלו, משפשפת אותו על הדגדגן ומרגישה כמה רוצה שימלא אותי בפנים. חזק ובלי רחמים. אצבעותיו מוצאות את דרכן לתוכי, חודרות כדורשות את הטירוף הזה. הוא מניע אותן בתוכי, רבות, מוציא ממני אורגזמות חזקות ומטריפות הנבלעות האחת בתוך השניה. בוכה מעונג. לרגליי אין שליטה והן רועדות כלא יכולות להפסיק. אני מתרוממת מעט ומכניסה אותו אליי. מרגישה אותו עמוק ומדהים בתוכי. מסתכלת על עיניו והוא מזיין אותי חזק עם כל הרמת אגן שלו לתוכי. אנחנו "רוקדים" ביחד ואני מרגישה מרחפת באוויר. כשרגליי נצמדו סביבו, נכרכו ממש, הוא משך בשיערי לאחור ושאל אותי אם הישבן שלי מוכן אליו. לא מבינה איך מילה כמו "כן" יכולה להיאמר עם כל כך הרבה התנשפויות באמצע, הברה קטועה שלא באה לידי סיום. צעקתי "כן"! הוא מעליי, ישבני מורם למעלה, רגליי פתוחות לאוויר, מגיעות עד לקיר. נכנס אליי בלי לעצור. כל אונו, בתוכי. בישבן. אני מרגישה איך הוא יוצא ונכנס במהירות, לא מחכה שארגע. אוהבת אותו ככה. בדיוק ככה. מבקשת שיזיין אותי והוא כבר משחק לי עם הדגדגן. יודע שרק ככה אני נרגעת. המיטה חרקה. הוא מזיין אותי חזק ומהר ואני מגיעה לרמת שיגעון תחת גופו. מרגישה אותו עד הסוף, נרטבת יותר ויותר. "כלבה. כלבה טובה וקטנה שלי. טוב לך? טוב לך כשקורעים לך את הצורה?" מיללת תחתיו כמו חתולה. לא חושבת בהיגיון. נכנסנו למקלחון השקוף שבדירה. שמה על ידי סבון נוזלי ומלטפת אותו בתנועות סיבוביות על גופו. ידו בתוך הכוס שלי. מלמדת אותי מחדש איך גומרים ובכ"ז נשארים על הרגליים גם כשאין במה להיאחז ואין טונוס שרירי. אני מתקרבת אליו. מסניפה את ריח גופו המדהים עמוק עמוק פנימה. ידיי על הזין שלו, טיפה מעל. שורטת אותו ומלטפת, בהתאם לעונג בכוס. לפתע, מרים אותי עם אצבעותיו בלבד. סוחט ממני עוד אורגזמה. עוד דמעות. בעיקר עוד מעצמי, גם כשחושבת שאין יותר גבוה. מתכופפת ומוצצת אותו עד הסוף, מרגישה את החנק בגרון ויודעת שאיתו מוכנה לעשות הכל. קצת מפחיד שאין גבולות וכ"כ מרתק. גבו נשען לקיר הקרמיקה האחורי ואני מלקקת את הביצים ואת הזין. עולה ויורדת כאחוזת דיבוק. רואה רק את זה, מתמקדת בליקוק, במציצה, בסגירת הפה ובהפצת החום. "אני כ"כ אוהבת אותך", מדברת לזין. "את זה", מכניסה את הכיפה. מחייכת ומביטה למעלה. הוא מביט בי מהופנט. "וגם את זה", מלקקת לכל אורכו. "ואותו", מוצצת את האשך השמאלי. עוברת לימיני ומנשקת אותו נשיקות קטנות. לשוני מחליקה על רגלו. מלקקת מסביב לברך, יורדת לשוק. מלקקת את כפות רגליו. כ"כ אוהבת את זה. ידי ממשיכה לעשות לו ביד. מגבירה קצב מעט, יכולה להרגיש איך הזין שלו "זז" ומתי הוא עומד לגמור. אני מתרוממת ומשחקת עם לשוני על הזין, מרגישה את זה ברור יותר עכשיו. נוזל לבן שלא נגמר, על שפתיי, לשוני ואני בולעת את זה בעונג. מגרגרת כמו חתולה ששותה חלב. "את משהו". הוא צוחק! צוחקת איתו.

מה זהההההההה

לקום על הבוקר ללא יכולת לעמוד ישר?????

הAניי

New member
דעתי כבר לא שלי../images/Emo99.gif

יש לך שפה יפה
לא פחות חשוב בכתיבה ארוטית. וכן, אפשר לקמרי להתאהב בזין

Just לובלו

New member
אני נראית לך מנהלת? ../images/Emo28.gif

חוצמזה , מבחני הקבלה שלי ברמה מאד גבוהה (תתפשט מאמי
) נ.ב. קיבלתי את ההודעה. קפה it is .