אממ..אממ ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif
אז.. מכיוון שהייתי בתוך פריז ממש לא ראיתי/שמעתי את הפרעות.. למעשה לא הייתי יודעת שיש פרעות אם אמא שלי לא הייתה מתקשרת בבהלה כל יום מחדש ..
. וחוויות? פריז מדהימה מקום פשוט יפה. הרבה היסטוריה .. בכללי האנשים שם לא הכי נחמדים , בכל מקרה לא לאלה שמדברים אנגלית.
הייתי שמונה ימים וכל יום מהבוקר עד הערב הסתובבנו אחרי חוזרים אוכלים ובערב יוצאים שוב לאיזה פאב.. אגב, מסיבות אין שם! לא שאני כזאת חולת מסיבות אבל בכל מקרה לא היה שום מקום בערך לרקוד בו, חוץ ממעודוני גייז.. כל הטיול עצמו היה כיף וביום האחרון נודע לנו שיש תפרימיירה של הסרט הרביעי בסדרת הארי פוטר בפריז. באזור הנקרה ברסי- כמעריצים גדולים של הספר ושל הסרטים.. כמובן שהלכנו לחפש את זה.. למרות שהכל היה בגדר שמועה ורק ידענו את האזור שזה אמור להיות ולא שעה ולא כלום... חיפשנו במפה לקחנו מטרו והגענו לאזור. ובוא נאמר זה לא היה מקום קטן זה כמו חצי עיר בערך.. התחלנו לחפש את המקום לשאול אנשים על אולמות קולנוע גדולים וכאלה.. אחרי שעה הליכה וכמעט שהתייאשנו החלטנו לחפש נקודת אינטרנט אולי נמצא מידע שם.. שאלנו בחנויות היכן יש ובחנות ה-3 ששאלנו בסמטה מוזרה מישהי חביבה (מאוד!!) הציעה לנו להשתמש במחשב שלה. למרות שלא מצאנו שום פרטים על המקום היא סיפרה לנו על אולם קולנוע גדול שיש קרוב לשם. מלאי תקווה הלכנו לשם, אך שוב התנפצו חלומתינו ולא היה זכר להארי פוטר.. ובכל הסתובבנו בחנויות שם והמוכר הצעיר והנחמד היה כל כך נחמד שהייתי חייבת לשאול אותו אם הוא יודע משהו על זה. ובשיא הקלילות הוא ענה : "כן, אתם צריכים לקחת עוד תחנה במטרו יוצאים פונים שמאלה וזה שם.." שוב מלאי התרגשות פתחנו בריצה לעבר המקום יצאנו מהמטרו לעוד אזור מוזר חשבנו ששוב טעינו .. ואחרי דקה של הליכה לקחנו פניה נכונה ופתאום ראיתי את זה! פוסטרים ענקיים של הארי פוטר! דגלים לאורך שביל ענק של כל בתי הספר המתארחים בהגוורטס בסרט הזה. ותפאורה והכל ממש כמו בסרטים התחילו לפרוס שטיח אדום והכל.. מלא מעריצים של הארי פוטר - הייתי מאושרת! אבל! אם קראתם ועקבתם (אגב כל הכבוד אם כן..) זה היה היום האחרון שלנו והיינו חייבים לחזור הביתה ב-7 .. האירוע התחיל השמיעו תסאונדטראק אנשים עשירים התחילו להגיע על השטיח האדום כמה דקות להגעה של דניאל רדקליף (הארי פוטר) והיינו חייבים ללכת. וככה חזרתי לארץ בבאסה גדולה!
אבל מצד שני הייתי שמחה שלפחות מצאתי את זה.. וזהו. אני אעלה תמונות עוד מעט פשוט אני ממהרת לעבודה..