Girl From Mars
New member
עוד ../images/Emo32.gif.../images/Emo3.gif
הקודם לא קופץ יותר, וחבל, כי הוא היה יפה עם הרבה תגובות.
(
) אהה, אממ, כן.
היתה לי ישיבת צוות היום (ייאי! מהיום אני מש"צית רשמית! ווהו!!), והיה ממש משעשע. התחלנו עם משחק השקט - היו שלושה אנשים שניסו להצחיק ולגרום לנו לדבר בלי שהם ידברו בעצמם, ומי שדיבר או צחק התיזו עליו מים עם רובה מים.XD (אבל זה עשו גם במהלך הישיבה כדי להשתיק אנשים, לא שזה עבד.
) ואז שיחקנו משחק יותר טוב: כל אחד כותב את השם שלו על דף. ואז מעבירים את הדף אחד לשני, כשכל מי שקיבל את הדף עונה על השאלה שהמדריך שאל. נניח יוסי קיבל את הדף שלי, והמדריך שואל אותו "מה זה שאתם כותבים עליו אוהב לאכול?" אז יוסי כותב עלי "פסטה" או משהו כזה. הבנתם?>< בכל מקרה, שלי יצא משעשע במיוחד.
באיזה רכב ינהג בעתיד? "על אסאס משוכלל עם קסדה מיוחדת ומטריפה! או... בחיפושית ירוקה מבריקה.
"
מיהו גבר חלומתיו? "מל גיבסון" (WTF?
)
במה יעבוד בצה"ל? "קצינה של הנמל"
איך הגיע לבית משוגעים? "תסכול מהמחשב - מחלה אמיתית." אמת.
במה יעבוד כשיהיה גדול? "היי-טק/כימיקאית" מה?! כמיקאית?! כימיה איכס איכס איכס.-.-'
כמה ילדים יהיו לו? "2 בנות ובן אחד"
מתי יהיה חבר? "עוד חודש"
עם מי מהצוות יהיה בקשר רומנטי? "שירה"
באיזו תנוחה ישנה בלילה? "כמו עובר".
על מה חלם בלילה? "על אנשים לבנים". אוקיי, הילד שכתב את זה מוזר. בתחילת השנה היתה לנו פעילות כזאת על חלומות. כל אחד כתב את החלומות שחוזרים אצלו, סיוטים, חלומות רטובים (
) וכאלה דברים. אז אחת אמרה שיש לה חלום חוזר על אנשים לבנים שהם ממש מפחידים. (במקרה בשאלה הזאת אני קיבלתי אותה אז כתבתי "אנשים לבנים", אבל מה לי ולאנשים לבנים?
ילד מוזר.
באיזה טסט יעבור? "טסט 1." (הלוואי
)
תוך כמה זמן יעשה תאונה? "לא תעשה תאונה." (הלוואי הלוואי
)
מה הכי אוהב לעשות בחורף? "לאכול קרמבו" (אוקיי, כולם כתבו את זה על כולם.XDXD)
מה הדבר הכי מביך שיעשה בשביל כסף? "מינימום תעבוד כמזכירה בכירה בהיי-טק".
נשמה אבודה/תאומה (לא זוכרת כבר) "המלאך גבריאל". ?????!XDXDXDXD
איפה יהיה גרעינר? "אממ... איפה שאף אחד לא שמע על מקום כזה."
איך ימות? "תמות ב אממ כרמל אל תמותי אוהבת אותך!" (גאפי, נחשתי מי כתבה את זה.
) זהו. משעשע אצלינו בישיבות. לילה טוב.
הקודם לא קופץ יותר, וחבל, כי הוא היה יפה עם הרבה תגובות.