תשובות למספר שאלות שנשאלו שלום רב, אמנם עבר זמן מאז נראלו השאלות לגבי הארגון, אך הבטחתי לחזור עם תשובותיה של ליאורה ברקאי יו"ר הארגון. לגבי השאלה "מה נותן הארגון?" בעיקר את הייצוג במוסדות השונים. אני יודעת שזה דבר שהמרפאות בעיסוק לא מרגישות בשטח. המאבק ודרישה לקיום זכויות והעלאת משכורות, שכרגע נשמעת דמיונית, אבל כשנפתחים הסכמים ויש משא ומתן - אז ניתנת לנו ההזדמנות להשמיע את קולנו. לגבי שאלה שנשאלה " מה? מה הם עושים בשבילי? אני מתביישת בכך שאין לי גב חזק ומשמעותי. אני מתביישת בכך שמי שמייצג אותנו שם למעלה אינו מעודכן בשום דבר מהותי מהשטח ומי שפוגש אותם באמת מקבל רושם כאילו הריפוי בעיסוק בארץ עדיין עסוק בעבודות יד אלו ואחרות. בושה וחרפה." התשובה הינה: "באשר לזו שרוצה לזעוק המלך עירום - אדרבא, שתזעק! כשהיא אומרת "בושה וחרפה" נראה לי שהיא זו שצריכה להתבייש! מה, אנחנו צריכות להתבייש שנשארנו בוועד בעוד שאחרים לא מוכנים אפילו לעשות את המעט הזה?! במקום לחרף ולהתלונן, שתבוא ותצטרף! אז היא גם תדע מה עושים בכסף, שאגב גם אנחנו כמובן יודעות... אמיר פרץ זקוק לכל שקל שלנו... ומה זו האמירה "מי שמייצג אותנו שם למעלה" (איזה למעלה). אנחנו אנשי שטח כמוה! בשורה התחתונה- אנחנו מנסים לעשות את המיטב במרחב התימרון האפסי שלנו" ואני רוצה להגיב שעניין עבודות היד ותדמית הריפוי בעיסוק כלל אינו שייך לארגון, אז כדאי לבדוק עובדות לפני ששופכים ככה את הזעם בצורה בלתי נשלטת. בברכה איילת