עוד 7 פרקים...

original jess

New member
איזה באסה!!! חוץ מזה, אני שונאת א

את כולם אוהבים את ריימונד, זה מעצבן אותי

M a r y J a n e

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gifאוףףףףףףףף

מישהו יודע מה יהיה במקום זה? שידורים חוזרים?

רותם ע

New member
קראתי איפשהו שיהיה 'כולם אוהבים את

ריימונד' במקום...למה שלא יעשו ש.ח.???

M a r y J a n e

New member
כן, הרגע ראיתי ברייטינג שרשום...../images/Emo5.gif

שיהיה את "כולם אוהבים את ריימונד" צריכים להציף את ערוץ 3 שלפחות יהיו שידורים חוזרים ובשעות נוחות!

לא ממש...

לא יהיה הרבה "כולם אוהבים את ריימונד" אלה יהיו רק שידורים חוזרים, למה אתם חושבים שעכשיו מפרסמים את "ג'אג" כל ערב?!?!?!!? יהיה "ג'אג" יאכס! לצערי.... ערוץ שלוש מודע לזה שתהיה עונה 6? עם לא אני אשלח להם הודעה ובתקווה שהם נחמדים........................

M a r y J a n e

New member
אין סיכוי שהם ישדרו עכשיו את העונה

ה6! אני משערת שבכלל לא יביאו אותה כי זה רק כמה פרקים

איזה כמה פרקים?!?!?!?

מי שלא ידע כרגע מצלמים עוד עונה... (לכל מי שיש ערוץ E) ראיינו את הבמאי והוא אמר שהם כרגע יצלמו את העונה השישית ותבדקו אפילו באתר...

aYaLoLy

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

כאא"ר פשוט לא מצחיקה אותי

Amber4Ever

New member
../images/Emo7.gifפאק../images/Emo56.gif

בקושי ראיתי 5 פרקים מהעונה הזאת כבר נגמר?!?! שחיתווווווווות
שערוריה אני דורש...
עוד פרקים!! ואם אני כבר במצברוח כזה של דרישות.. השתחוו לי אנשים
אבל אתם לא חייבים אבל אני רוצה תקציר של העונה שהפסדתי [העונה החמישית דהה] בבקשה?

popit

New member
I'm Backkkkkkkk!!!!

אחרי שלוש ימים של שכיבה במיטה עקב מחלה לא מזוהה....חזרתי!! אה ולכל השואלים: ערוץ 3 יודע שיש עונה 6, אולי הם לא קנו אותה כי....היא לה התחילה בכלל בארה''ב???חחח....היא מתחילה ב29 באוקטובר! ושגיא(חנפני בתחפושת,ד''ר קוטר שותפי לכיתה (לצערי))-שתגמר העונה אני אפרסם באתר שלי סיכום עליה, עכשיו אי אפשר כי זה יהיה מספיילר לסוף העונה...אבל סיפרתי לך מה קורה!ותקרא תקצירים...יש כזה דבר... אה דרך אגב: תהיו מוכנים לפרק 523 (אנחנו עכשיו ב518 הערב) הוא הפרק הכי עצוב בסדרה

Amber4Ever

New member
אה? ../images/Emo56.gif

קודיים כל וומאן.. תשתחווי לי
דבר שני.. וואל דההההההההה!! דבר שלישי.. הבראה מהירה.. או מזל טוב או החלמה טובה או האו אוור שלא אומרים את זה דבר רביעי. מי זה ד"ר קוטר?!?!?!?!?! דבר חמישי אם כבר זה [חנפני בתחפושת, ד"ר קוטא שותפי לכיתה (לצערי)] עם סוגריים גרוזיניות!! ילדה למדנו את זה עם הדס שנה שעברה!! יא עווארה דבר אחרון!!! טטטטטטאאאאאאאנקקקקקקקקקיייייייייייאאא!! על הסיכום
וזהו שבת שלום!! [אני לא יהיה פה בשבת הבאה אז אני אומר מראשפ

Amber4Ever

New member
אה.. ושאלתי "אה" ../images/Emo56.gif

בכותרת כי.. אמרת שהולך להיות פרק עצוב ואתמול לא היה פרק עצוב.. אז למה עצוב?

למעלה