עוד 6 שעות... אני בן 18, חוקי!!!!!!!!!!!!!!!!!! תברכו את ידידכם הישיש...
J Janem New member 29/8/04 #1 עוד 6 שעות...../images/Emo3.gif אני בן 18, חוקי!!!!!!!!!!!!!!!!!! תברכו את ידידכם הישיש...
S Sweet Russian Girl New member 29/8/04 #3 איזה כייף אני הראשונה שמברכת!!! מזל טוב מותק!!!!!!!!!!! שיהיה לך כל טוב והצלחה בכל ושכל חלומותייך יתגשמו!!!!!!!!!!!!!! אם כבר ברכות אז לחברה המקסימה של(נינה) מחר 30.8 יהיה יום הולדת 18 אז שיהיה לה מזל טוב ענקי מתה עלייה !!!!!!!!!!
איזה כייף אני הראשונה שמברכת!!! מזל טוב מותק!!!!!!!!!!! שיהיה לך כל טוב והצלחה בכל ושכל חלומותייך יתגשמו!!!!!!!!!!!!!! אם כבר ברכות אז לחברה המקסימה של(נינה) מחר 30.8 יהיה יום הולדת 18 אז שיהיה לה מזל טוב ענקי מתה עלייה !!!!!!!!!!
E EMILY666 New member 29/8/04 #4 מ=ז=ל ט=ו=ב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif שהכול יהיה רק כמו שאתה רוצה שכול חלומות שלך היתגשמו עד 120 אהבה בריאות ואושר
מ=ז=ל ט=ו=ב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif שהכול יהיה רק כמו שאתה רוצה שכול חלומות שלך היתגשמו עד 120 אהבה בריאות ואושר
ש שחורדינית בלונדינית New member 29/8/04 #7 מזל טוב!!!!!!!!!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif
ת תפוחית מעלפת New member 29/8/04 #9 מזלללל טווווב ../images/Emo65.gif ואי רוני.. אתה רק בן 18? הייתי בטוחה שהרבה יותר |מזל"ט|
S s h u r i k New member 29/8/04 #12 מזל טוב אח שלי ../images/Emo95.gif אני לא טוב בברכות ככה שיש לי רק דבר אחד להגיד: הייל Janem מזל טוב אח שלי
מזל טוב אח שלי ../images/Emo95.gif אני לא טוב בברכות ככה שיש לי רק דבר אחד להגיד: הייל Janem מזל טוב אח שלי
ה השתקפות של כאב New member 29/8/04 #15 מזל טוף סבא! ../images/Emo24.gif הרבה הרבה הרבה הרבה אושר! ואם כבר מדברים על ימי הולדת.. יש לי יומולדת עוד שלושה חודשים בדיוק!
מזל טוף סבא! ../images/Emo24.gif הרבה הרבה הרבה הרבה אושר! ואם כבר מדברים על ימי הולדת.. יש לי יומולדת עוד שלושה חודשים בדיוק!
L l1zard New member 29/8/04 #16 מזל טוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המון אושר ועושר!!!!! חברים טובים, שמחה והמון המון המון אהבה...
Z Zot ani 1 New member 29/8/04 #17 יום הולדת שמח!!!!!!!!!!!!!! ולפי התמונות של המפגש היתי נותנת לך 20+ לא חשבתי שאתה בן 18... אבל שיהיה....)) מזל טוב ענק לך!!!!!!!!!!!!
יום הולדת שמח!!!!!!!!!!!!!! ולפי התמונות של המפגש היתי נותנת לך 20+ לא חשבתי שאתה בן 18... אבל שיהיה....)) מזל טוב ענק לך!!!!!!!!!!!!