עוד 55 ימים...

steelwater

New member
עוד 55 ימים...

סקראבס חוזרת. אני לא יודעת אם לשמוח או להיות עצובה. אני שמחה שזה חוזר אבל זה עוד ה-ר-ב-ה זמן.
הפרק הבא אמור להיות משודר ב-10.4.08. נקווה שהם לא ידחו את זה עוד! http://nbcumv.com/release_detail.nbc/entertainment-20080213000000-nbcannouncesbroadc.html

TheLost

New member
אוף. איזה מטומטמים...

מה היה להם קשה לשדר את הפרקים שהיו להם בזמן השביתה? או לפחות עכשיו. ואחר כך עוד תהיה הפסקה עד שייצא הדיוידי (אם הם לא ישודרו ב-נבס) ד"א, סתם תהייה- שודרו 6 פרקים, נכון? ויש להם 4 שכבר צולמו, נכון? והם מתכננים לצלם עוד 4, נכון? *מחשב* זה יוצא 14, לא היו אמורים להיות 17 פרקים העונה?

steelwater

New member
18

ואני לא יודעת כמה הם צילמו וכמה נשאר להם. נראה לי שהם צילמו 12.

mikmik000

New member
היו אמורים ליהיות 18..

שודרו שישה פרקים, עוד 4 צולמו, ומתכננים נכון לעכשיו לצלם עוד 4, כאשר לא ידוע מה יקרה עם ה4 הנוספים- יתכן שישודרו בNBC, ואם לא אז יצאו ישירות לדיוידי. לפי מה שהבנתי, לא יצלמו את ה4 הנוספים עד שידעו מה קורה איתם. אבל אני לא סגורה על זה, יכול ליהיות שהבנתי לא נכון ושפשוט יקצרו את העונה [למרות שאני ממש מקווה שלא יקצרו].

Angelus

New member
שלא יחזרו../images/Emo31.gif

שיוציאו הכל בדי וי די. שימשיכו לזלזל ככה בצופים ובתקווה יהיה להם אפס אחוז רייטינג בפרק סיום, במידה וישדרו.

steelwater

New member
אל תהיה מעצבן!

כל הכיף זה פרק שבוע, לא שהכל יצא ביחד ב-DVD. למרות שזה באמת ממש מעצבן.

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif

ואיציק, זה לא שהם מזלזלים בצופים.. דווקא להיפך, 10.4 נחשב תאריך יחסית מוקדם לשידור, ויש סדרות שיחזרו רק במאי או בכלל בעונת השידורים הבאה. זה נכון שלא מובן למה הם לא שידרו עדיין את הפרקים שכבר יש להם, אבל אני מניחה שיש להם איזשהי סיבה.. אולי הם מתכננים לשנות משהו בגלל שלא ידוע עדיין מה יקרה עם 4 הפרקים האחרונים, או שאולי הם מחכים לסדרות האחרות ב"ערב הקומדיות" שלהם בשביל שהוא יהיה מושלם ומפוצץ רייטינג. [והוא באמת יהיה. גם המשרד חוזרת ב10.4
].

Angelus

New member
אני לא מסכים, מיכל

הסדרות שאת מדברת עליהן ממשיכות לעונה נוספת, ולא שזה אידיאלי, אך זה שונה לחלוטין. סוגרים את הבאסטה בסקראבס העונה, פיניטו. ככה היית רוצה לזכור את העונה ה-7? אני בקושי זוכר כבר את הפרק הראשון, וידוע שלוקח זמן להתחבר לעונה, והם הרסו לנו את זה. סבבה, זו לא אשמתם הישירה, אבל אני כן חושב שהם יכולים להתאמץ קצת יותר. שידור פרק באפריל?

mikmik000

New member
טוב, מה אני אגיד לך..

אולי אני רכה מידי איתם כי אני רק שמחה שהגיעו סופסוף להסדר שפועל יחסית סבבה לטובת התסריטאים, ושמחה שכל הסדרות [כולל סקראבס] יחזרו בקרוב. בכל מקרה, אם יש לך כוח לחכות עד שיצא בדיוידי, סבבה לך
מבחינתי אין מצב שאני אחכה יותר מכמה שע' לאחר שחרור הפרק לאינטרנט בשביל לראות אותו. לגבי זה שאתה לא זוכר את הפרק הראשון, זה מה שיפה בהורדה.. יש לך את הפרק ואתה יכול לראות אותו כמה פעמים שבא לך P: אני אישית ראיתי כמה פעמים במהלך השביתה הזו את הפרקים של העונה השביעית שוב ושוב, אז אני זוכרת.. אבל אם אתה רוצה להזכר אתה מקסימום יכול לעשות מרתון של כל מה ששודר לפני שהסדרה תשוב באפריל.

Angelus

New member
ולחכות לזה עד לאפריל זה להיות פתטי!

אני לא נהנה, ולא מתכוון להנות, מלצפות בפרק פעם בחצי שנה אני מעדיף לשלם את המחיר של הdvd ולא להיות תלוי במצב רוח שלהם

steelwater

New member
אז אם הפרק ישודר

בתאריך שתיכננו לשדר אותו, אתה לא תוריד אותו ותראה אותו יום אחרי?

Angelus

New member
אני שוקל ברצינות

לחכות שהסדרה תסתיים ולראות את זה בקצב שלי, בלי הפרעות ולא יודע מה עוד.. את לא חושבת שזה יותר הגיוני?

alkai

New member
הגיוני הרבה יותר.

אני למשל ראיתי רק פרק או שניים מהעונה ה-7, ויש לי את כולה על המחשב.(כל מה ששודר כמובן.)

למעלה