עוד 5 דקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

g a n d i

New member
עוד 5 דקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מומולדת לילדה הכי מדהימה בעולם!!!!!!!!!!! קארינ'וש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה עלייך!!! אין, פשוט אין עלייך! תמיד מחייכת, *חוץ מהפעמים שאת נאצית! פשוט נאצית!* מתוחכמת בצורה מקסימה, ויש לך מלא "פילפל" (בדיחה פרטית). אז אני אוהבת אותך, ונתראה בעזרת השם בחתונה שלך ושל אלעד (ואולי קצת לפני
). גנית

faith2

New member
וייייאלההה שרשור מזל טוף!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

קארינו'ש המון המון המון מזל טוף!!!!!!! תמשיכי להיות מדהימה! וכמו שגניה אמרה- עוד שנתיים אני מחכה להזמנה לחתונה! מתאים לך דווקא שיטרית
מווווווווווווווווווווווווווווואה לך

dr music

New member
לקארינוש

מזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל טווווווווווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב כמו שרותם אמרה תמשיכי להיות מדהימה!!! כמו שאת עכשיו!!!!!

A m i r 17

New member
יאוווו ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

שיהיה לך המון מזל טוב!!! ולכבודך נרים כל הפורום כוסית לחיים!

shabluELLA

New member
איזו דפוקה אני...

לחצתי על שלח במקום על הסמיילים...אני מתרגשת... אז עוד פעם מהתחלה...: לקרנונה המתוקה
את הילדהה הכי מקסימה והכי חמודה בעולם!!! אני חולה עלייך...אז מה אם את מתקששת...אנחנו נמשיך לאהוב אותך... שתהיה לך היומולדת הכי שמח ואת השנה הכי טובה שיכולה להיות!! אוהבת אותך קוש קוש

למעלה