עוד 49 יום היא חוזרת

עוד 49 יום היא חוזרת

העדכון שמצאתי להיום, הוא שדובר של קיילי מכחיש בשמה את השמועות בנוגע להצעת הנישואין של אוליביה.
יש עוד חדש? אתם מוזמנים לשרשר

עוד עידכונון

מסתבר שאם האלבום באמת ייצא ב-17 בנובמבר, והסינגל ב-3, הם ייצאו בדיוק מתי שבריטני מוציאה את הסינגל הראשון שלה ואת האלבום שלה. ככה שמצפה תחרות צמודה בין שתי הנשים שאי אפשר להשוות ביניהן כמובן. בואו רק נקווה שהקהל יהיה קצת יותר שפוי וחכם ויראה לבריטני מאיפה משתין הקיילי (ע"ע Light Years ואקס-ספייסית שראתה את זה טוב מאוד
). ובנוסף לזה, היו שמועות שקיילי תשתף פעולה עם הראפר האמריקאי Ludacris, אבל מכיוון שחברת התקליטים שלה לחצה על הקדמת יציאת האלבום, כנראה שזה לא ייצא לפועל (ואולי טוב שכך...). מסתבר שרובי וויליאמס היה אמור להוציא אלבום Greatest Hits, ומאחר וזה לא יקרה, וחברת התקליטים של קיילי היו צריכים קלף חזק לתקופת החגים, ההוצאה של האלבום הוקדמה. בנוסף לזה, ישנן גם שמועות לגבי דואט עם סולן להקת U2 האירית, בונו.

tatababa

New member
השמועות על הראפר לא היו נכונות

לגבי כל השאר - מאוד מעניין... אני שמעתי רק על שיתוף פעולה עם בונו ביצירת האלבום (כלומר בונו מאחורי הקלעים) ; לא ממש דואט. ככה או ככה, יהיה מעניין לשמוע את התוצאה הסופית

p i n g o

New member
כאמור, הכל שמועות...

יכול מאוד להיות שכל מה שכתבתי לא נכון בכלל, אבל אלה השמועות, שמועות בלתי מזיקות כמובן, אז חשבתי לעדכן אתכם

אממממ אין לי שום חדש....

שאניא בין אם אין לי שום חדש אין לי מה להשתתף בשירשורים האלה???

p i n g o

New member
את מוזמנת להשתתף בכל השרשורים ../images/Emo13.gif

אז אם יש לך משהו להגיד, להוסיף או להגיב, את מוזמנת

לימבו

New member
G-A-Y מארגן "מסיבת בית ספר"

ברביעי באוקטובר, תהיה מסיבה שהנושא שלה הוא "בית ספר". יש חוקים למסיבה אותם מציגים מראש. חוק מס' 5 אומר שכולם חייבים לרקוד את כל השירים של קיילי- כי היא מנהלת בית הספר! ואם אתם לא מאמינים: 5. KYLIE IS YOUR HEADMISTRESS AND YOU MUST DANCE TO ALL HER RECORDS לחוקים המלאים

adamkylie

New member
יו, איזה מגניב.....

לא הייתי מתנגד למנהלת כמו קיילי, או לפחות להחליף את הצילצול לאחד השירים שלה..... אוף איך הייתי מת להיות שם.......

למעלה