עוד 48 שעות גלישה....

י פ ע ת

New member
עוד 48 שעות גלישה....

הספירה לאחור החלה....עוד מעט לא אוכל להתחבר לאינטרנט לזמן לא ידוע <בדירה החדשה עדיין אין תשתית> אשרוד/ לא אשרוד
זו השאלה כנראה שאחזור למסך הטלויזיה....גם שם רק ערוץ 1/2 לא מאמינה איך אפשר לעמוד בזה???? הצעות לאירוח יתקבלו רק בבתים שמחוברים לאינטרנט! <עדיין לא מאמינה >

תחסרו לי מאד............/images/Emo24.gif

גם אנחנו עומדים להכנס לבית חדש. זה מה שעומד לקרות לנו? איש שיחה.

זהר nj

New member
יפעת ככה...

קודם כל מה זה אין תשתית..?? אני מקווה שיש מיים..וחשמל חוצ מזה תראי אין לי בעיה ש תבואו את ו בעלך אלי להתארח יש כאן מקום..ו מחשב מיותם ו אפילו מיטה.. גם שרות חדרים נארגן לכם מ ז ל ט ו ב ! זהר

סוף סוף...

מישהו במדינה יראה ערוץ 1... אין ספק שחיים יבין יקדיש לך את מהדורת החדשות מידי ערב... בהצלחה במשכנכם החדש, מי יתן וישכנו עימכם רק אהבה, אחווה, נחת, בריאות והצלחות. אמן!

../images/Emo6.gif ../images/Emo49.gif על הדירה החדשה

מה זה אין תשתית ? תתחילו עם מודם פשוט זה לא תירוץ...

נעה 32

New member
וולקאם יפעתי, הג´חנון עליך!

אה...ויש מספיק מחשבים לכולנו (גם לרקדן שלי).

נעמי 1

New member
יפעת... ההסנפה הראשונה אצלי...

הי מהר והכי קל להגיע. תגידי, איפה להכין את הג´חנון יש לך? נעמי... עם דלת פתוחה.

giulietta

New member
יפעת בהצלחההההההה../images/Emo140.gif

כאחת שמעבר דירה אצלה הוא ארוע טראומטי תמיד (שלושה ימים שחר, הא???? אצלי גם אחרי 300 ימים יש עוד תמונות על הרצפה שמחכות לאיש ההוא עם המקדחה
)...מאחלת לך שיהיה קל ומהיר ושתהנו ממעונכם החדש.
ג´ול

י פ ע ת

New member
תודה לכל המברכים....

אז כבר יש לי 12 יום מסודרים לאירוח חחחח עם ערימת הקרטונים שלא נגמרת...למי יהיה זמן בקרוב להוציא ראש בכלל אבל ת ו ד ה

יפעתוש מזל טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo82.gif../images/Emo24.gif

איזה כייף לעבור בית. הכל חדש.הצבע טרי . מממממממממ הריח משכר של הסביבה החדשה . כל כך מרגש. תהנו לכם מהבית החדש. ואת כבר מוזמנת אלי בסבביש . נגלוש יחד באינטרנט נצחק על העולם.עם כולם. ואני מאחלת לכם רק אושר וחיוכים בבית החדש. רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע יש לי גורים מתוקים של חתולים לבית החדש רוצה ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיהיה לכם אחלה . מכינרת אחרת האוהבת אותכם מאוד
לחייי הבית החדששששששששששששש

יפעתוש, אם תצפיני לפה........./images/Emo39.gif

אז בכיף תכנסי לסבב הכניסה לאינטרנט, לסבב שכולל את בנותי ואותי, אוותר למענך על הזמן שלי ואתן לך אותו בכיף......... בשעה טובה לכם למעבר לדירה החדשה.......

גששבלש

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל מזל טוב באמת סיבה למסיבה ועכשיו שאני חושב על זה גמני עובר עוד חודשיים לבית זמני במקום רחוק ויפה ושלושה חודשים אח"כ לבית משלי עם גג רעפים וגינה ענקית,נוף אויר ואיכות חיים ולאא מרגיש כמו בפירסומת של הלוטו זהההה שליייייייי שליייייייי שלייייייי שיהיה בהצלחה ותקחי את הלפטופ של הרקדן את הגזייה והשימורים

למעלה