עוד 41 שעות! ואני בנתב"ג... נועם.
J judyr New member 14/3/02 #2 נועםקה אני מאחלת לך רק כייף שיהיה לך טוב שלא תחטוף הלם מהארץ שלחתי לך במסר את הטלפון שלי אם תזדקק למשהו או אנלא יודעת מה זהו גוד לאק
נועםקה אני מאחלת לך רק כייף שיהיה לך טוב שלא תחטוף הלם מהארץ שלחתי לך במסר את הטלפון שלי אם תזדקק למשהו או אנלא יודעת מה זהו גוד לאק
נ נ ו ע ם New member 14/3/02 #4 מבקש טיפים לנסיעה במטוס... שמי, נועם יצור מפוקפק עם בעיות נפשיות קשות ביותר מחפש טיפים לשאר הנוסעים במטוס כדי לוודא שהם ישרדו את הטיסה בשלום ביחד איתי. אני רק מקווה שיקרינו את cast away במטוס! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סרט ענקקקקקקקק, לא?! נועם.
מבקש טיפים לנסיעה במטוס... שמי, נועם יצור מפוקפק עם בעיות נפשיות קשות ביותר מחפש טיפים לשאר הנוסעים במטוס כדי לוודא שהם ישרדו את הטיסה בשלום ביחד איתי. אני רק מקווה שיקרינו את cast away במטוס! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סרט ענקקקקקקקק, לא?! נועם.
ת תותי-בת New member 14/3/02 #1 כן כן... ../images/Emo9.gif את קוראת לכולם לבוא ואת בכלל לא שם... ליאת.
ת תותי-בת New member 14/3/02 #1 או מיי גאש!!!!!!!!!!!! ../images/Emo9.gif כאילו הוא! בארץ! אלוהים! איזה יופי! ../images/Emo9.gif באיזו טיסה אתה מגיע? לבוא לאסוף אותך? נשיקות, שתהיה טיסה קלה, ליאת.
או מיי גאש!!!!!!!!!!!! ../images/Emo9.gif כאילו הוא! בארץ! אלוהים! איזה יופי! ../images/Emo9.gif באיזו טיסה אתה מגיע? לבוא לאסוף אותך? נשיקות, שתהיה טיסה קלה, ליאת.