עוד 39 ימים!!

p i n g o

New member
שתי מועמדויות לקיילי בתחרות ה-ARIA

שתי מועמדויות לקיילי בתחרות פרסי ה-ARIA האוסטרלית בקטגוריות: Best Pop Release ו-Best Female Artist.
רוב הסיכויים הם, שלמרבה הצער קיילי לא תזכה, כי בשתי הקטגוריות הנ"ל (וכמעט בכל קטגוריה אפשרית) מועמדת הזמרת האוסטרלית דלתה גודרם (Delta Goodrem), שעומדת למות מסרטן וכנראה תזכה כמעט בכל הקטגוריות שבהן היא מתמודדת... בכל מקרה, נצפה ליותר מועמדויות של קיילי ב-2003, שתהיה קצת יותר פוריה מבחינתה מבחינה מסחרית.

tatababa

New member
תגיד לי איך אתה מדבר?!?!?

*מופתע* דלתה לא עומדת למות ולא כלום. יש לה סרטן, הוא התגלה בשלב מוקדם יחסית ולכן הוא בר טיפול.. לגבי זה אם קיילי תזכה או לא - סביר להניח באמת שהיא לא תזכה ובצדק : היא לא עשתה שום דבר יוצא דופן השנה.. לסיום - למי שלא הבין את ההודעה הקודמת שלי על מישהי שרומזת דברים בסייהיי - זאת הגברת בעצמה!
Cheers xx

eyalush001

New member
לפחות אפשר לקוות ש..

ב EVMA שיתקיים עוד מאט היא תגרוף פרסים שם. בס"כ יש לה הרבה מועמדיות...

eyalush001

New member
39../images/Emo98.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif../images/Emo29.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif

p i n g o

New member
איזו גברת? ../images/Emo12.gif

עוד מעט תגיד לי שקיילי כותבת בסייהיי

tatababa

New member
זה כבר קרה בעבר..

ככה שאני לא היה יותר מדי מופתע....................
הוידאו לסינגל החדש, Slow, מצולם בימים אלה ממש בברצלונה החמימה והפתעה הפתעה - בלי רקדנים!! (לא רשמי אבל נחשב לנכון)..

tatababa

New member
הממממ...

הקליפ כולל בין היתר בריכה, בגדי ים וכל מיני דברים שמרמזים על הרבה סטייל, אלגנטיות ותחכום (השלוש מילים האחרונות היו ציניות מוחלטת!)

tatababa

New member
אני קיוויתי לקצת יותר מכיפי מ..

..אישה בת 35 אבל שיהיה.............

Human Nature

New member
וול, |טל| †

אני לא רואה שום סימנים שקיילי הולכת להפוך לאמנית רצינית. עם כל הכבוד ל-"Fever" הוא אחד האלבומים שאני משתמש בו כשאני מרים משקולות או סתם עובד על השרירים. זה לא שאני מאזין ומנתח כל שיר שבו. טוב, נו, חוץ מ-"Fragile" שמדכדך אותי

tatababa

New member
עזוב לנתח שירים...

זה עושים בשיעורי ספרות. אני מדבר על רצינות מסויימת שהייתי מצפה מאישה בת 35, שנמצאת בעסק למעלה מ-16 שנה ועדיין מרשה לעצמה לצאת בכאלה יציאות. עדיין, אני אמנע מלהביע דעה נוספת עד שאני אראה את הקליפ הסופי ואשמע את הסינגל *במלואו*

Human Nature

New member
לאו דווקא. |טל| †

אולי אני one of a kind, אבל אני נהנה להבין את מה שאני מקשיב לו. ברוב המקרים, that is. בכל מקרה, אני באמת לא מבין מה הבעיה. כל עוד היא לא מביכה את עצמה, אני לא רואה שום סיבה להיות לא מרוצים מההחלטה שלה להסתובב עם בגדי ים. לא הולם נשים בגילה? מי קבע?

tatababa

New member
נו באמת..

אתה תצפה אחרי זמרת שבעסק כבר 16 שנה לעשות קליפ כשהיא בבריכה וסביבה אנשים בני 20+ חצי עירומים כשהזמרת עצמה בת שלושים וחמש?! לא יודע איך אתה מגדיר את זה אבל אני חושב שהיא מביכה את עצמה ככה... (למרות שיותר מסביר להניח שמהלך האירועים בקליפ יהיה שונה אבל אני צריך לקטר אז לא יעזור כרגע!). למה אני צריך לקטר? בגלל ששם האלבום החדש מאושר רשמית לצערי הרב.. Body Language מאושר ע"י EMI Germany - האלבום (העונה לשם הנ"ל) יוצא ב17 לנובמבר כשהסינגל Slow בשלישי לנובמבר. קיילי כבר צילמה כחצי קליפ ומחר בערב הצילומים ממשיכים. הקלטה פיראטית של הסינגל אמורה להגיע לאינטרנט בערך עוד שעה ויש כמה תמונות מאתר הצילומים אבל הן לגמרי עקומות ולא רואים שם את קיילי (הצעה שלי, עדיף לא לראות אותן כדי לא לקבל קריזה!). אוהב ורגוע, רן

p i n g o

New member
יאללה

מה זה חשוב הגיל, מבחינת המראה קיילי נראית פי אלף על רוב הנשים שהן מחצית מגילה, אז אני לא מבין מה התלונות שלך. וקיילי כנראה לא מתביישת מהגוף שלה (אני ממש לא חושב שיש לה על מה להתבייש אבל הייתי מתנדב לכסות לה אותו בכיף
)

למעלה