עוד 38 יום - TAMPA

gadotmi

New member
עוד 38 יום - TAMPA

נכון - זה מתקרב. רוב גולשי הפורום מכירים בוודאי את ההתארגנות הקבועה לצפיה משותפת בסופרבול. בשלוש השנים האחרונות אנחנו מתכנסים ב-FRAME שברמת החייל. שם יש מסך ענק, מקומות ישיבה הולמים, אוכל וחניה בשפע. למרות כל הסופרלטיבים שרשומים במשפט הקודם, הועברו אלי תלונות של מספר חברים על חוסר שביעות רצון מסויימת מכל מיני דברים שסבבו סביב ארגון הארוע: מחירי המזון, זויות צפיה לא נוחות, עישון ליד הבר וגם התייחסות לא הולמת של עובדי המקום במהלך הלילה..... השנה אני מעוניין שנשתפר, כדי שכל מי שמעוניין להגיע לצפיה קבוצתית ולא להמרח מול הקופסה בבית יוכל להנות כמו שמגיע. האפשרויות הן: א. לא לארגן כלום - כל אחד ילך למקום שיבחר, ויהנה או יסבול בהתאם למזלו או להכרותו המוקדמת עם המקום אליו הוא מגיע. ב. למצוא מקום הולם אחר (לא ה-FARME) שיכול לארח כמות צופים מכובדת וגם לתת לנו שירות כפי שמגיע לנו לקבל תמורת ההגעה כקבוצה מאורגנת. ג. נתכנס במקום שאנחנו כבר מכירים והתחיל להפוך למסורת, אבל הפעם זה יהיה רק לאחר שנגיע להסכמות ונגדיר רמת שירות הולמת מול הבעלים, כולל איסור טוטאלי של העישון, הוספת מקרן ומסך למרפסת הסגורה וכדומה. אני מתאר לעצמי שאפשרות א' לא מועדפת ע"י החברים (כמובן שמי שרוצה להשאר בבית לא חייב להגיע, אבל יש יותר מ- 120 שמעוניינים להמשיך במסורת, אז למה לבטל?). בתור מי שארגן את הצפיה בשנים קודמות, אני מבהיר מפורשות שאני לא "נעול" על ה-FRAME. אין לי שום מניות במקום והבעלים הוא לא קרוב משפחה שלי. אני מעוניין מעוניין לבחון במלוא הרצינות מקומות חלופיים, אשר מסוגלים לתת לנו מענה טוב יותר. לצורך זאת - החברים מוזמנים להעלות רעיונות של מקומות שיכולים להתאים לארוע. אני מוכן להסתובב ולדבר עם הבעלים של אותם מקומות כדי לתאם מראש שאנחנו מגיעים כקבוצה ולקבל בזכות כך תנאים הולמים. הדרישות מאוד פשוטות: מרחק נסיעה סביר מתל-אביב, מקום סגור עם אפשרות להכניס לתוכו כ-150 איש, מסך גדול ומערכת שמע הולמת, כלל מקומות הישיבה צריכים להיות באופן שאפשר לראות את המסך, תפריט מגוון ואזור שיש בו חניה. עכשיו הכדור אצלכם. בונוס מיוחד למי שימליץ על המקום שיבחר (המשפט האחרון הוא ברצינות). אני מתנצל בפני כל החברה הצעירים (חיילים וכדומה) שלא יכולים להגיע לארוע מסיבות מובנות למרות שהיו מוכנים לצפות במשחק אפילו היה מוקרן בכיכר באמצע העיר בלי חימום ובלי אוכל. ולסיכום: בלי שום קשר לארגון, לאוכל, לישיבה ולכל השטויות הללו - אם יש מישהו שיכול להבטיח לנו משחק עם דרמה כמו שהיה בשנה שעברה באריזונה - אני משוכנע שהרבה מהקוראים יהיו מוכנים להגיע לארוע, אפילו אם היינו יודעים מראש שיגישו לנו רק פיצות.

avishaiam

New member
אם אפשר לפחות לנסות מקום כשר

או שמוכן שיזמינו אליו מבחוץ. דווקא חשבתי על הדנסינג קאמל, צריך לדבר עם הבעלים אבל בעקרון יש שם מקום + ציוד אבל אני לא סגור על הקטע של האוכל, אם יש שם מטבח אפשר יהיה להכין גם אם הם לא מגישים אוכל בד"כ. לדעתי לא תהיה לו בעיה

itaihasid

New member
אין מטבח בדאנסינג קאמל

האוכל שבתפריט מגיע מבחוץ ולא נכנסים שם 150 איש בזווית שאפשר לראות את המשחק על המסך שלהם

laufgas

New member
אני בעד אפשרות ב' או ג', ואם כבר תלונות

אני זוכר שבשנה שעברה ישבתי עם חברים ואפילו אבא שלי בא במקום סבבה מול המקרן במרפסת, אבל הבעיה הייתה שהיה יותר מדי אור או/ו שהמקרן היה לא משהו. אם אין להם איך לשפר את איכות הצפייה, אז באמת עדיף שנמצא מקום אחר. המקום היחיד שעולה לי לראש הוא מקום שעלה כאופציה לפני שנתיים נדמה לי, משהו בהרצליה פיתוח. אני ממש לא זוכר את השם... אה בעצם אני זוכר. קוראים למקום אם אני לא טועה "הפיצ'ר" או משהו כזה. בכל מקרה אני אבדוק בגוגל כדי להיות בטוח. אני זוכר שהמקום היה נראה לי ממש נחמד בתמונות.

laufgas

New member
תיקון קטן פלוס לינק

*אני זוכר שבשנה שעברה ישבתי (עם חברים שלי, ואפילו אבא שלי בא) במקום סבבה... עכשיו לגבי המקום עצמו - הנה לינק של המקום. אני לא זוכר למה זה בוטל במקור, אבל אם הסיבה היא עקרונית אז סביר להניח שהאופציה הזאת נופלת שוב.

omrili77

New member
זה מקום נחמד

צפינו שם פעמיים בסופרבול בעבר, אבל יש לו כל מיני דרישות לגבי כמות מינימלית של אנשים שמתחייבת להגיע (או הוצאה מינימלית, אני לא זוכר. גדי יודע) על מנת לסגור את המקום בשבילנו או בשביל לפתוח אותו בלילה. שוב, אני לא זוכר בדיוק מה הבעיה אבל היתה בעיה. אין ספק שמבחינת נוחות צפייה זה המקום האידיאלי.

DEJ

New member
אמרתי בשנה שעברה, ואני שב ואומר

שאני חושב שצריך לתת עדיפות למקומות שיש להם קשר עם הליגה שלנו (ה-IFL). אני לא אומר שזה צריך להיות שיקול יחיד, אבל זה בהחלט צריך להיכלל במסגרת השיקולים.

itaihasid

New member
יש שתי מקומות כאלה ולהם לא רלוונטים כל אחד

מסיבות אחרות, על הדאנסינג קאמל פירטתי מקודם והמייקס פלייס זה מקום שהוא המוני מידי ולא נוכל לקבל בו את חדוות הביחד שאנחנו רוצים ואם אני לא טועה יש שם בעיה עם הסאונד

meirhala

New member
מוזר לי שתומר עוד לא הזכיר את "הברון"..

זה פאב בראשל"צ שמשדר באופן קבוע משחקי פוטבול מדי שבוע.. ואני לא מבין מה ימנע ממנו לשדר תסופרבול.. אם תומר יענה הוא יוכל להסביר לכם הרבה יותר..

TS1759

New member
מה זאת אומרת ימנע? משדרים לגמרי

המשחק ישודר על מסך פלזמה ועל מסך גדול עם מקרן, כמו בשנה שעברה, עם סאונד מלא, תפריט מיוחד (לדוגמא - בשנה שעברה היה לנו ג'איינטס בורגר - 450 גרם) ועוד הפתעות. יש חניה בשפע באזור. אני עדיין לא יודע לגבי העישון בסופרבול (אני מניח שזה תלוי מי תשחקנה...), אבל אני מניח שהכל פתיר (נניח אפשר שעל הבר יעשנו, מעבר לכך לא) עוד יהיו הפתעות, אבל אני לא רוצה להסגיר יותר מדי, מה עוד שלא הכל סגור לגבי הערב. אבל אכן - המשחק ישודר במלואו, כולל פרסומות.

Yo-man

New member
הוטרס נסגר

ולא היה בו מסך, רק הרבה משכים של 42 אינץ'

WickedZebra

New member
אז כדאי לברר עם הבעלים של המקום שייבחר

אם יש להם מסכי/מקרני HD ואת הערוץ, ככה נוכל להנות אף יותר

RoyBehar

New member
אני חושב שהפריים, אם נגיע לסיכום סביר, דווקא

יכול להיות אופציה במקום לשלול את העישון לגמרי (בכל זאת יש עוד כמה אנשים שנהנים להשחיר לעצמם את הריאות בזמן הצפייה) אפשר להגדיר שבמרפסת הסגורה יהיה אפשר לעשן ובבר לא. זאת כמובן בתנאי ויקרינו כמו שצריך במרפסת את המשחק. שנה שעברה המרפסת קצת ביאסה. אבל התפריט שלהם היה לא רע ובאופן כללי הייתה אחלה אוירה

למעלה