את בת עשרים???
C cj20 New member 18/9/03 #21 וחצי ליתר דיוק... את אוהבת את../images/Emo55.gif אני רואה... עשיתי שנה שרות לאומי אחרי התיכון ואז התחלתי ללמוד ברוב טפשותי...
וחצי ליתר דיוק... את אוהבת את../images/Emo55.gif אני רואה... עשיתי שנה שרות לאומי אחרי התיכון ואז התחלתי ללמוד ברוב טפשותי...
מ מאור 87 New member 19/9/03 #26 בטכניון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif חחח, ואת עוד אמרת שאני גאון פששש, קבלי ח"ח על זה שהגעת לשם
בטכניון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif חחח, ואת עוד אמרת שאני גאון פששש, קבלי ח"ח על זה שהגעת לשם
C cj20 New member 19/9/03 #28 אני לא לומדת פיסיקה, אני בפקולטה למדעי המחשב, פשוט אחד מהקורסים שהיו לי הסמסטר היה פיסיקה (בעעע) ואח"כ יש לי עוד קורס בזה (הראשון מכניקה והשני חשמל) ואני ממש מתעבת את המקצוע!
אני לא לומדת פיסיקה, אני בפקולטה למדעי המחשב, פשוט אחד מהקורסים שהיו לי הסמסטר היה פיסיקה (בעעע) ואח"כ יש לי עוד קורס בזה (הראשון מכניקה והשני חשמל) ואני ממש מתעבת את המקצוע!
מ מאור 87 New member 19/9/03 #25 חחחחחחח.. ../images/Emo6.gif לא גאון, סתם בר מזל.. מה את לומדת באוניברסיטה, אגב פיזיקה לבד, או עם עוד משהו
חחחחחחח.. ../images/Emo6.gif לא גאון, סתם בר מזל.. מה את לומדת באוניברסיטה, אגב פיזיקה לבד, או עם עוד משהו